Total Media News

Financiar
Franta are nevoie de bani PDF Imprimare
Marţi, 03 Iulie 2012 15:22

                      Avertisment pentru Franţa  !

  Curtea de Conturi şi-a publicat luni auditul privind finanţele publice cerut de premierul socialist Jean-Marc Ayrault. Dacă anul în curs nu va pune mari probleme, 2013 se anunţă mai dificil. Unii analişti prezic că guvernul socialist nu va putea evita impunerea unor măsuri de austeritate, cu alte cuvinte o reducere a cheltuielilor publice.

    Raportul lui Didier Migaud - primul preşedinte al Curţii de Conturi - era mult aşteptat de noua guvernare de la Paris. Documentul, auditul de 250 de pagini înmânat premierului socialist Jean-Marc Ayrault se axează cu precădere pe anul 2013 - cel în curs urmând sà se termine cu bine pentru finanţele publice chiar dacă mai trebuie găsite între 6 şi 10 miliarde de euro:

Citeşte mai mult...
 
ROMANIA SE IMPRUMUTA in luna iulie cu peste 2,2 miliarde de lei PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 18:54

                 Suma este cu peste un miliard de lei mai mică decât cea din iunie.

                                                       

  Însă nici dobânzile nu mai sunt la fel, în condiţiile în care BNR a îngheţat dobânda de referinţă. La ultima licitaţie cu titluri de stat pe un an, dobânda a urcat de la 5,3% la peste 5,8%.

Citeşte mai mult...
 
Board-ul FMI a aprobat a cincea revizuire a acordului cu Romania PDF Imprimare
Duminică, 24 Iunie 2012 12:54

    "Votul a arătat că Guvernul este angajat în respectarea acordului cu FMI. În timpul dezbaterilor, membrii board-ului au transmis autorităţilor române să accelereze reformele structurale pentru a creşte competitivitatea economiei.

                                             

    Au fost lucruri generale privind reformele structurale, consolidarea fiscală şi politica monetară, care trebuie să rămână în continuare prudentă în condiţiile turbulenţelor din zona euro", a declarat reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Euro creste usor: 4,4635 lei la BNR PDF Imprimare
Joi, 21 Iunie 2012 21:29

   Cursul oficial a consemnat a treia zi consecutiva de crestere si a ajuns la 4,4635 lei pentru un euro, iar pe piata valutara se inregistreaza o usoara crestere a cotatiilor.

 

  Euro se mentine in intervalul 4,4630 – 4,4680 lei pentru un euro.

Citeşte mai mult...
 
EXPERIMENT infricosator: Prima banca din Italia : A INGHETAT CONTURILE clientilor PDF Imprimare
Miercuri, 13 Iunie 2012 09:04
   

     Network Investment Bank (Banca Network Italia – BNI) este în pragul colapsului şi vrea să simuleze cât timp sunt dispuşi clienţii săi să aştepte până când vor avea din nou acces la economiile lor (conturile fiindu-le blocate), anunță presa italiană.

                                             

     De mai bine de zece zile, practic, toate plăţile băncii au fost suspendate, conturile bancare şi ATM-urile au fost blocate, astfel încât nu poţi obţine niciun eurocent.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 65 din 75

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie