Total Media News

Politic
Soc! AUR strange semnaturi pentru referendum! PDF Imprimare
Luni, 01 Noiembrie 2021 15:17

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Co-presedintele AUR, George Simion, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa ca partidul sau va incepe o campanie in care va strange voturi pentru un referendum de demitere, impotriva lui Klaus Iohannis, ca urmare a actiunilor sale din ultimul timp cu care partidul AUR este in total dezacord, clamand ca sunt actiuni impotriva romanilor.

Pentru demararea procedurilor, AUR trebuie să strângă semnături de la cel puțin o treime din numărul total al parlamentarilor. Simion a anunțat că au semnat deja pentru suspendare și parlamentari de la PNL, probabil referindu-se la parlamentarii plecați împreună cu Ludovic Orban din grupul partidului. De altfel, Orban a anunțat cu o zi în urmă ca va sustine acest demers.

Citeşte mai mult...
 
"Cine trebuie sa aiba grija de tara, e la ski probabil acum".Ludovic Orban si-a dat demisia din PNL! PDF Imprimare
Marţi, 26 Octombrie 2021 09:43

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi îmbrăcăminte de exterior

Astazi, fostul Premier, Ludovic Orban, a anuntat oficial in plen ca isi da demisia din grupul parlamentar PNL, anuntand oficial ca este dezamagit de activitatea partidului in care nu se regaseste, dar a lansat si atacuri la adresa lui Florin Citu si Klaus Iohannis.

"Sa renunte parlamentarii liberali la golf, eu personal nu vreau sa joc golf . Cel care trebuia sa pazeasca tara probabil este la ski in acest moment", acestea fiind cateva din atacurile lansate de Ludovic Orban in plenul Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 
Weekend de succes in vaccinarea din tara noastra! Sute de mii de romani la centre! PDF Imprimare
Luni, 25 Octombrie 2021 11:36

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

 In acest weekend, numerosi romani s-au inghesuit sa se vaccineze, in numar de aproximativ 375.000. Majoritatea covarsitoare a facut prima doza, la acest succes contand si faptul ca in capitala, s-a organizat un nou maraton de vaccinare, in fiecare din cele 6 sectoare fiind un punct in care oamenii au stat pana noaptea tarziu la cozi, sa se imunizeze si sa participe la efortul colectiv de depasire a valului 4 in care ne aflam.

La acest succes cu siguranta au contribuit atat teama instaurata dupa ce sistemul medical este intr-un evident colaps, dar si restrictiile impuse, si faptul ca o mare majoritate a romanilor a constientizat cat de transmisibila e varianta Delta si isi doresc un strop suplimentar de protectie. Multi dintre cei ce s-au vaccinat in acest moment spun ca au constientizat pericolul la care suntem supusi in aceasta perioada, si o fac mai tarziu decat niciodata.

Se asteapta in continuare in urmatoarele zile, un numar de minim 100.000 de romani la centrele de vaccinare.

Citeşte mai mult...
 
Noi restrictii in criza covid din Romania! Stire de ultima ora! PDF Imprimare
Vineri, 22 Octombrie 2021 15:58

 

 

 

 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

 

Raed Arafat, conducatorul DSU a anuntat noile restrictii, pentru urmatoarea perioada incepand cu ziua de luni cand vor intra in vigoare, Romania fiind in plina criza de Covid19!

 - Se interzic nuntile pe o perioada de 30 zile

 - Se intra in magazinele neesentiale cu certificat verde, iar copiii sub varsta vaccinarii pot intra cu un adult cu certificat verde

-  In mall se va putea intra doar cu certificatul verde

-  Raman doar cresele deschise

-  Sunt atentionati toti romanii sa nu foloseasca certificatele verzi care nu le apartin, riscand un dosar penal

-  In cladirile publice, obligatoriu certificatul verde, trecerea sub boala sau testul, pentru toti cei din afara sistemului.

-  Programul magazinelor 5.00 - 21.00

- Activitatile sportive se vor desfasura fara public, teatrele si cinema-urile, capacitate 30%, cu vaccin, test sau trecere prin boala.

 -  Carantina de noapte, exceptie facand cei vaccinati si cei trecuti prin boala.

Citeşte mai mult...
 
Maratonul vaccinarii incepe astazi in Bucuresti! PDF Imprimare
Vineri, 22 Octombrie 2021 07:07

 

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni

 

În perioada 22-25 octombrie, CNCAV împreună cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Colegiul Medicilor din Municipiul București, DSP București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, Primăria Generală a Capitalei și Ministerul Culturii organizează o amplă acțiune de vaccinare în 6 centre din București.

Astfel, începând de vineri, 22 octombrie, ora 8.00, toate cele 4 tipuri de vaccin sunt disponibile populației, prin intermediul celor 49 fluxuri de vaccinare deschise în aceste centre, după cum urmează:

  • Sector 1: Romexpo (B-dul Mărășești 65-67) – 8 fluxuri (4 Pfizer, 1 Moderna, 3 Janssen);
  • Sector 2: Circul Metropolitan (Aleea Circului, nr.15) – 7 fluxuri (3 Pfizer, 3 Janssen, 1 AstraZeneca);
  • Sector3: Biblioteca Națională (B-dul Unirii, nr.22) – 10 fluxuri (5 Pfizer, 1 Moderna, 4 Janssen);
  • Sector4: Palatul Copiilor (B-dul Tineretului, nr.53) – 15 fluxuri (8 Pfizer, 2 Moderna, 5 Janssen);
  • Sector 5: Liberty Mall/ Centrul Sf. Andrei (Strada Progresului 151-171) – 5 fluxuri (4 Pfizer, 1 Janssen);
  • Sector 6: Clubul Seniorilor/ „Mihai Eminescu” (Calea Plevnei nr. 234) – 4 fluxuri (2 Pfizer, 2 Janssen).

Pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a procesului de vaccinare, cu sprijinul UMF „Carol Davila” București, instituție de prestigiu, cu experiență în pregătirea specialiștilor din domeniul sănătății, necesarul de personal din cele 6 centre de vaccinare va fi suplimentat cu voluntari, inclusiv studenți la medicina militară.

Evenimentul este menit să promoveze beneficiile și importanța vaccinării împotriva COVID-19, inclusiv pentru femeile însărcinate, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru întreaga țară și poate constitui un punct de pornire pentru acțiuni similare la nivel național.

TVR va fi broadcaster oficial, iar pe pagina de Facebook a campaniei #ROVaccinare vor fi postări periodice cu informații de interes pentru publicul larg.

Lansarea oficială a  „maratonului vaccinării pentru viață” va avea loc vineri, 22 octombrie, ora 12.00, la centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor din sectorul 4.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic