Total Media News

Esential
Exxon vinde filiala romaneasca pentru 1 miliard de dolari catre Romgaz PDF Imprimare
Vineri, 06 Mai 2022 11:06

                   Premieră în România. OMV Petrom a adus la ţărm platforma marină Gloria, prima operațiune de acest fel din istoria industriei petroliere românești | InCont | StirileProTv.ro


                                         COMUNICAT DE PRESĂ

"  Premierul Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Energiei, Virgil Popescu, și David Muniz,  Chargé d’Affaires ad-interim – Ambasada SUA în România, au  participat astăzi la semnarea contractului de vânzare-cumpărare pentru preluarea de către Romgaz a participației companiei Exxon aferente perimetrului Neptun Deep.

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (ROMGAZ), cel mai mare producător de gaze naturale din România, a semnat, la sediul Guvernului României, contractul de vânzare-cumpărare a tuturor acţiunilor emise (reprezentând 100% din capitalul social) de ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EMEPRL) care deține 50% din drepturile dobândite și din obligațiile asumate prin Acordul Petrolier pentru zona estică, zona de apă adâncă, a perimetrului offshore XIX Neptun din Marea Neagră.

Contractul de vânzare-cumpărare a fost aprobat în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor ROMGAZ S.A. din data de 28.04.2022, iar finalizarea tranzacției este condiționată de îndeplinirea condiţiilor suspensive din contract. Preţul de achiziţie achitat de către ROMGAZ va fi de 1.060.000.000 USD, putând fi ajustat conform mecanismelor prevăzute în contractul de vânzare-cumpărare acțiuni.

 

Citeşte mai mult...
 
Valurile de căldură record au lovit Arctica și Antarctica PDF Imprimare
Joi, 24 Martie 2022 12:23

Scientists have logged record-breaking temperatures in the Antarctic, as well as the Arctic

Scientists have logged record-breaking temperatures in the Antarctic, as well as the Arctic

     Scientists have long warned that with the climate continuing to change we can expect extreme weather events to increase in frequency, and freak heatwaves hitting either end of the planet this week serve as a pertinent example. Temperatures have been recorded in both the Antarctic and Arctic that are so far beyond the norm, that one expert says they would have previously been thought impossible.

     In January of 2020, scientists at the Casey Research Station in East Antarctica recorded the continent's first heatwave, logging temperatures of 9.2 °C (48.6 °F). In a new record for the month of March as the continent heads into winter, air temperatures last week hit a maximum of 5.6 °C (42 °F). The Italian-French Concordia research station on the Antarctic Plateau recorded temperatures of -12.2 °C (10 °F), the highest ever not just for March but any month of the year, as noted by Antarctica climatology researcher and journalist Stefano Di Battista on Twitter.

 

Citeşte mai mult...
 
Gold Nutrition - suplimentele ideale pentru nutritie! PDF Imprimare
Miercuri, 15 Decembrie 2021 18:20

Produsul de aur al celor de la Gold Nutrition este proteina cu un grad mare de puritate din zer, cu diferite arome, ciocolata, capsuni sau vanilie.

Ce trebuie să știi despre Total Whey

Definire musculară maximă 

Cu un conṭinut scăzut de grăsime şi puṭini carbohidraṭi, Total Whey are un conṭinut ridicat de concentrate şi izolate proteice din zer (whey). Și asta nu e totul. Pentru a completa formula, am adăugat un complex de enzime digestive şi o formulă simbiotică patentată – Lactowise® – cu ingrediente probiotice şi prebiotice, care contribuie la sănătatea intestinală.

Combinaṭia acestor două ingrediente îmbunătăṭeşte absorbṭia nutrienṭilor şi stimulează beneficiile deja cunoscute ale proteinei whey, în îmbunătăṭirea compoziṭiei corporale.

Ingrediente

Citeşte mai mult...
 
MOL va construi 6 stații noi PDF Imprimare
Vineri, 26 Noiembrie 2021 14:59
 
Noi restrictii in Bucuresti! PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Octombrie 2021 10:16

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „FLORIN CÍȚU”

 • Prefectura Capitalei a anunțat vineri seară noi restricții în București.
 • Deși rata de infectare în București a depășit ieri 7,58 la mie, măsurile impuse sunt pentru rata de infectare de 6 la mie, depășită miercuri, 29 septembrie.
 • Astfel, începând de duminică se închid restaurantele, barurile și terasele, cinematografele și sunt interzise toate evenimentele private.
 • În plus, magazinele se vor închide la ora 18:00, iar circulația este interzisă după ora 20:00 pentru persoanele nevaccinate.

Prefectura Municipiului București informează că, în urma ședinței extraordinare a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, s-a decis impunerea de noi restricții, ca urmare a creșterii incidenței cumulate la 14 zile la 6,64 la mia de locuitori.

Decizia se aplică începând cu data de 3 octombrie 2021, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Ce restricții intră în vigoare de duminică, 2 octombie, în București:

 • Magazinele se închid la ora 18:00. Sunt exceptate farmaciile, benzinăriile, iar operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu, precum și operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane și mărfuri își pot desfășura activitatea în regim normal, cu respectarea normelor de protecție sanitară.
 • Restaurantele, barurile, cluburi și discotecile se închid, activitatea lor fiind interzisă;
 • Se interzice organizarea de evenimente private, cum ar fi nunțile și botezurile;
 • Masca devine obligatorie în spațiile publice aglomerate: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă;
 • Sălile de sport și/sau fitness se închid;
 • Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, precum și la terasele acestora este permisă doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități;
 • Organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt interzise;
 • Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu un număr mai mare de 2.500 de spectatori este permisă cu participarea doar a persoanelor vaccinate;
 • Se interzic toate activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber;
 • Se interzice organizarea și desfășurarea de mitinguri și demonstrații;
 • Se interzice circulația persoanelor care nu au certificat verde în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20:00-5:00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, nejustificat și fără adeverință de la serviciu sau declarație;
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 128

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate