Total Media News

Film
Uimitorul Om-Paianjen - 3D PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 09:42

   Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field).

                                           

    Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Citeşte mai mult...
 
Epoca de gheata 4: Continente in deriva - 3D PDF Imprimare
Vineri, 06 Iulie 2012 20:04

               La  Hollywood Multiplex  :

                                               Epoca de gheata 4: Continente in deriva - 3D (subtitrat)
                                      PREMIERA

                                     06.07-12.07.2012

     Cu: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah, Josh Peck, Peter Dinklage, Jennifer Lopez, Seann William Scott Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier Scenariu: Michael Berg, Jason Fuchs, Mike Reiss Gen: Animatie, Aventuri, Comedie Rating: A.G. Producator: Blue Sky Studios Durata: 89 min
Citeşte mai mult...
 
Serviciul HBO GO disponibil acum si pentru clientii de televiziune NextGen PDF Imprimare
Luni, 02 Iulie 2012 19:11

    HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astăzi pentru clienţii NextGen Communications cu pachete MAXPAK.

                                           

     După introducerea HBO GO pe platformele de televiziune (satelit şi IPTV) ale Romtelecom, pentru toţi clienţii MAXPAK, în luna aprilie a acestui an, HBO GO adaugă un nou operator în lista sa. Începând de astăzi, şi mai mulţi abonaţi MAXPAK vor beneficia de serviciul de video-on-demand lansat de HBO. Timp de două luni, clienţii NextGen care deţin abonamente MAXPAK vor putea testa gratuit HBO GO şi vor avea acces de oriunde şi oricând, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, la peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

Citeşte mai mult...
 
"Redactia", o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO PDF Imprimare
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:53

    "Redacţia," un nou serial produs de HBO, va avea premiera astăzi, ora 20:00, la HBO România. Primul episod al serialului este disponibil gratuit şi pe HBO GO.

                  

    Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Citeşte mai mult...
 
The Dark Knight Rises PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2012 19:09

      Filmul The Dark Knight Rises promite sa vina cu una dintre cele mai spectaculoase imagini din istoria cinematografiei.

                           

  Actiunea din film, desi se petrece in Gotham, celebrul oras din seria Batman, este realizata in New York, unde regizorul a pregatit cateva scene absolut fara egal.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film