Total Media News

Radu Dragusin, lovitura carierei! Va juca in cel mai puternic campionat din lume! PDF Imprimare
Miercuri, 10 Ianuarie 2024 11:46

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal, jucând fotbal şi text

Radu Dragusin incepe acest an calendaristic dupa ce Genoa a acceptat mai multe oferte. Milan, Napoli, Tottenham si mai recent Bayern Munchen, toate s-au luptat pentru semnatura fundasului central roman cu o inaltime de 1,91 cm. 

 

Titular in ultima campanie de calificare, Dragusin a acceptat in aceasta dimineata oferta celor de la Tottenham, refuzand gigangul german Bayern Munchen.

Astfel, pentru 25 milioane de euro + alte 5 milioane de euro, acesta va evolua in Anglia, la una din cele mai puternice echipe londoneze, unde au mai evoluat in trecut Ilie Dumitrescu, Gica Popescu sau mai recent, Vlad Chiriches.

Fundasul nostru va incasa pentru inceput 3 milioane de euro, suma urmand sa poata creste in viitor, in functie de bonusuri si performante. In aceasta dimineata, Florin Manea, pentru GSP, a confirmat ca Radu a facut decizia finala chiar la primele ore ale zilei, urmand sa zboare spre Londra pentru ultimele formalitati, cu un avion privat.

Astfel, Ange Postecoglou isi completeaza echipa, decimata in defensiv, fiind asteptat ca Radu sa fie chiar titular de la primele partide!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Radu Dragusin, lovitura carierei! Va juca in cel mai puternic campionat din lume!