Total Media News

Entertainment
O nouă companie aeriană, pe piața din România PDF Imprimare
Entertainment
Joi, 21 August 2014 16:37

   Eurolot, subsidiara companiei naționale de zbor din Polonia, LOT Polish Airlines, intră pe piața din țara noastră, urmând să efectueze șase zboruri pe săptămână, pe ruta Varșovia - Cluj-Napoca.

 

                                              

       Zborurile urmează să aibă loc din 27 octombrie, în fiecare zi a săptămânii, cu excepția duminicii.  De asemenea, biletele pentru zborurile de pe ruta Varșovia - Cluj-Napoca au fost puse în vânzare de pe 20 august, potrivit economica.net, care citează anunțul companiei de pe pagina de Facebook.

     Prețul unui bilet dus-întors, Cluj-Napoca - Varșovia, pentru perioada 27 - 31 octombrie,  este de 206 euro/persoană.Totodată, pe lângă introducerea zborului de la Cluj-Napoca, Eurolot a anunțat încă trei rute noi, de la Varșovia către Chișinău, Zagreb și Stuttgart.

    Extinderea companiei vine după ce în ultimul an, Eurolot a intrat pe piețele din șase noi țări, respectiv Belgia, Franța, Finlanda, Italia, Austria și Republica Cehă.În timp ce Eurolot se pregătește să intre în România, începând cu luna octombrie, recent înființata companie Fly România,  deţinută de omul de afaceri Ovidiu Tender, și-a cerut insolvența.

Citeşte mai mult...
 
RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 28 Iulie 2014 15:32

      RowmaniaFest, Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, este anul acesta la ediția a IV-a.

 

                      

    Ne bucurăm să vă invităm la Tulcea, în perioada 29-31 august 2014 pentru 3 zile de vâslit, concerte pe faleză, dezbateri și apoi, pentru alte 4 zile, între 1 – 4 septembrie, pentru o expediție cu bărci în Deltă, până la Sfântu Gheorghe.

   Pregătim concerte pe alese și întreceri pe apă cu distracție, așa cum v-am obișnuit. Căpitan la bord este Ivan Patzaichin, iar plăcerea unui weekend pe apă este garantată.


Ce este ROWMANIAFEST și de ce merită să veniți, în barcă, alături de noi:

Citeşte mai mult...
 
AZi se deschide ACVAMANIA - singurul parc acvatic gonflabil din Romania PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 25 Iulie 2014 15:25

               Azi  se  deschide   ACVAMANIA   !

             

      Programeaza-ti si tu o iesire la distractie, in singurul parc acvatic gonflabil din Romania, amplasat pe Lacul Mogosoaia, la doar 10 minute de Bucuresti!
     Zilnic intre 10.00 si 20.00 poti testa traseul ACVAMANIA, plimbarile in caiace, canoe sau hidrobiciclete, cu scuterele submersibile, SUP sau catamaranul gonflabil... 
    Distractia incepe de azi  la ACVAMANIA   
    Vino  si tu cu prietenii sau familia!
Citeşte mai mult...
 
S-a deschis cel mai mare ştrand cu apă sărată din România. PDF Imprimare
Entertainment
Luni, 30 Iunie 2014 22:02

       Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de aproximativ 5.200 de metri pătraţi, a fost deschis, sâmbătă, la Praid (Harghita), investiţia, în valoare de 1,55 milioane de euro, fiind realizată integral din fondurile salinei din staţiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

                             

   Ştrandul de la Praid a fost amenajat pe amplasamentul unui vechi ştrand, deteriorat şi închis de câţiva ani.

   Potrivit şefului Serviciului Turism de la Salina Praid, Ilie Colorian, ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 5.200 de metri pătraţi, din care luciul de apă este de 1.942 de metri pătraţi.

   Ştrandul are două bazine pentru copii, pornind de la 60 de centimetri adâncime, care creşte treptat până la 90 de centimetri şi apoi până la adâncimea maximă de 1,20 metri.

Citeşte mai mult...
 
Concert de percuţie „Prietenii Muzicii” PDF Imprimare
Entertainment
Miercuri, 28 Mai 2014 17:56

        Miercuri, 4 iunie 2014, începând cu ora 19:00,

         Prietenii Muzicii vă invită la un concert de percuţie (marimba şi vibrafon), în interpretarea Irinei Rădulescu, a lui Alexandru Munteanu şi a lui Patrick Cojerean.

                   

    Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu str. Pitar Moș).     

      Marimba este un instrument construit din plăci de lemn de palisandru, acordate și dispuse în ordinea înălțimii, înzestrate cu tuburi rezonatoare, care întăresc și prelungesc sunetele, mecanism asemănător cu cel al vibrafonului, în care sunetele sunt produse de niște lame metalice.

Cele două instrumente muzicale au ca „strămoș” comun balafonul, care este de origine africană.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment