Total Media News

Rapid a scos la vanzare abonamentele PDF Imprimare
Duminică, 11 Iulie 2021 19:41

                          

  Deoarece abonamentele au fost scoase la vânzare mai devreme, pentru a vă putea oferi ocazia de a avea mai mult timp pentru a le achiziționa, revenim cu câteva aspecte:

  • 1. Opțiunea print at home este deja activă. 
  • 2. Începând de săptămâna viitoare, vor fi deschise case de bilete de la care se pot achiziționa/ridica abonamente. Programul caselor va fi anunțat ulterior.
  • 3. Tot de săptămâna viitoare va fi activă și opțiunea de abonamente virtuale.
  • 4. Suntem în discuții cu partenerul nostru Complet Medical pentru a le putea oferi suporterilor rapidiști testări anti Covid-19 la stadion.


  • 5. Posibilitatea transmiterii abonamentului către un alt suporter. Având în vedere că există un număr mare de suporteri rapidiști, ce locuiesc în străinătate, încercăm să le oferim posibilitatea transmiterii abonamentului către un suporter din țară, ce poate veni la meci. Singurul risc ar putea veni de la Jandarmeria Română, ce ar putea cere abonamentul nominal, astfel încât cei care vor dori să transmită abonamentul pot face o solicitare către club și îi vom oferi persoanei ce va veni la meci un abonament nou, cu numele său, iar abonatul ce va transmite abonamentul va păstra cardul, însă fără posibilitatea de a mai intra la meciuri. 
  • 6. Vom oferi un discount de 5% la achiziționarea abonamentelor pentru abonații din sezonul trecut, cei ce ne-au fost alături în momentele grele ale pandemiei, începând de săptămâna viitoare. Cei care și-au luat deja abonamente pentru noul sezon, vor primi un cadou din partea clubului. 
  • 7. Subscriberii canalului de Facebook FC Rapid 1923 vor primi de asemenea un discount de 5% la achiziționarea abonamentelor. Săptămâna viioare va fi activ codul de reducere pentru subscriberii ce nu și-au achiziționat deja abonamente. Subscriberii ce deja și-au luat abonamente vor primi un cadou din partea clubului. 
  • 8. Din cauza restricțiilor și normelor pe care trebuie să le respectăm, femeile și copiii nu vor avea gratuitate, însă în momentul în care aceste restricții ne vor permite, le vom oferi posibilitatea femeilor și copiilor să intre gratuit la meciurile Rapidului. Săptămâna viitoare va fi activat și pachetul FAMILIA RAPIDISTĂ, în care un adult poate veni pe stadion însoțit de un copil sau mai mulți, dar și de alți adulți. Vom oferi ulterior mai multe informații. 
  • 9. Anumite persoane ne-au semnalat probleme cu achiziționarea abonamentului. În acest caz, vă rugăm să vă conectați din nou pe site, dacă nu reușiți să finalizați comanda. Astfel, săptămâna viitoare vă vom oferi un tutorial cu toți pașii necesari pentru achiziționarea abonamentelor. 
  • 10. De săptămâna viitoare vor putea fi achiziționate și abonamente parking. 

Abonamentele pot fi achiziționate de aici: fcrapid.ro/abonamente

Vă mulțumim tuturor că ne sunteți alături! Împreună, în Liga 1!

*

* FCC Rapid

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid a scos la vanzare abonamentele