Total Media News

Film
"Dupa dealuri" prezentat in avanpremiera in Romania, la Vaslui PDF Imprimare
Duminică, 23 Septembrie 2012 15:45

    Filmul "După dealuri" de Cristian Mungiu, propunerea României la premiile Oscar din 2013, a fost prezentat în avanpremieră în România, vineri seară, la Vaslui, regizorul spunând că a ales acest oraş "pentru legătura care este între întâmplarea reală şi cărţile care inspiră filmul".

Filmul "După dealuri" a fost prezentat în avanpremieră la Vaslui, vineri, de la ora 19.00, la EuroCinema Silver Mall.

Prezent la eveniment, regizorul Cristian Mungiu a declarat că a ales oraşul Vaslui pentru legătura dintre întâmplarea reală şi cărţile care au inspirat filmul, acţiunea peliculei desfăşurându-se la o mănăstire din judeţul Vaslui.

Citeşte mai mult...
 
Lawless – alcool si gloante PDF Imprimare
Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:40

   Matt Bondurant trebuie să-şi fi petrecut toată copilăria ascultând, la gura sobei, poveşti despre tinereţile şi fărădelegile strămoşilor săi, contrabandişti de whisky distilat în casă (moonshine), luând amploare şi aer de legendă, până să ajungă să le aştearnă pe hârtie.

                       

   Romanul care a rezultat, „The Wettest County in the World”, o relatare nominal „bazată pe fapte reale” din vremurile Prohibiţiei, în care bărbaţii erau bărbaţi, iar legea era orientativă, a atras atenţia unor oameni cu renume: virtuosul regizor australian John Hillcoat (The Proposition, The Road) şi bunul său prieten/muzician/scenarist/romancier Nick Cave. Astfel ne-am ales cu Lawless/În afara legii, prezentat în competiţie la Cannes anul acesta, iar în cinematografele de la noi din 7 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Trailer oficial „O luna in Thailanda”, debutul lui Paul Negoescu PDF Imprimare
Luni, 20 August 2012 21:44

   Unul dintre cele mai aşteptate debuturi în lungmetraj, O lună în Thailanda, în regia lui Paul Negoescu, se pregăteşte de premiera la Veneţia, în Săptămâna Internaţională a Criticii. În noiembrie, pelicula ajunge şi în cinematografele din România. Până atunci, iată câteva detalii despre film şi trailerul oficial, lansat zilele acestea.

                              

  Fostul 365 de Revelioane (titlul de lucru) spune povestea unui tânăr (Andrei Mateiu) care decide, în noaptea de Revelion, să se despartă de prietena sa şi să pornească în căutarea fostei iubite, prin mai multe cluburi bucureştene. Dar este ea oare marea lui dragoste, femeia alături de care vrea să îşi petreacă toată viaţa?

Citeşte mai mult...
 
Prima imagine cu Schwarzenegger si Stallone din The Tomb PDF Imprimare
Luni, 13 August 2012 18:49

      Pelicula de acţiune The Tomb, în care Arnold Schwarzenegger joacă alături de Sylvester Stallone, a început filmările în primăvara acestui an, sub indicaţiile regizorale ale suedezului Mikael Håfström (1408, The Rite).

                          

           Summit Entertainment a lansat ieri prima imagine din film, preluată de Variety.com, în care cei doi actori, protagoniştii thriller-ului, îmbracă aceeaşi costumaţie, cea de deţinut.

Citeşte mai mult...
 
Noul Bourne, intens si violent PDF Imprimare
Vineri, 10 August 2012 10:12

  Jeremy Renner nu te lasă să-i duci prea mult dorul lui Matt Damon: actorul nominalizat la Oscar pentru The Town este de o eficienţă extremă în Moştenirea lui Bourne, cea de-a patra parte a seriei inspirate de romanele lui Robert Ludlum, şi nici înlocuirea lui Paul Greengrass cu Tony Gilroy nu a fost o mişcare neinspirată.

             

   Moştenirea îţi dă exact ceea ce ar trebui să aştepţi de la acest gen de filme, adică adrenalină, urmăriri şi schimburi de focuri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film