Total Media News

Grupe fantastice in UEFA CHAMPIONS LEAGUE! PDF Imprimare
Joi, 25 August 2022 20:02

Ar putea fi o imagine cu text care spune „GROUP AJAX GROUP B LIVERPOOL PORTO NAPOLI ATLÉTICO LEVERKUSEN CLUBBRUGGE GROUP FRANKFURT TOTTENHAM ÛING MARSEI RANGERS GROUP O391 GROUPE BAYERN BARCEL INTER PLZEŃ MILAN A ELSEA SALZBURG DINAMO ZAGREB GROUP G GROUP MADRID EIPZIG SHAKHTAR CELTIC MAN.CITY GROUP Η DORTMUND PARIS J BENFICA UVEN US COPENHAGEN”

In aceasta seara, la Istanbul, s-a efectuat tragerea la sorti pentru grupele UEFA Champions League, editia 2022/2023, in prezenta fostilor fotbalisti, Yaya Toure, si Hamit Altintop, finala avand loc tot la Istanbul, in vara viitoare.

De departe, grupa "mortii" este reprezentata de grupa C unde Bayern, Barcelona si Inter se vor lupta pentru primavara europeana, impreuna cu Plzen, care pare a avea o misiune imposibila.

De alta parte, detinatoarea trofeului, Real Madrid, a fost repartizata intr-o misiune usoara in mod normal contra celor de la Red Bull Leipzig, Celtic Glasgow, si Sahtior Donetk, pe care spaniolii au tot intalnit-o in ultimele sezoane. 

 

Un alt duel interesant va fi in Grupa G, unde City si Haaland, vor merge probabil brat la brat cu Dortmund, fosta echipa a norvegianului, mai departe.

Tinand cont de componenta grupelor va fi un sezon extraordinar de Champions League, unde din pacate nu avem nicio reprezentanta!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Grupe fantastice in UEFA CHAMPIONS LEAGUE!