Total Media News

Sapunaru s-a intors la Rapid! PDF Imprimare
Duminică, 04 Iulie 2021 17:51

Ar putea fi o imagine cu ‎2 persoane şi ‎text care spune „‎NICULAE 개시 O 21 SAPUWAN " IL Bine ai revenit în #FAMILIARAPID Cristi SĂPUNARU JFC RAPID 1923 fcrapid.ro ه shop.fcrapid.ro‎”‎‎

Cristi Sapunaru s-a intors astazi oficial la clubul sau de suflet, Rapid! Acesta a fost deja prezentat astazi la Rapid, dupa semnarea contractului pe doua sezoane si sosirea in cantonamentul echipei de la Poiana Brasov.

Sapunaru s-a sincronizat perfect cu promovarea Rapidului, acesta parasind Kayserispor, din postura de capitan al echipei.

Campania de transferuri a Rapidului a fost pana in acest moment impresionanta, giulestenii transferandu-i anterior pe: Alexandru Albu, Claudiu Belu, Dragos Grigore, Nicolae Carnat, Junior Morais si Ljuban Crepulja, concentrandu-se masiv pe partea defensiva. Este posibil ca in curand sa ajunga la Rapid si portarul Plamen Iliev, fost la Ludogorets si Astra, dar si atacantul lui Dinamo, Adam Nemec.

"E un moment pe care l-am așteptat de foarte mult timp, reîntoarcerea acasă. Sunt fericit că pot juca la clubul pe care îl iubesc, să am lângă mine prieteni rapidiști, oameni care își doresc performanța și care fac lucrurile foarte profesionist. Visul meu era acela de a juca din nou pe Giulești și abia aștept să evoluez pe noul stadion, cu tribunele pline. Sper ca în acest sezon de Liga 1 să demonstrăm ce înseamnă Rapidul, să fim uniți, și împreună cu suporterii să redevenim ce am fost" spune Cristi Sapunaru.

Giulestenii urmeaza sa redebuteze in Liga 1 pe 18 Iulie contra Chindiei Targoviste, meci ce urmeaza cel mai probabil sa fie disputat pe National Arena!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Sapunaru s-a intors la Rapid!