Total Media News

Politic
Situaţie privind veniturile nete din salarii la nivelul Administraţiei Prezidenţiale PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 10:34

              Situaţie privind veniturile nete din salarii la nivelul                                    Administraţiei Prezidenţiale

 

                                                                
                                                   http://www.presidency.ro/static/PERSONAL%20SI%20VENITURI%20NETE%2025%2002%202014%20v2.pdf
    Din  punctul  meu de vedere  consider  ca  aceste  venituri  sunt  inadmisibil  de  mici ,  si  ar  trebui cel  putin  dublate  .
** indiferent cine  este  sau cine  va  fi  Presedintele tarii
Citeşte mai mult...
 
CSAT se reuneşte astăzi PDF Imprimare
Miercuri, 02 Iulie 2014 10:01

   Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reuneşte, miercuri, la ora 16.00, pe ordinea de zi aflându-se participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, un raport privind combaterea evaziunii fiscale şi analiza posibilelor evoluţii şi a ameninţărilor la adresa securităţii naţionale.


   Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedinte, va avea loc miercuri, începând cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

  Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află mandatul României la Summitul Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) 2014, participarea României la viitoarea misiune NATO în Afganistan, după 2014, dar şi o informare despre forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român în anul 2015.

Citeşte mai mult...
 
PSD a montat două corturi şi o toaletă ecologică pentru jurnaliştii veniţi să relateze de la CExN PDF Imprimare
Duminică, 29 Iunie 2014 17:04

  Jurnaliştilor care au ajuns, duminică, la Orăştie, pentru a relata de la şedinţa informală a CExN al PSD, li s-au asigurat două corturi în aer liber şi o toaletă ecologică, în condiţile în care accesul presei în perimetrul complexului turistic în care are loc şedinţa nu este permis.


  Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocat duminică seară la Orăştie, şedinţa fiind informală. Reuniunea se desfăşoară în fosta bază militară şi fabrică de muniţie, devenită complex turistic, cu specific militar.

  Complexul, care se întinde pe aproximativ 80 de hectare, se află în apropierea oraşului Orăştie, într-o zonă împădurită, accesul făcându-se exclusiv pe un drum pe care se află două puncte de control.

  Jurnaliştilor li s-a permis accesul în incinta complexului, însă doar până la al doilea punct de control.

  Astfel, langă zona împădurită, pe partea dreaptă a drumului de acces, au fost montate două corturi, trei mese şi bănci, precum şi o toaletă ecologică.

Ziariştii au, de asemenea, acces la curent electric, asigurat prin montarea sucesivă a câtorva prelungitoare. Organizatorii asigură, de asemenea, apă şi cafea.

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta, dar și liderii Opoziției, cer demisia lui Traian Băsescu PDF Imprimare
Luni, 23 Iunie 2014 13:17

   Gîndul acesta, aparent năstrușnic, s-a ivit din discuția de puțin timp încheiată cu Rareș Bogdan, notează maestrul Ion Cristoiu.

                            

  Rareș Bogdan, conform anunțului făcut aseară, în direct, la Realitatea Tv, m-a răpit de  la Bibliotecă pentru a discuta, la o cafenea din oraș, întîmplările din ultimul timp, succedîndu-se parcă după un Plan bine pus la punct.

  Victor Ponta, dar și liderii Opoziției, cer demisia lui Traian Băsescu. Am căzut de acord cu Rareș Bogdan că, aparent, cererea de demisie e o lozincă electorală. M-am uitat însă în Constituție. Articolul 97 spune că în caz de demisie a Președintelui, Guvernul organizează alegeri în termen de 90 de zile.
   Dacă Traian Băsescu demisionează, Guvernul care hotărăște data alegerilor e guvernul Ponta. Dacă nu mă înșel, 90 de zile înseamnă termen maxim.

Fie și sub pretextul situației din Ucraina, Guvernul poate organiza alegeri mult mai devreme, în interiorul termenului prevăzut pentru campania electorală.Sub pretextul că e vorba de interesul național, Victor Ponta candidează.

Citeşte mai mult...
 
Din ciclul : VIN ALEGERILE ........................sa dam la BUGETARI !! PDF Imprimare
Vineri, 13 Iunie 2014 19:05

   Mai mulţi deputaţi PSD au depus, marţi, la Parlament o iniţiativă legislativă potrivit căreia dacă intervalul dintre zilele de sărbătoare legală din timpul unei săptămâni şi zilele de repaos săptămânal este de 24 de ore, acesta va fi considerat drept zi nelucrătoare.

                          

    Astfel, 13 deputaţi PSD, între care Marian Neacşu, Viorel Ştefan, Petre Petrescu, Horia Grama, Florentin Gust, au propus modificarea Codului Muncii astfel încât dacă intervalul dintre zilele de sărbătoare legală din timpul unei săptămâni şi zilele de repaos săptămânal este de 24 de ore, acesta va fi considerat drept zi nelucrătoare.

    Pentru intervale mai mari de 24 de ore, acordarea de timp liber se stabileşte prin hotărâre a Guvernului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic