Total Media News

Sport
ANST pune la dispozitia tinerilor aproape zece mii de locuri pentru vacanta de vara PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 12:04

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret pune la dispoziţia tinerilor 6139 de locuri pentru vacanţa de vară 2012 în cele 48 de locaţii proprii.

                                                    

Preţul unei zile de cazare incluzând şi masa este cuprins între 56 şi 74 lei/persoană/zi.

Citeşte mai mult...
 
Secretarul General al ANST, Stefan Sandulache, prezent la lansarea : "Turul Ciclist al MAE" PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 11:27

Secretarul General al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Ştefan Cristian Săndulache, a participat marţi, 24 aprilie a.c., la conferinţa de presă organizată la sediul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) cu ocazia lansării cursei cicliste ,,Turul Ciclist al MAE”, eveniment organizat de Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici, sub patronajul MAE, în data de 5 mai a.c.

                                      

La eveniment au mai participat şefii misiunilor diplomatice şi organizaţii internaţionale acreditate în România, precum şi diplomaţi ai MAE.

Citeşte mai mult...
 
Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a obţinut o victorie importantă PDF Imprimare
Vineri, 04 Mai 2012 09:51

Adrian Mititelu a cerut anularea deciziei date de FRF în instanţele sportive, în mai 2011, prin care era obligat la plata unor despăgubiri de 7 milioane de euro către actualul selecţioner Victor Piţurcă.

 

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis cererea clubului oltean în legătură cu sesizarea Secţiei de Contencios Administrativ din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu privire la legalitatea regulamentelor şi a statutului antrenorilor, anunţă ediţie.ro. Astfel, în premieră, justiţia din România va analiza valabilitatea şi legalitatea regulamentelor FRF.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul European de Karate EKF - TENERIFE 2012 PDF Imprimare
Joi, 03 Mai 2012 14:03

 

 In perioada 10-13 Mai la Tenerife (Spania ) va avea loc Campionatul European de Karate EKF .

 

La aceasta prestigioasa competitie va fi deplasata si o delegatie a tarii noastre , carora pe aceasta cale le uram multa bafta !

                      

 

               

Sensei  Ghinea   Adrian  impreuna  cu  echipa  Romaniei  (Stefania Sandu, Claudia Nitu, Alina Tinca, Ciprian Budui, Paul Popa)   si  arbitrul  roman  Amzulescu Octavian vor   merge  in   Tenerife  la    al   43 th European Karate Championship .

 

 
S-a încins rău lupta la titlu! Cine urcă pe PRIMUL LOC? » Cinci echipe despărţite de cinci puncte PDF Imprimare
Luni, 30 Aprilie 2012 09:50

Primele cinci echipe aflate în fruntea clasamentului Ligii 1 au disputat partidele din etapa 28, partide la finalul cărora rezultatele obţinute au păstrat la acelaşi nivel ridicat lupta pentru supremaţie. Înainte cu şase etape, cele cinci formaţii sînt despărţite doar de cinci puncte.

                       

                                   

Rezultatul din derby-ul Rapid-Steaua, încheiat la egalitate, 1-1, le-a avantajat pe CFR Cluj, liderul campionatului, dar şi pe FC Vaslui, ambele echipe adunînd toate cele trei puncte în urma meciurilor cu Ceahlăul, respectiv Astra Ploieşti.

Chiar dacă a pierdut cu FC Braşov, Dinamo a rămas la egalitate de puncte, cu moldovenii şi rapidiştii, toate cele trei formaţii avînd 52 de puncte.

 


Pagina 126 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport