Total Media News

Grupe tari pentru echipele romanesti! PDF Imprimare
Vineri, 26 August 2022 16:56

May be an image of text that says

Echipele romanesti, s-au aflat astazi in grupele extrase la Istanbul, contand pentru UEFA Conference League. Este prima oara dupa 6 ani, cand Astra si FCSB ne reprezentau, cand doua echipe romanesti se afla in urnele europene.

FCSB nu a fost norocoasa din punct de vedere sportiv, avand o grupa infernala cu West Ham, Anderlecht si Silkeborg. David Moyes, antrenorul lanternei rosii din Premier League, afirma imediat dupa tragere ca la Bucuresti sigur echipa sa va avea un meci dificil, grupa fiind deja clar dificila. De alta parte, Silkeborg este prima in ierarhia din Danemarca dupa 5 etape, iar Anderlecht e oricand redutabila. Partea pozitiva a acestei grupe este ca FCSB poate umple National Arena in minim doua randuri, cuWest Ham si Anderlecht.

 

De cealalta parte, campioana Romaniei, CFR Cluj va avea parte de adversari ce nu arata o reteta financiara fantastica, dar cu care poate spera la o calificare in fazele superioare. Astfel, Clujenii, o vor intalni pe  Slavia Praga, o echipa departe de formatia din urma cu 2-3 sezoane, Sivasspor din Turcia, si Ballkani, sperand la multe meciuri in aceasta competitie.

Primele meciuri se vor disputa in jurul datei de 8 Septembrie.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Grupe tari pentru echipele romanesti!