Total Media News

Copii-adolescenti
Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti PDF Imprimare
Marţi, 05 Februarie 2013 14:50

Joi, 31 ianuarie 2013, a fost inaugurată prima creșă româno-daneză destinată copiilor defavorizaţi, în cadrul unui proiect de educaţie timpurie pentru preşcolari, realizat de Ambasada Danemarcei şi Primăria Sectorului 1 din Bucureşti, la care Universitatea din București este partener educațional.

                          

Evenimentul a fost organizat în contextul proiectului Centrul româno-danez pentru educaţie integrată (RODACIE), finanţat de Consiliul Local al Sectorului 1 şi Villum Foundation & Velux Foundation şi implementat în parteneriat cu Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universității din Bucureşti, Via University College din Danemarca şi Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale Pro Vocaţie.

Citeşte mai mult...
 
Alimentatie copii PDF Imprimare
Duminică, 30 Decembrie 2012 08:45

Regimul alimentar in obezitatea la copii

Se stie ca obezitatea, cu exceptia anumitor forme, nu este o boala, si de aceea apare paradoxal: de ce se intereseaza medicina de ea si de ce se fac eforturi pentru a fi combatuta? Explicatia este data de statisticile care arata ca, la obezi, incidenta bolilor metabolice si degenerative (de tipul bolilor vasculare) este mai mare si ca ele scurteaza durata medie de viata. Concluzia: obezitatea este un factor favorizant in aparitia acestor boli.

Aceste constatari explica interesul crescand pentru aceasta tulburare si faptul ca obezitatea  la copii constituie o problema medicala.

Citeşte mai mult...
 
Portie dubla de distractie la Clubul de Conversatie PDF Imprimare
Vineri, 07 Decembrie 2012 11:46

Modulul de iarna al Clubului de Conversatie

Clubul de Conversatie este locul unde poti vorbi despre subiectele care te intereseaza intr-o atmosfera placuta si relaxanta. Ce alt mod mai bun de a afla mai multe despre probleme sociale si culturale sau de a dobandi competente care o sa te ajute sa te dezvoltai in viata personala si profesionala decat o intalnire sambata dupa-masa cu oameni care sunt pasionati de aceleasi lucruri? Toate acestea in timp ce iti vei imbunatati considerabil nivelul de limba engleza. Inscrie-te si hai sa vorbim!

 

                                          

Inscrierile pentru modulul de iarna al Clubului de Conversatie au loc in perioada 10 decembrie 2012 - 15 ianuarie 2013*, dupa cum urmeaza:
Citeşte mai mult...
 
Mami, vreau cultura ! PDF Imprimare
Marţi, 04 Decembrie 2012 15:37

Unic pe piata din Bucuresti, Amalia Kindergarten lanseaza programul Mami, vreau cultura! in parteneriat cu Babysitting Cultural & Music Art.

In cadrul programului Mami vreau cultura!, pentru copiii si parintii interesati, Amalia Kindergarten ofera cursuri de balet, dans si muzica (pian, chitara sau vocal), cursuri de dictie si arta scenica, teatru pentru copii, teatru in limba engleza, cursuri de limba engleza, franceza si germana. Programarile se fac pentru dupa-amiezele din timpul saptamanii si mai ales pentru weekend. Iar pentru mamici, Amalia Kindergarten ofera cursuri de aerobic si pilates, in timp ce copiii studiaza unul din cursuri.

Citeşte mai mult...
 
O companie GRECEASCĂ investește în România PDF Imprimare
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:17

            Retailerul de jucării Jumbo - cu zeci de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia - se pregătește să deschidă primele centre de desfacere din România.

                                                

            Până în 2016, compania vrea să deschidă opt magazine în România, informează romania-insider.com. În același an, planul companiei este de a atinge vânzări de 37 de milioane de euro.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social