Total Media News

Ce ne asteapta in 2022 -Horoscop PDF Imprimare
Stiri premium
Sâmbătă, 01 Ianuarie 2022 10:54

 

                 

                                             Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

    Previziunile astrologice anuale.

   " Anul 2022 promite să fie mai liniștit decât anii precedenți, pentru că energia astrală este mai puțin tensionată. Prin urmare, ni se oferă șansa să ne revenim, să ne regrupăm și să ne ocupăm de finalizarea și fructificarea schimbărilor începute în anii precedenți. Eastrolog.ro apreciază că efectele șocurilor și ale neplăcerilor din anii precedenți continuă să se resimtă și în 2022, dar planetele ne ajută să acceptăm mai ușor transformările care au loc la nivel social, politic și economic, să ne adaptăm și să facem în așa fel încât aceste transformări să aibă efecte benefice, constructive. Toate aceste schimbări provoacă, inevitabil, schimbări și la nivel individual, în ceea ce privește mentalitățile și chiar sistemul de valori.

Nodurile lunare se mută pe axa valorilor

Pe mulți dintre noi, pandemia și efectele sale ne-au ajutat să înțelegem care sunt lucrurile cele mai importante în viața fiecăruia, ce anume contează cu adevărat, ce anume ne motivează și ce anume ne face să simțim că merită să trăim. La 18 ianuarie 2022 are loc un eveniment astral important: Nodul Nord își începe tranzitul prin Taur, iar Nodul Sud intră în Scorpion. Acest tranzit al nodurilor lunare ne îndeamnă să ne ajustăm sistemul de valori și să începem să construim ceva nou în viața noastră, în conformitate cu acest nou sistem de valori. Mai mult decât atât, toate realizările importante de până acum ar trebui revizuite și adaptate la noul sistem de valori. Acolo unde adaptarea nu este posibilă, suntem invitați să facem schimbări radicale, să transformăm sau să eliminăm ceea ce nu se mai potrivește, ceea ce nu mai este de actualitate.

 

 

O perioadă delicată dar plină de învățăminte este intervalul în care nodurile lunare formează careuri cu Saturn, situat în Vărsător (1-20 aprilie 2022, cu un moment de maxim la 11 aprilie). Sub influența acestor careuri, este foarte posibil să apară conflicte între sistemul de valori personal și cel colectiv. Devine limpede că sunt necesare anumite ajustări, dar acest efort trebuie făcut de ambele părți, cu flexibilitate și evitând excesul de autoritate. Nu este exclus ca în această perioadă să aibă loc frământări în plan socio-economic.

Datorită faptului că aceste careuri formate de nodurile lunare cu Saturn implică zodii Fixe (Taur, Scorpion, Vărsător), avem posibilitatea să ne regăsim responsabilitatea și tăria interioară – de exemplu, pentru a trăi cu foarte puțin, doar cu ceea ce este absolut necesar. La rândul său, Saturn ne conferă disciplina necesară pentru a ne reconfigura la nivel personal și social, pentru a accede la un nou sistem de valori. Saturn ne ajută întotdeauna să ne confruntăm cu cele mai dificile aspecte ale vieții – atât în viața personală cât și în plan social – și să suportăm mai ușor dificultățile.

În acest context astral, eastrolog.ro semnalează că distribuirea resurselor la nivel global, național și individual poate deveni o problemă spinoasă și o sursă de conflict. 

tate care au devenit atât de necesare. Sub influența conjuncției Nodul Nord-Uranus, acceptăm mult mai repede schimbările, pentru că le percepem ca fiind normale, firești în contextul general, colectiv, în care ne aflăm.

Pe de altă parte, această conjuncție ne inspiră să folosim geniul uranian și energia Nodului Nord pentru a implementa anumite schimbări menite să reducă poluarea și degradarea mediului înconjurător, a naturii care ne găzduiește și ne hrănește. Revizuirea concepțiilor despre siguranță și confort este importantă și favorizată în această perioadă. Este foarte posibil să simțim că a devenit imperios necesar să acționăm concret, aici și acum, pentru a opri degradarea lumii din jurul nostru și acutizarea unor situații ce riscă să provoace dezechilibre globale, crize financiare și umanitare și o penurie de resurse de bază, necesare traiului. "

 

*

*

__   https://www.eastrolog.ro/horoscop-2022/

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Stiri premium Ce ne asteapta in 2022 -Horoscop