Total Media News

Imobiliar
Unde mai găsești apartamente sub 60.000 de euro în București PDF Imprimare
Joi, 07 Martie 2024 12:52
    

                         Proiect bloc 5 apartamente lux – 4 etaje retras - Floreasca, Bucuresti

   "Zonele din București în care mai poți cumpăra un apartament de 45-55 de mp cu maxim 60.000 de euro; Apartamente noi sau vechi, care sunt mai generoase; Ce au apartamentele noi în plus/minus;
   Statisticile imobiliare ale Anunțul Telefonic arată că prețul mediu al unui apartament cu două camere a depășit plafonul de 70.000 de euro din 2021 încoace, în ultimele luni tinzând chiar către 80.000 de euro. Apartamentul cu două camere este achiziția cea mai des întâlnită atât în domeniul investițiilor imobiliare – pentru că sunt cele mai căutate și la închiriere - cât și în programul Noua Casă, fiind cele mai accesibile case cu un avans mic și un credit minim, în jur de 60.000 de euro. Pe www.anuntul.ro găsiți peste 1.200 de anunțuri de vânzare a apartamentelor cu două camere în București, dar puține dintre ele mai au prețuri de sub 60.000 de euro. Este o realitate întâlnită în întreaga piață imobiliară.
Citeşte mai mult...
 
O casă mică asemănătoare șopronului îmbrățișează viața rurală în afara rețelei PDF Imprimare
Duminică, 18 Februarie 2024 19:34

                         The Long Shed costs around £135,000 (US$170,000), depending on options chosen

    Scotland's Echo recently completed a new tiny house named the Long Shed. Featuring a fully off-the-grid setup, the dwelling connects to the outside with a large sliding glass door and deck, and sports an open layout inside, all arranged on one floor.
    The Long Shed is based on a triple-axle trailer. It has a length of 10.7 m (35 ft) and a width of 3.15 m (10 ft). Due to its large dimensions and UK towing laws, the model shown was transported to its rural site on the back of a large truck and then towed into position. An Echo representative told us that a road-towable version should also be possible.
Citeşte mai mult...
 
Solutii de incalzire :centrale termice de apartament, de scara, de bloc PDF Imprimare
Vineri, 16 Februarie 2024 11:59

                             Centrale termice de bloc - Bucuresti - Pifati - Sisteme de...

19. Solutii cadru pentru instalatii interioare de incalzire utilizand noi sisteme de producere a agentului termic -
centrale termice de apartament, de scara, de bloc.
SC 005 - 2000

Elaborat de: Institutul de proiectare, cercetare
si tehnica de calcul in constructii
IPCT-SA
Aprobat de: MLPTL
Cu Ordinul nr.329/N/08.12.2000

OBIECTUL, SCOPUL SI NECESITATEA LUCRARII

Tendinta de individualizare a consumurilor de energie termica in vederea tarifarii corespunzatoare, concomitent cu eliminarea risipei si pierderilor din instalatiile de incalzire si cu crearea posibilitatilor de reglare locala a parametrilor agentilor termici utilizati a condus la necesitatea elaborarii unor solutii de instalatii care sa promoveze distributiile de apartament.

Concomitent cu aceasta tendinta se manifesta si tendinta de dezvoltare a unor solutii de alimentare cu caldura din centrale termice mici (centrale de bloc, de scara sau de apartament) sau din puncte termice mici (de bloc sau de scara) la care agentul termic primar este furnizat de centrale termice de cvartal sau de termoficare. Aceste solutii prezinta avantajul cresterii confortului in locuinte, imbunatatirii randamentelor termice, posibilitatilor de reglare proprii corelat cu consumul de combustibil si adoptarii regimului de functionare dupa necesitate si posibilitate.

Prezentul normativ: "Solutii cadru pentru instalatii interioare de incalzire utilizând noi sisteme de producere a agentului termic - centrale termice de apartament, de scara, de bloc " isi propune sa raspunda acestor tendinte si cerinte actuale din domeniul alimentarii cu caldura a cladirilor de locuit colective, ce se vor construi in perioada urmatoare.

Este structurat pe 9 capitole si trateaza instalatiile de incalzire pornind de la sursa (centrala termica proprie sau punctul termic de bloc sau de scara) si mergând pâna la nivelul consumatorului individual (apartamentul).

Referitor la centrala termica si punctul termic de bloc sau de scara, sunt prezentate scheme de principiu, posibilitate de amplasare, echipamente pentru dotare. 

http://www.normative.ro/n19.html

 

Pentru intocmirea facturilor va rugam sa completati codul fiscal, contul si banca, respectiv CNP-ul pentru persoanele fizice.
- Daca aveti probleme legate de primirea normativelor, va rugam s-o contactati pe D-ra Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin e-mail sau telefonic la numarul: 021-252.48.40;252.74.28

*

Citeşte mai mult...
 
Spatiu comercial /stradal de Inchiriat PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Septembrie 2023 12:21

                  magazin_Mareeeee

- suprafata =  100 mp

- vitrina   = 15 ml

- doua  intrari

-- chirie  = 2349,00  Euro/luna  , sau    1300,00   Euro   jumatate  din  el


SUPERVAD    - auto - moto- velo- piese, showroom,birou,etc...


Bucuresti.., Sos. Vitan Barzesti , nr.3- linga  Praktiker Vitan ,


-gresie,termopan , tavan fals, 2  aparate  de  AC

- iluminare  schimbata   : 

corpuri  de  iluminat  Schimbate   cu  Iluminare  cu Lampi  LED  :

mai  aspectuoase ,mai  luminoase si  curent   consumat  mai putin

      tel -0722 499 022 ,021 3344666

      E_mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

   Adresa:  Sos. VITAN,  barzesti, suprafata 100 mp- sau  jumatate  din el- termopan, gresie

(a fost showroom atv-uri si magazin piese auto), chiria zonei, seriozitate, pretabil: magazin,

birouri, showroom

 

Citeşte mai mult...
 
Căsuța mică pentru orice vreme este scurtă și largă pentru mai mult spațiu în interior PDF Imprimare
Joi, 31 August 2023 17:23

                Căsuța mică pentru orice vreme este scurtă și largă pentru mai mult                                                           spațiu în interior

                         Minimaliste's Thuya line of tiny houses starts at US$125,000
 

   Canada's Minimaliste often produces large tiny houses that are built to withstand extreme weather. Its latest model continues in a similar vein, but has a reduced physical footprint and offers a well-designed interior layout for two people.

As its name suggests, the Thuya 10 x 26 is the latest iteration of the Thuya line. It's based on a double-axle trailer and has a length of 26 ft (8 m), which is on the smaller side for a North American tiny house nowadays, though not as small as the French models we cover. However, its slightly increased width of 10 ft (3 m) – which means it needs a permit to be legally towed on a US road – helps the tiny house seem much roomier inside.

     

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 32

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar