Total Media News

Copii-adolescenti
Gradinita de vacanta, la final PDF Imprimare
Marţi, 17 Iulie 2012 13:49

      In perioada 2 – 13 iulie, la Cisnadie (Sibiu), a avut loc proiectul educational non-formal Gradinita de vacanta pentru copiii prescolari organizat de SOS Satele Copiilor Romania in parteneriat cu Romtelecom .

                                     

   SOS Satele Copiilor Romania, in parteneriat cu Romtelecom, a implementat la Cisnadie (Sibiu), un proiect educational non-formal pentru 40 de copii proveniti din familii defavorizate, inscrisi in anul scolar 2011 – 2012 la SOS Gradinita Cisnadie.

Citeşte mai mult...
 
Exista copilarie si fara desene animate PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 11:54

             Probleme pentru parinti si solutii pentru copii?

        Nu trebuie sa colinzi prin nu stiu ce magazine, e de-ajuns sa intri pe www.lumeacopiilor.com.ro!

                               

    Weekend-ul trecut mi l-am petrecut in provincie, la niste prieteni.

Tocmai s-au mutat in casa noua si au vrut sa organizeze un fel de petrecere cu toti cunoscutii. Bineinteles ca majoritatea dintre cei care erau parinti au venit cu odraslele dupa ei, oricum nu prea aveau cu cine sa ii lase si au zis sa profite de iesire, sa se mai zbenguiasca si copiii lor crescuti numai printre betoane si asfalturi.

Citeşte mai mult...
 
Scoala ”Anastasia Popescu” acum si in sectorul 1 PDF Imprimare
Vineri, 06 Iulie 2012 08:23

   Scoala ”Anastasia Popescu” deschide din 1 iulie un nou sediu, in sectorul 1 (str. Mitropolit Andrei Saguna nr. 46A, Bucurestii Noi), pentru care se primesc inscrieri in clasa pregatitoare si in clasa I pentru anul scolar 2012 – 2013.

                           
   Infiintata in anul 1996, autorizata de Ministerul Educatiei si asociata UNESCO, Scoala ”Anastasia Popescu” este promotoarea unui tip de invatamant modern, ale carui principii au fost confirmate de specialistii in domeniu si preluate partial si de alte institutii de invatamant.

 

Citeşte mai mult...
 
De ce iubesc copiii masinutele electrice ? PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 19:30
   

Copiii iubesc joaca, fiind activitatea care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

 

    Daca in joaca lor sunt ajutati si de anumite jucarii minunate, joaca se transforma intr-o distractie de neuitat. Masinutele electrice sunt jucariile foarte indragite de copii, ce le permite sa iasa in aer liber, sa isi dezvolte abilitati specifice condusului si sa beneficieze de clipe minunate.

 

        Masinutele nichiduta electrice imita masinile adevarate, doar ca au dimensiuni mai mici, Acestea beneficiaza insa de sisteme de franare, de viteze, de volan cu directie, centuri de siguranta, iar unele modele pot fi dotate cu sunete si lumini.

Citeşte mai mult...
 
Micii Sanitari - Ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru elevi PDF Imprimare
Joi, 28 Iunie 2012 15:50

    În cadrul ofertei educaţionale de vacanţă lansată de Muzeul ”Grigore Antipa ” începe în 2 iulie seria de ateliere Micii Sanitari adresată copiilor între 8 şi 12 ani.

                                  

    Atelierele îşi propun să ofere copiilor mai multe informaţii despre corpul omenesc şi să îi înveţe cum să acorde primul ajutor, să descopere beneficiile aduse de alimentaţia sănătoasă şi de păstrare a igienei personale şi să le alunge teama de doctor şi injecţii.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social