Total Media News

Islanda 0-2 Romania! Victorie de moral la Reykjavyk! PDF Imprimare
Joi, 02 Septembrie 2021 22:47

Ar putea fi o imagine cu text care spune „FINAL EUROPEAN QUALIFIERS 0-2 0 ROMÂNIA”

Romania reuseste sa invinga nationala Islandei, care ne-a blocat drumul spre Euro2020, gazduit si de tara noastra, in toamna anului trecut, cu scorul de 2-0, obtinand o revansa mult dorita de Radoi si ai lui. Apropo de Mirel Radoi, acesta a nimerit formatia de start, o evolutie constant buna pentru tricolori cu un bonus pentru Nicolae Stanciu.

Golurile noastre au fost marcate in min.47 de Dennis Man, dupa un sut deviat al lui Stanciu, cu piciorul drept, iar in min.84, Stanciu marcheaza dupa o pasa buna a lui Razvan Marin, intrat pe parcursul reprizei a doua in formatia noastra. Per total, am avut ocaziile mai clare si am fost superiori, dar sa nu uitam ca Islanda a fost lipsita de 3 jucatori foarte importanti printre care si Sigurdsson, cel care ne-a invins aproape singur in ultima intalnire.

Pe final, Mirel Radoi a terminat cu 5 fundasi, 3 stopperi pe teren, aratand ca a invatat ceva din greselile trecutului, acesta fiind primul meci in care Romania nu incaseaza gol cu el la timona.

Pentru nationala noastra urmeaza duminica meciul cu Liechtenstein, teoretic, facil, si miercuri din nou un meci decisiv in Macedonia de Nord, cu una dintre contracandidatele la locul secund in grupa.

In aceasta seara, Germania a invins Liechtenstein, si Macedonia de Nord si Armenia, spre beneficiul nostru, au remizat alb.

Islanda - România » Echipele de start

ISLANDA: Runarsson - Saevarsson, Hermansson, I. Bjarnason, Thorarinsson - B. Bjarnason, Palsson, Baldursson - J. Gudmundsson, Kjartansson, A. Gudmundsson
Rezerve: Halldorsson, Gunnarsson - Fjoluson, Sigurdsson, Arnason, Johannesson, Anderson, Sampsted, Thorsteinsson, Helgason, Gudjohnsen, Skulason
Selecționer: Arnar VidarssonROMÂNIA: Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Alibec, Sorescu
Rezerve: Vlad, Aioani - Cordea, Toșca, Manea, Markovic, Hagi, Rotariu, M. Marin, Rus, R. Marin, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Islanda 0-2 Romania! Victorie de moral la Reykjavyk!