Total Media News

Entertainment
Proiectiile British Documentary la Iasi PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 07 Decembrie 2012 11:49

          "British Documentary" urmareste familiarizarea publicului roman cu cele mai bune documentare britanice contemporane, premiate la Festivalul Grierson din Marea Britanie.

 

                                                        

                      

         British Council va invita la cea de a treia editie a seriei de filme documentare, la Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Patru dintre regizorii inclusi in actuala selectie sunt castigatori ai premiului BAFTA, doi dintre acestia fiind si laureati ai premiului Emmy. Ca si la editiile anterioare, filmele ce vor fi prezentate au fost nominalizate sau castigatoare ale premiilor acordate la Festivalul de film documentar Grierson, din Marea Britanie, in 2011.

Citeşte mai mult...
 
Teatrul Evreiesc de stat: Program de spectacole in perioada 8-11 noiembrie PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 09 Noiembrie 2012 22:23

              Afla ce program ti-a pregatit Teatrul Evreiesc de Stat in aceasta saptamana:

 

                 Joi, 8 noiembrie, ora 19:00 DINASTIA EFROS de Iacob Gordin
O impresionanta fresca a iubirii, pe fondul conflictului intre generatii!
Regia: Kincses Elemer
In distributie: Leonie Waldman Eliad, Constantin Dinulescu, Geni Brenda, Nicolae Calugarita, Lucia Maier, Marius Calugarita, Luana Stoica, Darius Daradici, Iolanda Covaci, Viorel Manole, Monica Florescu, Loredana Klein

               

Citeşte mai mult...
 
Cum sa alegi un restaurant bun in care sa mananci. Sfaturi de la juratii MasterChef PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 02 Noiembrie 2012 18:46

             1. Fii atent la igiena localului

             Primul lucru de care trebuie sa tii cont este igiena. Daca restaurantul nu este ingrijit, nici mancarea nu a fost gatita cel mai probabil in cele mai bune conditii. Chef Catalin Scarlatescu recunoaste ca tocmai din acest motiv, inainte sa incerce mancarea el incearca... toaleta: „Prima data cand intru intr-un restaurant merg – sa nu radeti – la toaleta, sa ma spal pe maini. Si daca nu imi place cum arata, nu mai manac acolo.”

 

        Un sfat foarte bun din acest punct de vedere iti da si Chef Sorin Bontea – sa te uiti cu atentie la ospatari: „Pentru ca in general nu ai acces in bucatarie pentru a vedea ce se intampla acolo, recomand ca atunci cand intrati intr-un restaurant sa va uitati daca este curat, daca ospatarii sunt ingrijiti”.

Citeşte mai mult...
 
LORD OF THE DANCE din Bucuresti ! PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012 14:04

 

 

                            

 

        

       Au mai ramas doar cateva ore pana cand cel mai vizionat spectacol din lume va poposi la Sala Palatului din capitala. La Bucuresti vor avea loc 2 reprezentatii, nu doar una - cum fusese programat initial. Acestea vor avea loc azi (13 octombrie) de la ora 16.00 si de la ora 20.00.

     Spectacolul de anul acesta va fi o premiera. Creatorul show-ului, renumitul coregraf Michael Flatley a construit un nou spectacol, ce contine coregrafii, costume si decoruri noi. Zeci de dansatori vor performa pe o scena mult mai mare decat cea de anul trecut. Tiruri cu echipament si recuzita au sosit deja in tara odata cu dansatorii de la Lord Of The Dance. Intregul show implica zeci de metri patrati de scena, o podea speciala, sute de reflectoare, generatoare si sute de costume. Garderoba fiecarui dansator este compusa din nu mai putin de 15 costume, ce vor fi schimbate rand pe rand, pe parcursul celor 21 de scene ale spectacolului!

Citeşte mai mult...
 
Concert de exceptie Anton Pann si invitati speciali din Grecia si Turcia Miercuri 10 Oct-Sala Radio PDF Imprimare
Entertainment
Vineri, 05 Octombrie 2012 20:02

     Asociaţia pentru Cultură şi Tradiţie Anton Pann şi Radio România Muzical, în calitate de coproducător, organizează în data de 10.10.2012, orele 18.30, studioul Mihail Jora al Radiodifuziunii Române, concertul „Tradiţie şi Măiestrie”, susţinut de Formaţia Vocal-Instrumentală de Muzică Veche Anton Pann şi invitaţii săi, toţi fiind absolvenţi ai cursurilor de instrumente muzicale tradiţionale orientale.

                            
  Concertul face parte din proiectul „Tradiţie şi Măiestrie – MasterClass de instrumente tradiţionale”, finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, şi promovează instrumente utilizate în spaţiul românesc până la finele secolului al XIX-lea, rămase în uz în Turcia, Grecia şi întegul Orient.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 23

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment