Total Media News

Sport
TOKYO 2020| Medalie si prima finala pentru ROMANIA! PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 Iulie 2021 11:49

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior

Ana Maria Popescu, la scrima a reusit astazi sa atinga finala competitiei, dupa ce a invins-o in semifinale pe Katrina Lehis cu scorul de 15-10 ! Finala va fi in jurul orei 14.45. Pentru Romania este prima medalie sigura, in prima zi propriu-zisa de competitie la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Citeşte mai mult...
 
Se Inaugureaza Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf PDF Imprimare
Joi, 24 Iunie 2021 09:54
            Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane în picioare şi text
   Un vis devenit realitate.
   Inaugurăm Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf cu un meci de gală.
România vs Argentina. 03 iulie, ora 21.00.
*
*__ Alin Petrache 
Citeşte mai mult...
 
Min. Tineretului și Sportului suplimentează sumele destinate activității sportive de performanta PDF Imprimare
Miercuri, 23 Iunie 2021 14:48

                           Ar putea fi o imagine cu iarbă şi text care spune „FONDURI SUPLIMENTARE PENTRU ACTIVITAJEA SPORTIVA DE PERFORMANȚĂ CUVERNUL MTS MINISTERUL TINERETULUI ȘI SPORTULUL”

 

    La inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, ca urmare a aprobării de către Guvernul României a Memorandumului de deblocare a rezervei de 10% din bugetul MTS, au fost alocate resurse suplimentare federațiilor sportive naționale

    Vești bune pentru sport, ca urmare a aprobării de către Guvernul României a Memorandumului de deblocare a rezervei de 10% din bugetul MTS și disponibilizarea unei sume de 9.500 mii lei.

    Astfel, ca urmare a acestui fapt, din bugetul Ministerului Tineretului și Sportului destinat activității sportive de performanță, s-au alocat unui număr de 23 de federații sportive naționale, pe baza solicitărilor acestora, sume destinate pregătirii sportive, calendarului sportiv intern și internațional, precum și altor cheltuieli. Aceste sume vizează activitățile sportive ce se vor desfășura în perioada iulie – septembrie 2021, urmând ca, la rectificarea bugetară din această toamnă, să se analizeze activitatea sportivă din perioada octombrie – decembrie 2021 și să se aloce federațiilor sportive naționale fonduri pentru activitățile ce se vor desfășura în acest interval.  


 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Balcanic de culturism și fitness PDF Imprimare
Vineri, 11 Iunie 2021 14:43
                        Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior
     Peste 150 de sportivi din șapte țări la startul Campionatului Balcanic
      IFBB, Dr. Rafael Santonja : ”Sportul înseamnă sănătate,
sportivitate și bucurie!”
   La Campionatul Balcanic   de culturism și fitness de la Drobeta Turnu Severin participă peste 150 de sportivi din șapte țări balcanice.
    Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, Dr. Rafael Santonja este prezent la această competiție internațională la invitația președintelui Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF), Gabriel Toncean.
*
Citeşte mai mult...
 
MTS aloca buget suplimentar la 3 ramuri importante din Romania! PDF Imprimare
Joi, 03 Iunie 2021 15:31

Ar putea fi un cadru apropiat

La inițiativa Ministerului Tineretului și Sportului, au fost alocate resurse bugetare suplimentare pentru trei competiții internaționale găzduite în acest an de țara noastră

Lumea sportului se bucură de noi vești bune, ca urmare a aprobării în ședința de Guvern de astăzi a unor hotărâri prin care se alocă resurse bugetare suplimentare pentru organizarea a trei mari competiții sportive internaționale, toate în premieră pentru România.

Astfel, a fost aprobată suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, cu o sumă totală de 10.375 mii lei, încadrabilă la “Sume destinate finanţării programelor sportive realizate de structurile sportive de drept privat”.

Pentru organizarea Campionatului European pe Echipe Liga I Atletism seniori, în perioada 19 – 20 iunie 2021, a fost alocată suma de 2.930 mii lei, pentru organizarea Turneului Final al Campionatului European de Volei Seniori Feminin, în perioada 15 – 27 august 2021, s-au alocat 4.795 mii lei, iar pentru organizarea Turneului Final al Campionatului European de Tenis de Masă, Seniori Feminin și Masculin, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, suma de 2.650 mii lei. Toate cele trei evenimente vor fi găzduite de municipiul Cluj-Napoca.

 “Mă bucur foarte mult și le mulțumesc colegilor și partenerilor din Guvern pentru că au înțeles și susținut aceste demersuri. Este vorba despre trei evenimente importante, de anvergură internațională, a căror organizare ne-am asumat-o și pe care trebuie să o onorăm în cele mai bune condiții. Respectarea acestor obligații și reușita celor trei competiții sunt direct legate de prestigiul nostru ca țară, nu doar de prestigiul sportiv. Guvernul României a demonstrat o dată în plus faptul că este un partener de încredere la nivel internațional, precum și un jucător de echipă la nivel național, ca să folosesc un termen din lumea sportului”, a declarat Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak. 

Campionatul de Atletism pe Echipe Liga 1 seniori reprezintă cel mai important eveniment sportiv de înaltă performanță organizat vreodată în țara noastră, în această ramură de sport. Vor participa 13 țări, cu un număr de aproape 900 de sportivi și oficiali și un număr total de persoane implicate în competiție (atleți, oficiali, voluntari, arbitri, personal tehnic) de peste 1500 de persoane. Evenimentul va constitui și o ocazie de a ne pregăti pentru Campionatul European U20 din anul 2023, eveniment care se află în acest moment din ce în ce mai aproape de a fi atribuit României.

Organizarea unei grupe a Turneului Final al Campionatului European de Volei Seniori Feminin 2021 face ca România să revină, după o pauză de peste 55 de ani, în elita organizatorilor voleiului continental. La acest eveniment vor participa, în afară de România, alte 5 reprezentative naționale din elita voleiului mondial.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 120

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport