Total Media News

Sport
CAMPIONATUL NATIONAL DE KARTING 2013 PDF Imprimare
Miercuri, 03 Aprilie 2013 13:57

         În perioada 20-21 aprilie 2013, circuitul AMCKART din Bucureşti (Tunari, Şoseaua de Centură Bucureşti nr. 5A) va găzdui prima etapă din Campionatul Național de Karting Dunlop 2013.

                                 

         Prin organizarea sub patronajul său a competiţiilor de karting din România, FRAS a venit în sprijinul eforturilor cluburilor implicate în această activitate, cu convingerea că va oferi şi acestora, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte întreceri, o platformă profesionistă de exprimare în plan sportiv:

     "Suntem bucuroşi că numărul tinerilor sportivi licențiați FRAS care vin în Campionatul Național de Karting Dunlop este tot mai mare de la un an la altul. Acest lucru ne motivează să organizăm campionatul cât mai bine, să atragem parteneri de încredere aşa cum este Dunlop care oferă premii consistente la fiecare etapă.

     Sunt încântat că la KZ2 am avut un număr atât de mare de participanți în fiecare an, ne-a întrecut aşteptările, însă nu pot să nu remarc faptul că şi la clasele mici avem tot mai mulți piloți tineri, copii, pe care părinții îi îndreaptă către acest minunat sport. Ne dorim să găsim cele mai adecvate soluții încât să facem kartingul accesibil cât mai multor sportivi, fără însă a neglija sub nici o formă înalta performanță şi cred că numărul mare de înscrişi din CNKD, participanți la clasa regină KZ, a demonstrat acest fapt", a declarat Ovidiu Mazilu, preşedintele FRAS.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Pro Swing PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Martie 2013 12:17

         Clubul Sportiv Pro Swing organizează cu susţinerea Direcţiei pentru Sport şi Tineret a municipiului Bucureşti (DSTMB), în zilele de 30 şi 31 martie a.c., Cupa Pro Swing pentru persoane cu vârste între 6 şi 35 de ani.

                                         

        Concursul de dans se va desfăşura la sala Antilopa din capitală, după următorul program:

  • 30 martie – între orele 08:00 – 22:00;
  • 31 martie – între orele 9:00 – 22:00.
Citeşte mai mult...
 
Cupa de yachting McCann - Erickson PDF Imprimare
Miercuri, 27 Martie 2013 13:17
          Cupa McCann - Erickson  va include 5 regatte care se vor desfasura intre Vama Veche  si Platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord,  Portul Tomis si Marina Limanu. Fiecare competitie va avea in medie un numar de 25  ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor  ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.  
                                   
        Potrivit organizatorilor, fiecare cursa va fi supravegheata de arbitri internationali.    “Este o mandrie pentru noi si in acelasi timp o onoare sa ne asociem cu alte doua  institutii prestigioase care au deja o istorie in organizarea competitiilor de  yachting din Romania si nu numai. Consideram ca aceasta asociere este mai mult decat  un parteneriat, este un pas important care va contribui la dezvoltarea si, implicit,  la consolidarea industriei locale de yachting,” a declarat Mihai Marcu, actionar Life Harbour.   
Citeşte mai mult...
 
Lansarea Turneului de Judo "Alina Dumitru" PDF Imprimare
Vineri, 15 Martie 2013 11:35

    Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua organizează, pe 18 mai 2013, prima ediţie a Turneului ''Alina Dumitru'' la judo, competiţie găzduită de Sala ''Lucian Grigorescu'' (Floreasca), la categoriile de vârstă U11 şi U13.

                         

   Evenimentul a fost prefaţat joi, 14 martie 2013, de o conferinţă de presă la sediul FTMB, din Calea Şerban Vodă nr. 213, prilej cu care campioana olimpică Alina Dumitru le-a urat tinerilor participanţi să-i calce pe urme în ce priveşte performanţele sportive.

   ''Mă bucur că o să fie un alt gen de concurs, adică fără taxă. Apoi, cei mai buni o să primească premii, pentru stimularea lor. Vreau să fie o sală plină de concurs, cu mulţi copii şi părinţi. Eu am început să fac judo la Clubul FTMB, iar apoi m-am transferat la Steaua. Aici o să rămân în calitate de antrenor. Sper ca măcar unul dintre copii să ajungă acolo unde am ajuns eu, pe treapta performanţelor sportive'', a declarat Alina Dumitru, retrasă din activitate la finele anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate Goju Ryu 2013 PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Martie 2013 10:19

                                                 Pe  03  martie  2013 

                      a  avut  loc  Campionatul  National de Karate  Goju Ryu

                         

 

   la  Compexul   Olimpic  Izvorani

 

  Aspecte  de  la  Competitie  vor  fi  transmise  inregistrare   on  line  pe   04.03.2013   incepind  cu  ora  12.00       pe  :

        www.total-media-news.ro   , www.karate.info.ro

( sectiunea  Transmisii  Live  cu  ID  : free, parola : free......)

                                                        si  pe  :

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 115 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport