Total Media News

Politic
Blaga si Iohannis reclamă Romania la Comisia Europeana PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 22:55

                              Doi politruci iresponsabili  ?

                 Tandala si Pacala ai politicii romanesti  ?

                     

                                                   

                      

       Unii  politicieni  comenteaza actiunea  celor  doi   ca  un   act  de  subminare  a  Romaniei ....................
     Vorbind despre postul de comisar european pe portofoliul Politicii Dezvoltarii Regionale, pe care Romania spera sa-l obtina, premierul i-a atacat pe cei doi lideri ai Opozitiei, dupa ce Blaga si Iohannis au trimis o scrisoare presedintelui Comisiei Europene.
     Gestul celor doi lideri ai Aliantei Crestin Liberale l-a nemultumit intr-atat pe seful Executivului, incat premierul a folosit o serie de apelative dure la adresa liderilor PNL si PDL. “Am obtinut pentru Romania cel mai important post din Comisia Europeana pentru noi, sigur alte tari au alte optiuni (…) Cei doi politruci penibili, iresponsabili -Iohannis si Blaga, acesti Pacala si Tandala ai politicii romanesti – s-au gandit ei sa ii reclame CE sa nu ne dea domnul Junker Dezvoltarea Regionala”, a declarat, in urma cu scurt timp, primul-ministru Ponta.

     Liderul PSD a amintit de cazul lui Varujan Vosganian, care, nominalizat in urma cu opt ani pentru un post de comisar european, a fost, sustine premierul, sabotat. “Nu pot decat sa spun ca este condamnabil acest lucru”, a concluzionat Ponta gestul celor doi lideri ai opozitiei.

Citeşte mai mult...
 
Proiecte legislative care confera beneficii sociale, pe ordinea de zi a acestei sesiunii PDF Imprimare
Luni, 01 Septembrie 2014 15:56

     Parlamentarii vor dezbate în sesiunea de toamnă, pe lângă reducerea CAS şi amnistia fiscală a pensionarilor şi mamelor, mai multe proiecte de lege care prevăd o serie de beneficii pentru alegători, cum ar fi posibilitatea cumulului pensiei cu salariul sau reducerea TVA pentru lapte, fructe şi legume

                            


   Astfel, în această sesiune,senatorii urmează să dea un vot la o propunere legislativă care permite pensionarilor cu venituri care depăşesc nivelul salariului mediu brut pe economie să cumuleze pensia cu salariul ca angajaţi la stat.

   Propunerea legislativă pentru abrogarea unor prevederi din Legea 329/2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional îi are ca iniţiatori, printre alţii, pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, senatorii Viorel Arcaş, Laurenţiu Coca, Alexandru Cordoş (PSD) şi deputaţii Ana Birchall, Iulian Iancu, Florin Iordache, Nicolae Nica (PSD) şi Bogdan Ciucă (PC).

 

Citeşte mai mult...
 
CONGRESUL PLR - Tăriceanu a fost ales preşedinte al partidului PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 August 2014 17:59

             Tăriceanu a fost ales preşedinte al partidului  PLR

                     

    Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Partidului Liberal Reformator (PLR), el precizând, ulterior, în faţa delegaţilor veniţi la Congres, că acest vot îi dă speranţa şi încrederea că va ajunge şi preşedintele României.

    „În ceea ce mă priveşte, votul dumneavoastră îmi dă speranţă şi încredere că voi ajunge preşedintele României şi voi ajunge să-i reprezint pe toţi românii ca un preşedinte care îşi înţelege misiunea, o misune dificilă, de responsabilitate, care înseamnă a realiza coeziunea la nivelul societăţii, de a aduna energii în jurul unui proiect măreţ care să ne facă mai mândri şi mai demni”, a mai spus Tăriceanu.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta vrea sa fie Presedintele Romaniei PDF Imprimare
Miercuri, 30 Iulie 2014 08:53

                                                

     Victor Ponta a suit, la Craiova, treptele unei scene flancate de 6000 de membri PSD.

     A venit, precedat de discursurile adjunctului Liviu Dragnea și primăriței Olguța Vasilescu, pe o scenă aplaudată vioi. Cei doi au vorbit fără cusur, netezind un rar discurs autolaudativ, măreț și îndesat cu emoție. Inundații, oameni care au primit sprijinul direct al lui Victor Ponta când apele băgau la fund, în mâl, cu avere și copii cu tot, Oltenia, țara. Dragnea și Olguța au netezit un discurs previzibil al celui ce se vede deja președintele României.

   În sală, chipuri de politicieni versați, care râd de-a-devăratelea rar și mimează râsul mereu. Vreau să mă sprijiniți să fiu președintele românilor de aici și din afara țării, a rostit Ponta. Ploaia, torenții de afară, deplasarea în cizme în zone în care morții nu pot fi înviați de o vizită electorală, dar viii pot fi emoționați, au construit, aproape cosmic, o lansare apoteotică spre Cotroceni. ”Sunt acel candidat care nu vreau să fiu doar un nume la Palatul Cotroceni. Vom recâștiga, la 25 de ani, din nou libertatea. Plec din nou spre Novaci. Vreau să redau nu doar libertatea și pensiile, ci demnitatea acestei țări”.

 

 

Citeşte mai mult...
 
"Am fost trimis în Parlamentul European mulţumită voturilor cetăţenilor români " PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 12:01

     Scrisoarea unui europarlamentar român a făcut furori astăzi la Bruxelles, după ce acesta i-a răspuns într-un mod inedit candidatului britanic la funcţia de preşedinte al Parlamentului European.

            

    Sajjad Karim, membru al grupului conservatorilor din PE, le-a trimis eurodeputaţilor o scrisoare prin care le cerea sprijinul pentru a câştiga şefia organului legislativ al Europei.

   Sorin Moisă, un europarlamentar socialist, a profitat de ocazie şi i-a oferit un răspuns neaşteptat conservatorului britanic, reamintindu-i acestuia campania negativă împotriva românilor pe care partidul său a tolerat-o şi chiar a promovat-o în ultimul an.

   Karim le cerea colegilor săi eurodeputaţi să îl susţină şi să demonstreze solidaritate pentru a schimba modul în care se derulează procesul european de decizie. Din nefericire pentru el, puţini au răspuns apelului său, iar noul preşedinte al Parlamentului European este din nou socialistul german Martin Schulz, susţinut de o majoritate formată din social-democraţi, populari şi liberali.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 15 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic