Total Media News

REVOLTATOR! Sovre nu va arbitra la EURO! PDF Imprimare
Joi, 22 Aprilie 2021 11:38

Premieră: două brigăzi din România la turneul final! Hațegan și Kovacs vor arbitra la EURO 2020! | Federația Română de Fotbal

Situatie revoltatoare pentru arbitrajul din Romania! Octavian Sovre, in urma incidentului in care a fost implicat alaturi de starul lui Dortmund, Erling Haaland, caruia asistenul roman i-a cerut un autograf pe cartonasele sale, la cabine, pentru copiii cu ADHD si autism, din Romania, in scop caritabil.

Din pacate, Roberto Rosetti, seful arbitrilor UEFA nu a tinut cont de scorpul caritabil pentru care s-a manifestat Sovre in acest fel la cabine, si a tinut sa-l penalizeze atat verbal, public, imediat dupa partida, cat si cu aceasta suspendare de la EURO 2021. Totusi, regulamentar forul european poate avea o buna parte dreptate, insa privind moral aceasta situatie, asistentul roman merita probabil maxim un avertisment.

In urma acestui scandal, Erling Haaland a inteles mai bine despre ce e vorba si a trimis si un tricou semnat, si mai multe materiale de imagine in care este inclus, de la echipa sa de club, pentru a sustine aceasta cauza nobila.

Totodata, cauzei lui Sovre s-au alaturat cu materiale promotionale ce urmeaza sa fie scoase la licitatie si fotbalisti romani, astfel ca in final, din punct de vedere moral, desi si-a atras numeroase critici, asistentul roman isi impune punctul de vedere si ajuta copiii cu probleme.

Octavian Şovre nu va face parte din echipa cu care Ovidiu Haţegan va fluiera la turneul final. Asistenţii lui vor fi Sebastian Eugen Gheorghe şi Radu Adrian Ghinguleac.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe Vasile Florin Marinescu şi Mihai Ovidiu Artene.

Arbitrii centrali de la Euro vor fi următorii: Felix Brych (Germania), Cüneyt Çakır (Turcia), Carlos Del Cerro Grande (Spania), Andreas Ekberg (Suedia), Orel Grinfeeld (Israel), Ovidiu Alin Hategan (România), Serghei Karasev (Rusia), Istvan Kovacs (România), Bjorn Kuipers (Olanda), Danny Makkelie (Olanda), Antonio Miguel Mateu Lahoz (Spania), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Artur Manuel Ribeiro Soares Dias (Portugalia), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franţa), Slavko Vinčić (Slovenia), Fernando Rapallini (Argentina).

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal REVOLTATOR! Sovre nu va arbitra la EURO!