Total Media News

Politic
MOŢIUNEA DE CENZURĂ împotriva lui Ponta, RESPINSĂ în Parlament PDF Imprimare
Marţi, 29 Septembrie 2015 12:43


                       

   Conform  MEDIAFAX,Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Moţiunea a fost respinsă, fiind exprimate 207 opţiuni "pentru" şi opt "împotrivă". În paralel, liberalii au organizat un miting în Parcul Izvor, în condiţii de ploaie, majoritatea participanţilor purtând umbrele.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind exprimate 207 opţiuni "pentru" şi opt "împotrivă", potrivit unor surse din comisia de numărare a voturilor.

Respingerea moţiunii a fost anunţată şi oficial, în plenul Parlamentului. Parlamentarii partidelor din coaliţia de guvernare nu au votat.

 

Citeşte mai mult...
 
Ponta: Factorii politici trebuie să decidă dacă se impune semnarea unui nou acord cu FMI, BM şi CE PDF Imprimare
Marţi, 08 Septembrie 2015 09:45


                              

   Conform  MEDIAFAX  ,Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că va prezenta factorilor politici situaţia economică a României, astfel încât aceştia să hotărască dacă se impune încheierea unui nou acord cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială.

"Vom prezenta stadiul discuţiilor tehnice ale Guvernului decidenţilor politici în ceea ce priveşte încheierea unui nou acord cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială. Pot să vă spun, după trei ani şi jumătate de prim-ministru, în toţi aceşti trei ani şi jumătate am avut acord cu instituţiile internaţionale şi efectul acestor acorduri este unul pozitiv", a afirmat premierul, luni, în Parlament.

Ponta a admis că au fost beneficii de pe urma acordului, chiar dacă nu a fost întotdeauna de acord cu el şi le-a spus deputaţilor că va prezenta factorilor politici situaţia generală, astfel încât decizia reînnoirii acordului să le aparţină.

 

Citeşte mai mult...
 
Senatorii şi deputaţii au lucrat în plen un total de 316 ore în prima sesiune parlamentară PDF Imprimare
Marţi, 04 August 2015 15:35


                                           


    Senatorii şi deputaţii au lucrat în plen un total de 316 ore în prima sesiune parlamentară din acest an, echivalentul a 39 de zile la un program normal de 8 ore, şi au lăsat restante peste 700 de proiecte şi iniţiative legislative, potrivit datelor de pe site-ul Camerei Deputaţilor şi al Senatului.

    Prima sesiune parlamentară din anul 2015 a început în luna februarie şi s-a încheiat la finalul lunii iunie. În aceste cinci luni, deputaţii şi senatorii au lucrat în plen un total de 316 ore. La un program mediu de 8 ore pe zi, cum au majoritatea bugetarilor, ar însemna că senatorii şi deputaţii au petrecut doar 39 de zile, din ultima jumătate de an, pentru dezbaterea şi votarea proiectelor legislative. O parte a acestui timp a fost petrecut însă de senatori şi deputaţi pentru declaraţii politice şi adresarea de întrebări şi interpelări membrilor Guvernului. Alte 17 ore au fost lucrate de senatori şi deputaţi în 11 şedinţe de plen reunit.

 

** Suma totală alocată de la buget, lunar, pentru întreţinerea fiecărui deputat, ajunge, astfel, la 17.500 de lei.

    Deci  un  parlamentar  a  incasat  17 500 x  5 luni  = 87 500 Ron   pentru  39 de zile lucrate

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
PPDD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR PDF Imprimare
Duminică, 02 August 2015 16:50


                                                         

    PPDD a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, în urma unei reuniuni comune a Conferinţei naţionale a UNPR şi a Congresului PPDD, se precizează într-un comunicat al UNPR, remis duminică agenţiei MEDIAFAX.

   "Vreau să ştiţi că în plan organizatoric suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România - PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele 2 luni s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră, în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR", a spus preşedintele UNPR Gabriel Oprea, citat în comunicat.


Citeşte mai mult...
 
Domnul Ponta se RETRAGE momentan din functiile de partid !! PDF Imprimare
Duminică, 12 Iulie 2015 18:19

 

                                     

"Catre

Dna Rovana Plumb - Presedinta CN PSD
Dl Andrei Dolineaschi - Secretar General al PSD
membrii Biroului Permanent National
membrii Comitetului Executiv National

Stimati colegi, prieteni si camarazi politici,

Sunt din 2002 membru PSD si sunt convins ca intreaga mea viata politica se va desfasura doar alaturi de acest partid si de valorile pe care le reprezinta. Vreau sa va multumesc inca o data dvs. si tuturor membrilor PSD pentru onoarea suprema pe care mi-ati facut-o in 20 Februarie 2010 atunci cand m-ati ales ca lider al vostru.

Desi erau momente cumplit de grele pentru partid si pentru tara, am reusit in peste 5 ani de batalii politice sa indeplinim cele mai multe din asteptarile romanilor care ne-au votat. Ati fost mereu alaturi de mine, iar solidaritatea noastra ca echipa de conducere a PSD a fost un element determinant.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic