Total Media News

Primele medalii decernate astazi la Beijing! PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Februarie 2022 14:51

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane dându-se cu schiurile

Astazi a fost prima zi in care s-au acordat medalii la Olimpiada de Iarna cu numarul 24, de la Beijing - China. In proba de stafeta mixt biatlon, norvegienii si-au respectat statutul si s-au impus cu un avans mic, in formula Eckhoff, Olsbu, si fratii Boe. Pe podium au mai urcat Franta si Comitetul Olimpic Rus.

In proba de sarituri cu schiurile baieti, Dani Cacina si Andrei Feldorean s-au calificat in prima mansa dupa performante destul de bune, iar calificarile au fost castigate de Marius Lindvik ce arata o forma deosebita, alaturi de Robert Johansson, tot din Norvegia si el!

 

In proba de skiatlon feminin, schi fond, 7,5 km alergati in fiecare din cele doua stiluri, s-a impus conform asteptarilor marea favorita, Therese Johaug din Norvegia, urmata surprinzator de Natalina Neprayeva si Teresa Stadlober. Una din favorite, Frida Karlsson nu a reusit sa obtina o medalie la prima proba individuala din program.

In proba pe trambulina mica, a fetelor, la sarituri cu schiurile, s-a impus in mod surprinzator Ursa Bogataj din Slovenia, urmata de Katharina Althaus din Germania ce conducea dupa prima mansa, si Nika Kriznar tot din Slovenia. Sara Takanshi, o legenda vie in sariturile feminine a ramas in afara podiumului. Dana Haralambie si-a egalat rezultatul din urma cu 4 ani, obtinand locul 25, dupa o prima mansa foarte buna.

Astazi, de asemenea, a inceput si proba de sanie masculin pe noul canal de gheata din China, in care conduce dupa prima mansa, germanul Johannes Ludwig!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Primele medalii decernate astazi la Beijing!