Total Media News

Sport
Organizarea, funcţionarea și atribuțiile Agenției Naţionale pentru Sport a fost adoptat astăzi PDF Imprimare
Joi, 13 Iulie 2023 16:08

                                Actul normativ privind organizarea, funcţionarea și atribuțiile Agenției Naţionale pentru Sport a fost adoptat astăzi de Guvernul României

   Hotărârea de Guvern privind organizarea, funcţionarea și atribuțiile Agentiei Naţionale pentru Sport a fost adoptată în cadrul ședinței de astăzi a Executivului.

   În conformitate cu aceasta, Agenția Naţională pentru Sport se organizează ca instituţie publică, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului, cu finanțare de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, având rol de sinteză și coordonare a aplicării strategiilor și politicilor Guvernului în domeniul sportului, ca urmare a reorganizării prin transformare a Ministerul Sportului, care se desființează.

 

Citeşte mai mult...
 
Rulotele amfibii SealVans sunt la fel de confortabile pe uscat sau pe apă PDF Imprimare
Duminică, 09 Iulie 2023 18:31

                               On the water, the SealVans cruise at a maximum speed of 13 knots

    Turkish startup SealVans has launched two innovative amphibious caravan models that combine the features of a boat and a traditional caravan. After successfully creating a series of prototypes last year, the company is now releasing its camper-boat versions onto the European market. Known as the Seal 4.20m and Seal 7.50m, these amphibious vehicles are a unique solution for adventurous families who want to explore both land and sea without the hassle of switching between different modes of transportation.
    The SealVans amphibious caravan can function as a traditional land-based caravan or a fully functional boat, depending on the intended use. Unlike other amphibious vehicles, SealVans transition between land and water without the need for additional modifications or complex procedures.
Citeşte mai mult...
 
Editie remarcabila a Jocurilor Europene pentru Romania! PDF Imprimare
Luni, 03 Iulie 2023 20:01

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „COSR/ TEAM ROMANIA/ foto:”

Romania a terminat editia 2023 a Jocurilor Europene de la Cracovia cu un record de medalii la aceasta competitie, 17.

Echipa Romaniei a încheiat editia aceasta  pe locul 15 între cele 48 de națiuni participante.
6 aur - 6 argint - 5 bronz = 17 medalii
Festivitatea de închidere a marcat finalul Jocurilor. Președintele EOC Spyros Capralos a declarat închisă competiția. Următoarea ediție a Jocurilor încă nu are desemnat orașul gazdă.
Citeşte mai mult...
 
A fost înființată Agenția Națională pentru Sport PDF Imprimare
Luni, 19 Iunie 2023 13:38
                                                              
   Guvernul României a adoptat ieri, în prima ședință a Executivului de după învestire, o ordonanța de urgență – OUG nr. 59/2023 – prin care, printre alte prevederi, se regăsește și cea referitoare la înființarea Agenției Naționale pentru Sport, ca urmare a desființării Ministerului Sportului. Actul normativ a fost deja publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 536/15.VI.2023.
 
Astfel, art. 2 prevede:
 
(1) Se înființează Agenția Națională pentru Sport, instituție publică, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului și coordonarea prim-ministrului, finanțată de la bugetul de stat prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, prin reorganizarea prin transformare a Ministerului Sportului, care se desființează.
(2) Agenția Națională pentru Sport preia de la Ministerul Sportului toate activitățile, posturile, personalul și patrimoniul, în condițiile legii.
(3) Agenția Națională pentru Sport este condusă de un preşedinte cu rang de secretar de stat şi de doi vicepreşedinți cu rang de subsecretar de stat, numiţi şi eliberaţi prin decizie a prim-ministrului.
(4) Atribuţiile, organizarea şi funcţionarea Agenției Naționale pentru Sport se stabilesc prin hotărâre a Guvernului.
 
Citeşte mai mult...
 
Jocurile Europene PDF Imprimare
Duminică, 18 Iunie 2023 11:56

                    

 

  În Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, a avut loc astăzi prezentarea oficială a delegației României care va participa la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

   Este cea mai numeroasă Echipă Olimpică prezentă la o edițe a Jocurilor Europene cu nu mai puțin de 150 sportivi (74 feminin &76 masculin). La prima ediție a competiției, la JE Baku 2015, Team Romania a avut 147 de sportivi în delegație, iar la JE Minsk 2019, 123 sportivi.

Tricolorii vor concura la 18 discipline sportive, la Cracovia Malopolska, iar în fruntea Team Romania, la ceremonia de deschidere a Jocurilor se vor afla Bianca Ghelber, campioană europeană în 2022 la aruncarea ciocanului, și Cătălin Chirilă, campion mondial și european în 2022.
 În cadrul festivității de la Izvorani, Cătălin Chirilă a depus jurământul sportivilor, iar pe al antrenorilor și oficialilor Olimpiu Marin.

Componenții Team Romania pentru JE Cracovia Malopolska 2023:

 

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Sport