Total Media News

Politic
Incredibil! Fostul presedinte SUA, arestat! PDF Imprimare
Marţi, 04 Aprilie 2023 19:47

Ar putea fi o caricatură cu 1 persoană şi stând în picioare

Donald Trump, penultimul presedinte al Statelor Unite ale Americii, a fost arestat.

Citeşte mai mult...
 
Ipoteza ingrijoratoare:" Ucraina e doar o etapa intermediara" PDF Imprimare
Miercuri, 16 Martie 2022 17:25

Putin cere imposibilul Ucrainei: să recunoască oficial că FCSB e Steaua! | Times New Roman - Cotidian independent de umor voluntar

Ofensiv militara inceputa de Vladimir Putin, continua si la posturile locale de televizor, ale Rusiei. Astfel, un cunoscut sustinator, Vladimir Soloviev, a lansat niste ipoteze ce pot fi considerate ingrijoratoare si amenintatoare.

Soloviev susține că invazia Ucrainei reprezintă doar începutul unui plan ambițios al administrației de la Kremlin.

„Dacă voi credeți că ne vom opri în Ucraina, gândiți-vă la asta de 300 de ori! Permiteți-mi să vă reamintesc că Ucraina este doar o etapă intermediară!”, a avertizat propagandistul rus.

Citeşte mai mult...
 
Decizie de maxima importanta a guvernului Eston! PDF Imprimare
Luni, 14 Martie 2022 22:18

Võib olla pilt järgmisest: mälestusmärk ja vabas õhus

Astazi, Guvernul de la Talinn a redactat o cerere de maxima importanta in conflictul Ruso-Ucrainian, disputat pe taram ucrainian.

In contextul agresiunii neprovocate de Federatia Rusa, asupra Ucrainei, Guvernul Eston a votat cu 90 de voturi in favoare, implementarea unei zone aeriene de neagresiune aeriene, in Ucraina, si astfel implicarea ONU si NATO, in acest conflict militar, invocand ranirea civililor din acest razboi.

Citeşte mai mult...
 
Rusia a dat startul razboiului in Ucraina, in aceasta dimineata! PDF Imprimare
Joi, 24 Februarie 2022 09:37

 

Live: Al Treilea Război Mondial- Rusia atacă Ucraina - Politica Externa

In aceasta dimineata, Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei, in acelasi timp aproape cu momentul in care Vladimir Putin a lansat un mesaj la televiziunile rusesti in care afirma sprijinul pentru trupele rusofile ce i-au cerut ajutorul din regiunea Donbas, in Estul Ucrainei. 

Citeşte mai mult...
 
Vladimir Putin a oferit independenta zonelor pro-ruse din Ucraina in miezul noptii! PDF Imprimare
Marţi, 22 Februarie 2022 08:50

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, costum şi interior

Aproape de miezul noptii, al serii precedente, Vladimir Putin a oferit dupa un discurs de aproximativ o ora, independenta republicilor pro-ruse din Estul Ucrainei, zonele Lugansk si Donetsk - Donbass. Totusi, tensiunile dintre rusi si ucrainieni sunt vechi in aceasta zona, dupa anexarea Crimeei din 2014, in aceste zone vorbindu-se o limba mai apropiata de cea rusa, folosindu-se rubla ca moneda si programa rusa in scoli si educatie.

Astfel, liderul Rus invocand motivul pacii, din acest moment si-a oferit pretextul de a intra in Ucraina, in Estul ei, pentru a isi apara conationalii. Totodata, la miezul noptii la auzul vestii oferite de Putin, mai multi localnici din Lugansk si Donetsk au iesit si au sarbatorit cu cantece patriotice pro-ruse, si artificii aceasta veste.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic