Total Media News

Masuri dure luate de Fed.Rom de Gimnastica PDF Imprimare
Joi, 06 Mai 2021 09:24

 

 

      Stop și de la capăt: schimbări pentru performanță

     Întrunit pe 5 mai, Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică a analizat prezentările Directorilor Tehnici Corina Moroșan și George Predescu și a antrenorilor federali Angela Cacovean și Viorel Lătărețu, cu privire la activitatea și la rezultatele sportivilor români, și a decis restructurarea activității lotului feminin de la Deva și descentralizarea pregătirii lotului masculin astfel:

• Antonia Duță și Ioana Stănciulescu se vor pregăti la București alături de gimnastele calificate la Jocurile Olimpice (Larisa Iordache și Maria Holbură), cu antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan, iar Silviana Sfiringu la Deva, cu grupa coordonată de antrenorul Lucian Sandu.

• Marian Dragulescu, component al lotului olimpic, va ramâne în pregătire la București împreună cu Ștefan Gall.

 


• Gimnaștii din lotul național se vor întoarce la cluburi: Andrei Muntean și Andrei Groza la Dinamo, Raul Șoica și Robert Pașca la CSM Reșița, Emilian Neagu și Răzvan Marc la CSM Bistrița, frații Gabriel și Robert Burtănete, Roland Modoianu și Eduard Gavrilă la CSA Steaua.

• Antrenorii de la cele două loturi își vor continua activitatea la cluburile de la care provin.

Deciziile luate în ședința Comitetului Executiv vor intra în vigoare pe 1 iunie, perioadă în care FRG va derula toate formalitățile instituționale necesare punerii acestora în aplicare.

Comitetul Executiv a votat în unanimitate descentralizarea lotului masculin, iar FRG va continua să susțină gimnaștii, care se vor pregăti la cluburi, finanțând cheltuielile acestora până la Campionatul Național din luna septembrie.

Până pe 15 mai, Comitetul Tehnic Masculin va analiza și valida criteriile propuse de Directorul Tehnic Gheorghe Predescu pentru stabilirea componenței lotului, iar la Campionatele Naționale va fi o selecție open.

Deoarece Federația Română de Gimnastică nu își permite să piardă niciun specialist, până la sfârșitul lunii mai, Comitetul Executiv va găsi modalitatea de a valorifica capabilitatea profesională a antrenorilor care au fost implicați în pregătirea celor două loturi.

*

*___     Federația Româna de Gimnastică  

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Gimnastica Masuri dure luate de Fed.Rom de Gimnastica