Total Media News

Film
Jurnal de cinefil la TIFF (3) – Vârfuri PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 17:57

   Fără “o foaie de parcurs” scrisă din vreme nu prea poţi pleca la un festival mare de film. Am aflat asta la primul meu TIFF, cînd în zilele dintîi m-am comportat ca mielul pierdut în pădure.

                     

    Dar pregătirile intense nu exclud suprizele, recomandările (“trebuie să-l vezi, e fa-bu-los!!!”) şi filmele-OZN, cele care îţi pică pe neaşteptate în poală şi care – în cazurile fericite – te dau pentru totdeauna peste cap (Magnus, Le quattro volte sau La Antena sunt numai cîteva dintre exemplele din anii trecuţi).

Citeşte mai mult...
 
Cocor va deschide un cinematograf multiplex ca parte a strategiei de modernizare a magazinului PDF Imprimare
Joi, 31 Mai 2012 15:57

Pana la sfarsitul acestui an Cocor va deschide la etajul 5 al magazinului un cinematograf de tip multiplex, informeaza un comunicat de presa Pi2.

                 

Noul multiplex face parte din strategia de modernizare a magazinului si va dispune de 5 sali de vizionare, cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, echipamente de ultima generatie si va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, Cocor fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania. Strategia de modernizare vizeaza si crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp care va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

Citeşte mai mult...
 
La Grand Cinema Digiplex între 1 şi 4 iunie se desfăşoară “Festivalul Copiilor - Kidsfest” PDF Imprimare
Miercuri, 30 Mai 2012 18:02

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City sărbătoreşte Ziua Copilului printr-un festival care se va desfăşura timp de 4 zile, între 1 şi 4 iunie, în foaierul cinematografului.

 

Vineri, 1 iunie, este deschiderea oficială a festivalului. Copiii se pot distra alături de clovnii care le vor oferi baloane şi le vor picta chipurile. În plus, ei pot câştiga mai multe premiile instant, participând la concursurile din prima zi a festivalului.

Citeşte mai mult...
 
CANNES 2012. "Después de Lucia" , un film mexican, premiul Un Certain Regard PDF Imprimare
Duminică, 27 Mai 2012 11:25

           Premiul special al juriului Un Certain Regard i-a revenit peliculei "Le Grand Soir" de Benoît Delepine şi Gustave Kervern.

                              

           Premiul pentru interpretare a fost împărţit de actriţele Suzanne Clement din filmul lui Xavier Dolan, "Lawrence Anyways", şi Emilie Dequenne, pentru rolul din filmul "A Perdre la Raison" de Joachim Lafosse.

Citeşte mai mult...
 
CRONICĂ: „Dictatorul” – plăcere vinovată PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Mai 2012 20:22

După ce a vărsat cenuşa lui Kim Jong-Il pe unul dintre prezentatorii de la Oscaruri, Sacha Baron Cohen, ireverenţiosul comediant ce a fost pe rând Ali G, Borat şi Brüno, îi dedică marelui lider nord-coreean ultima sa creaţie,

                         The Dictator/Dictatorul.

                                   

După un an tragic pentru despoţii lumii, e bine că măcar cineva se mai gândeşte la unii dintre ei cu nostalgie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 15

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Film