Total Media News

Sergio Ramos, transferul verii, la PSG! PDF Imprimare
Joi, 08 Iulie 2021 13:44

 

 

 

 

Sergio Ramos la PSG sau bomba verii in materie de transferuri. Francezii au impresionat in aceasta perioada de mercato, completandu-si lotul foarte valoros cu fotbalisti precum Gini WIjnaldum, Achraf Hakimi, Gigio Donnarumma, iar acum Sergio Ramos, fostul capitan madrilen, in ceea ce inseamna probabil cea mai valoroasa trupa pe care o are vreo echipa in Europa la acest moment.

Astfel, Sergio Ramos probabil il va completa pe Marquinhos in centrul liniei defensive a parizienilor, rezolvand problemele avute dupa plecarea lui Thiago Silva la Chelsea. Contractul semnat de spaniol este valabil pe doi ani cu posibilitatea de a il prelungi apoi.

Sergio Ramos a avut un an dificil, presarat cu accidentari, meciuri mai putine in tricoul blanco, dar si tergiversarea negocierilor pentru prelungirea contractului, avute cu presedintele Florentino Perez. Acesta a sperat pana in ultima clipa sa reinnoiasca intelegerea pentru echipa la care a evoluat ca un gladiator, dar in cele din urma, cand acceptase conditiile puse, a fost informat ca "deadline-ul" a expirat, iar apoi anuntul transferului lui David Alaba a venit firesc.

Cu siguranta PSG va fi o echipa mult mai puternica defensiv, mai echilibrata, si este probabil principala favorita la UEFA Champions League. Este interesant daca va reusi Pochettino sa gestioneze un vestiar cu atatea staruri, cum niciodata nu a avut in cariera sa, pana acum.

De alta parte, la Madrid, astazi fundasul Nacho Fernandez si-a prelungit intelegerea pana in anul 2023.

O alta dezamagire pentru Ramos a fost cu siguranta si neincluderea sa in lotul pentru EURO2020, in conditiile in care pe postul pe care el joaca au fost jucatori cu un pedigree mult mai slab, sau cu meciuri mult mai putine precum Pau Torres ori Eric Garcia..

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Sergio Ramos, transferul verii, la PSG!