Total Media News

Sport
Strategia Națională pentru Sport a fost aprobată PDF Imprimare
Joi, 11 Mai 2023 08:31

                           Strategia Națională pentru Sport a fost aprobată

  In cadrul ședinței de astăzi, 10 mai 2023, Guvernul României a aprobat „Strategia Națională pentru Sport 2023-2032”, proiect inițiat de Ministerul Sportului, care poziționează sportul ca prioritate națională și stabilește viziunea de dezvoltare și direcțiile majore pentru următorul deceniu.

Ziua de astăzi este una istorică pentru sportul românesc, un punct de referință care îi va determina viitorul într-o manieră profund reformatoare. Strategia Națională pentru Sport a fost aprobată de Guvernul României și aș vrea să mulțumesc încă o dată pentru sprijinul guvernamental primit de-a lungul acestui întreg proces!


Citeşte mai mult...
 
Saptamana de succes in sportul Romanesc! PDF Imprimare
Vineri, 21 Aprilie 2023 08:54

                   Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    Sportul romanesc trece printr-o saptamana cu multiple succese. 

La Campionatul European de Haltere, Loredana Toma, legitimata la CS Rapid, a reusit sa obtina trei titluri europene, la smuls, aruncat si total, la Erevan, la categoria 71 kg, reusind aceasta performanta pentru a 5-a oara.

Andreea Beatrice Ana și Cătălina Axente au cucerit primele medalii pentru România la Campionatele Europene de lupte de la Zagreb,
Andreea Beatrice Ana, prima campioană europeană din istoria luptelor feminine românești, și-a apărat cu succes titlul continental cucerit anul trecut.
Citeşte mai mult...
 
Bilete pentru Jocurile Olimpice Paris 2024 PDF Imprimare
Luni, 03 Aprilie 2023 11:12

              START YOUR PARIS 2024 ADVENTURE

                        

 

   Do you want to witness the Olympic Games, world-class sporting performances and spectacular moments set against the backdrop of iconic landmarks like Place de la Concorde and the Eiffel Tower? 
  
   Sign up for the draw and be in with a chance to access the single tickets sales phase for the Paris 2024 Opening and Closing Ceremony, the biggest finals and all sessions!

 

https://tickets.paris2024.org/en/?link=37&sfmc_e=0031n00001sOA67AAG&utm_campaign=Ticketing_Phase2_2_300323&utm_content=newsletter_crm-owned_ENG_ad-hoc_na_EN_2023-04-03_na_na_na_na&utm_medium=email_broadcast&utm_source=IOC_CRM&utm_terms=sports_fan

 

*

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Sportului emite un nou ordin privind desfășurarea misiunilor de control PDF Imprimare
Joi, 23 Martie 2023 09:57

 

   Imagine

    Ministerul Sportului are acum toate instrumentele necesare pentru a-și îndeplini prerogativele de supraveghere și control prevăzute de lege, după emiterea Ordinului ministrului sportului nr. 84/2023 pentru aprobarea instrucțiunilor de efectuare a controlului respectării legilor și a celorlalte acte normative din domeniul sportului. Pentru implementarea ordinului au fost date mai multe instrucțiuni către Direcțiile Județene.

Noul ordin facilitează verificarea activităților sportive, a modului de funcționare și administrare a structurilor sportive, în conformitate cu statutele, regulamentele și dispozițiile legale în vigoare și a documentelor utilizate în activitatea de supraveghere și control în domeniul sportului.

 

Citeşte mai mult...
 
Edi Iordanescu a anuntat lotul pentru startul preliminariilor! PDF Imprimare
Vineri, 17 Martie 2023 23:41

26 de tricolori convocați pentru duelurile cu Andorra și Belarus din preliminariile EURO 2024 | Federația Română de Fotbal

Eduard Iordanescu a creionat lista "Tricolorilor" ce vor sustine primele doua partide ale nationalei Romaniei in preliminariile pentru Campionatul European - EURO 2024.

Selecționerul Edward Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru aceste prime jocuri din drumul spre EURO 2024.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport