Total Media News

Esential
Renault Arkana - o alternativa buna?! PDF Imprimare
Miercuri, 09 Iunie 2021 17:37

No alternative text description for this image

Grupul Renault a lansat de curand suv-ul coupe, Renault Arkana, intrand astfel si in acest segment nefructificat pana in acest an. 

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos.

În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic. Apreciază culoarea exclusivă, grila de radiator sport, jantele specifice cu detalii de culoare roșie, eșapamentul cu două țevi și multe altele.

Cu siguranta, acest model francez de SUV va putea concura datorita pretului mai scazut cu alternativele sale germane de la Mercedes, Bmw sau Audi.

Motorizarile vor fi de 1.6L si 1.4L benzina si hybrid, si poate ajunge in versiunea de top echipata la putin peste 30.000 euro.

Citeşte mai mult...
 
Slovacia apeleaza la Sputnik V! PDF Imprimare
Marţi, 23 Februarie 2021 09:34

Ar putea fi o imagine cu floare

In aceasta goana de la inceputul anului 2021, dupa doze de vaccin, dupa Ungaria, Slovacia este a doua tara din Uniunea Europeana care apeleaza la vaccinul rusesc, Sputnik V. Datorita faptului ca dozele comandate de UE pentru tarile membre intarzie, Slovacia a comandat 2 milioane de doze din vaccinul rusesc, Sputnik V, pentru a completa nevoia existenta.

In trecut, Ungaria comandase 5 milioane de doze, si a fost prima tara europeana care a achizitionat un vaccin care nu a fost recomandat si promovat de UE.  Aceasta actiune a slovacilor nu este intamplatoare, recent ei avand cele mai multe decese raportate din toate statele membre europene, astfel ca actioneaza rapid pentru imunizarea populatiei. De asemenea, Croatia analizeaza serios optiunea de a comanda si ea Sputnik V, din acelasi principiu, a problemelor cu dozele intarziate si comandate.

Citeşte mai mult...
 
Astazi s-a vaccinat Klaus Iohannis! PDF Imprimare
Vineri, 15 Ianuarie 2021 16:21

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, s-a vaccinat astazi la Bucuresti cu vaccinul impotriva "Covid19".  Acesta a preferat sa o faca in direct, in fata presei si a tuturor cetatenilor Romaniei, pentru a oferi o masura de curaj si incredere in vederea stoparii pandemiei si in Romania.

In tara noastra, procesul de vaccinare continua incepand de azi cu etapa a2-a,  persoanele peste 65 de ani, pacientii cu boli cronice sau angajatii din domenii esentiale. Pana in acest moment, 168.000 de romani s-au vaccinat impotriva virusului Covid19.

Romania va primi o rata de 180.000 de doze de vaccin saptamanal in perioada urmatoare.

 

Citeşte mai mult...
 
Cele mai mari descoperiri ale bateriei din 2020 PDF Imprimare
Marţi, 29 Decembrie 2020 09:25

Battery design and chemistry is a highly active area of scientific research, and 2020 offered a look at the many ways these devices could be improved in the coming years

Battery design and chemistry is a highly active area of scientific research, and 2020 offered a look at the many ways these devices could be improved in the coming years
View 11 Images

As the engine room of so much of the modern world, there is an intense focus on boosting the performance of today’s batteries and researchers are exploring all kinds of avenues in pursuit of that aim. Whether it is crafting the world’s fastest electrodes, building battery parts out of nuclear waste or preventing fire danger with the help of sound waves, 2020 showed us just how imaginative scientists can be when it comes to developing technologies for next-generation energy storage.

This year, we’ve looked at numerous creative ways to improve the functionality of electrodes, seen how dashes of graphene can make electrolytes tougher and how advanced materials might help batteries charge faster or offer far greater densities. Let’s have a look at these research highlights, along with some more radical battery designs that are the result of thinking outside the box.

Citeşte mai mult...
 
Vaccinarea anti-covid, a inceput in Romania! PDF Imprimare
Duminică, 27 Decembrie 2020 09:43

Mihaela Anghel, asistentă la Institutul Matei Balș din Bucureşti, prima persoană vaccinată împotriva Covid-19 în România

   In aceasta dimineata, in urma cu putin timp, primul roman a fost vaccinat la Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals". Cea care a primit serul  care a primit serul se numeşte se numeşte Mihaela Anghel şi este asistentă medicală generalistă.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 126

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate