Total Media News

IT
S-a lansat noua versiune a programului Avast! 7 Free Antivirus PDF Imprimare
Vineri, 02 Martie 2012 21:35
 

Cel mai popular program antivirus la nivel global trece la următorul nivel odată cu lansarea noii versiuni gratuite avast ! 7.

            

Noua versiune işi propune nici mai mult, nici mai puţin, decât să ofere utilizatorilor unelte profesionale pe care oricine să le poate folosi cu uşurinţă. Iar aceste lucruri vin la pachet cu filozofia care a făcut din avast! Free Antivirus un succes la nivel global: rapiditate cu resurse puţine. In acest moment, în România sunt peste 1 milion de utilizatori care işi protejează calculatoarele cu avast! Antivirus.

Citeşte mai mult...
 
Orange oferă în Europa un nou smartphone cu tehnologie Intel PDF Imprimare
Miercuri, 29 Februarie 2012 09:13

   Orange a anunţat astăzi, în cadrul Mobile World Congress Barcelona, lansarea unui nou smartphone de înaltă performanţă, prevăzut cu tehnologie Intel ce oferă cele mai noi caracteristici şi experienţe de divertisment. Lansarea oficială va avea loc în vară în Europa şi, pentru început, telefonul va fi disponibil clienţilor din Marea Britanie şi Franţa.

      

          

Lansarea acestui nou smartphone marchează un progres semnificativ la nivelul strategiei Orange privind livrarea de telefoane sub marcă proprie. Aflată în cel de-al zecelea an, această strategie a contribuit la promovarea de noi parteneriate, la stimularea creşterii bazei de clienţi Orange şi a traficului mobil multimedia prin introducerea unor telefoane şi smartphones mai accesibile, destinate tuturor clienţilor. Acestea se remarcă prin personalizarea lor cu aplicaţii şi servicii Orange, simple şi inovatoare.

Citeşte mai mult...
 
Sony Internet TV PDF Imprimare
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 13:54

Internet TV de la Sony aduce ce-i mai bun pe Web la dvs în living. Exploraţi o lume de extra canale şi bucuraţi-vă de Skype™, Facebook® şi Twitter – toate la calitate Full HD uimitoare şi sunet incredibil pe care le asteptaţi de la un televizor BRAVIA.

                       

Uitaţi-vă altfel la televizor

Internetul arată bine. Am adus cel mai bun conţinut de pe Web – clipuri video la cerere, canale, Skype™, Facebook® şi Twitter – în sufrageria dvs. şi am făcut ca totul să arate şi să se audă cald, strălucitor şi clar.

Citeşte mai mult...
 
Allview - APC N570 Dual Core PDF Imprimare
Miercuri, 22 Februarie 2012 09:02

Creat special pentru a satisface cerintele de portabilitate, notebook-ul Allview este echilibrul perfect intre nevoile consumatorilor si bugetul de care acestia dispun pentru achizitionarea lui.

                   

APC-N570 are un design hardware optim pentru notebookuri. Procesorul N570 este dual core iar repartizarea sarcinii de calcul se face pe doua nuclee. Un avantaj remarcabil pentru aceasta gama de produse este capacitatea procesorului de a reduce consumul energetic si de a optimiza transferul de procese. Acesta face parte din gama de procesoare Intel proiectate special pentru notebook-uri, gama Atom. Harddisk-ul produsului, marca Seagate, are capacitatea de a stoca o 320GB.

Citeşte mai mult...
 
"Buturuga mica" de la Samsung PDF Imprimare
Vineri, 17 Februarie 2012 09:45

Noile Ultrabook Seria 5 vin in Romania

 

Primul Ultrabook de la Samsung a fost prezentat in premiera pe continentul nostru la European Forum 2012 si va ajunge in tara noastra in luna aprilie.\

 

               

Seria 5 ULTRA este capabil sa se inchida in doar 10,5 secunde si sa se redeschida in 2 secunde, iar navigarea pe web se face de doua ori mai rapida decat in cazul generatiei anterioare de notebook-uri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 64 din 69

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT