Total Media News

Politic
Avantajele de a fi eurodeputat. PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014 19:16

   Câţi bani câştigă trimişii României în Parlamentul European   ?

 

     Europarlamentarii beneficiază, pe lângă salariul de peste 6.000 de euro, de mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie), de rambursarea cheltuielilor de deplasare, precum şi de circa 20.000 de euro lunar pentru angajarea asistenţilor.

                     

   Salariul brut al unui europarlamentar este de aproximativ 7.900 de euro, achitat din bugetul PE. După reţinerea impozitului comunicat şi a contribuţiei pentru asigurarea de accident, salariul net ajunge la circa 6.200 de euro, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Parlamentului European. De asemenea, statele membre pot să perceapă din salariu un impozit naţional.

   Salariul de bază este stabilit la 38,5% din salariul de bază al unui judecător al Curţii Europene de Justiţie. Există şi câteva excepţii: deputaţii care au avut un mandat în Parlamentul European înainte de alegerile din 2009, când a fost stabilit acest sistem unic de salarizare, au putut opta pentru menţinerea sistemului naţional anterior pentru salariu, indemnizaţia tranzitorie şi pensii.

Citeşte mai mult...
 
Imi place Mircea Diaconu !! PDF Imprimare
Duminică, 06 Aprilie 2014 08:24

                      Imi  place  atitudinea  lui  Mircea  Diaconu  !

                 Imi  place   lupta  lui  Mircea Diaconu  cu  "  sistemul " !

                 Eu  il  VOTEZ  pe    Mircea  Diaconu  !!

      Eu  imi  doresc  OAMENI  - Conducatori  cu  coloana  vertebrala , luptatori, patrioti  ,...!!

 

                                         

                                          

    Mircea Diaconu poate candida la alegerile pentru Parlamentul European - a decis astăzi Tribunalul Bucureşti.

    Decizia judecătorilor nu este definitivă. Potrivit legii, decizia Tribunalului poate să fie atacată de orice persoană interesată, în termen de 24 de ore, iar Curtea de Apel Bucureşti trebuie să soluţioneze cauza în termen de 48 de ore de la înregistrare.

Citeşte mai mult...
 
S-a incheiat depunerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare PDF Imprimare
Joi, 27 Martie 2014 09:09

     Depunerea candidaturilor pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat, miercuri la miezul nopţii

           

Miercuri, în ultima zi de depunere a candidaturilor, s-au prezentat la Biroul Permanent reprezentanţi ai unor formaţiuni politice - între care FC, PRM - şi candidaţi independenţi - Mircea DiaconuDănuţ Liga.

Lista FC este deschisă de Mihai Răzan Ungureanu, preşedintele partidului, urmat de Diana Pavelescu, Mihaela Nicolau, Adriana Radu, Vlad Alexandescu.

De asemenea, au fost depuse liste de candidaţi în numele PRM atât de către Corneliu Vadim Tudor (care deschide lista), cât şi de Gheorghe Funar.

Între cei care au venit miercuri la BEC pentru a depune dosarul de candidatură şi listele de susţinători pentru a intra în alegerile europarlamentare în calitate de candidaţi independenţi s-au numărat Mircea Diaconu şi Dănuţ Liga.

Citeşte mai mult...
 
Diferenta de echipare dintre armata din Ucraina si Rusia . PDF Imprimare
Miercuri, 05 Martie 2014 11:18

LONDON (Reuters) -

      Slab finantata, slab echipata  si cu liderul sau fiind vazut in apropiere de Moscova , armata Ucrainiana are probleme in conflictul aparut.

Dar , expertii spun , ca acest lucru a aparut in mod deliberat .

Fortele ucrainiene au fost implicate in  situatii de neutralizare cu fortele ruse  in special langa bazele din Crimeea , unele dintre ele fiind impartite intre Kiev si fortele ruse atasate flotei de la Marea Neagra.

Duminica ,  noul comandant al navelor din Ucraina a dezertat Crimeea , aflata acum sub controlul Rusiei .

Liderii militari ucrainieni ,  au servit o parte a carierei in Uniunea Sovietica  alaturi de colegii rusi , pana la destramarea Uniunii Sovietice in 1991.

"Defapt aceste evenimente se incadreaza bine  din pricina familiaritatii lor cu Rusii - in special   din  Crimea, unde , au  coexistat ."

 

 

                             SUPERIORITATEA COVARSITOARE a RUSILOR

Luni noapte, ambasadorul  Ucrainei la  United Nations spune ca Rusia a deplasat 16,000   in    peninsula  Crimea.

Dupa ce au mobilizat un personal de 150,000 de oameni saptamana trecuta pentru ce s-a spus la acel timp a fi exercitii , Moscova ar putea clar inrola si mai multi .

De la razboiul din Georgia din 2008 ,  forta militara a crescut cu aproximativ 30 de procente anual .

Citeşte mai mult...
 
Guvernul Ponta III PDF Imprimare
Luni, 03 Martie 2014 19:43

             LISTA NOILOR MINISTRI

                                                     

LIVIU DRAGNEA - ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si vicepremier

GABRIEL OPREA - ministrul Afacerilor Interne si vicepremier. Liderul UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a fost desemnat si ministru de Interne, functie pe care a mai ocupat-o timp de 20 de zile in 2008, in Guvernul PDL-PSD.

DANIEL CONSTANTIN
- ministrul Agriculturii

KELEMEN HUNOR
- ministrul Culturii si vicepremier. A fost desemnat pentru a doua oara ministru al Culturii, precedentul mandat fiind in al doilea Cabinet format de Emil Boc. De aceasta data, Kelemen Hunor va detine si un post de vicepremier, din cele patru care vor exista in noul Cabinet, cate unul pentru fiecare partid din coalitie.

REMUS PRICOPIE - ministrul Educatiei Nationale

ROBERT CAZANCIUC -
ministrul Justiţiei

IOANA PETRESCU - Ministerul Finantelor Publice: doctor si masterand in economie la Harvard. De 6 luni, este consilier pe probleme fiscale. Sunt convins ca pe baza pregatirii pe care o are, va putea sa raspunda asteptarilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 35

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic