Total Media News

CUPA ROMÂNIEI BETANO : CORVINUL HUNEDOARA vs OȚELUL GALAȚI PDF Imprimare
Marţi, 14 Mai 2024 22:27

                               CUPA ROMÂNIEI BETANO

Miercuri, 15 mai, ora 20:30
Stadion Municipal (Sibiu)

  

                                  Play-off Cupa României Betano - YouTube

Marți, 14 mai, pe stadionul din Sibiu, cele două finaliste ale Cupei României Betano au susținut conferințele de presă și antrenamentele oficiale. Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați joacă miercuri, de la ora 20:30, pentru trofeul Cupei României Betano.

Reprezentanții celor două finaliste au prefațat meciul din ultimul act în discuțiile cu presa, iar apoi au efectuat ultimele pregătiri înaintea meciului de mâine, la antrenamentele oficiale care au avut loc chiar pe stadionul din Sibiu. La conferințele de presă au participat antrenorii și câte un jucător: Dorinel Munteanu și mjlocașul Juri Cisotti din partea Oțelului Galați, respectiv Florin Maxim și Alexandru Neacșa din tabăra Corvinului Hunedoara.

 

 

„Ținând cont că suntem în fața finalei acestei competiții, atât echipa noastră cât și adversarul nostru de mâine au dovedit că au dat importanță și au respectat această competiție. Din punctul meu de vedere, nu se întâlnesc surprizele acestei competiții. Cred că la începutul competiției, nici nouă și nici Corvinului nu ne dădea nmeni nicio șansă. (…) Ne dorim foarte mult să adăugăm la palmaresul nostru și acest trofeu.

Cu siguranță va fi un joc foarte agresiv, foarte aprig, disputat, fiecare minge va fi importantă, va trebui să luptăm și să câștigăm fiecare metru de teren. Va fi o finală atractivă”, a declarat Dorinel Munteanu înaintea partidei.

„Vreau să cred că atunci când faci lucrurile corect, indiferent de nivelul ligii în care evoluezi, lucrurile o să-ți iasă. E posibil să treci prin momente în care faci lucrurile bine și să n-ai rezultatele dorite, dar asta nu se poate întâmpla pe termen lung. Eu cred că atunci când faci lucrurile cum trebuie, ești corect față de tine și față de fotbal, fotbalul te răsplătește”, a spus mijlocașul Corvinului, Alexandru Neacșa, întrebat la conferința de presă dacă parcursul bun al echipei sale a fost, mai presus de orice, rezultatul muncii.

„Finalele nu prea se joacă, se câștigă. Sper că ne va prinde ora jocului în formă maximă. Noi suntem bine, din punct de vedere medical am tot lotul la dispoziție. (…) Suntem o echipă tânără, cu jucători care doresc să se afirme. Din momentul venirii mele la Hunedoara, tot timpul îmi doresc mai mult și ei trebuie să-și dorească să fie mai buni, de la zi la zi, de la an la an”, a declarat și antrenorul hunedorenilor, Florin Maxim.

 

*

*-   FRF

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal CUPA ROMÂNIEI BETANO : CORVINUL HUNEDOARA vs OȚELUL GALAȚI