Total Media News

Copii-adolescenti
De ce iubesc copiii masinutele electrice ? PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 19:30
   

Copiii iubesc joaca, fiind activitatea care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

 

    Daca in joaca lor sunt ajutati si de anumite jucarii minunate, joaca se transforma intr-o distractie de neuitat. Masinutele electrice sunt jucariile foarte indragite de copii, ce le permite sa iasa in aer liber, sa isi dezvolte abilitati specifice condusului si sa beneficieze de clipe minunate.

 

        Masinutele nichiduta electrice imita masinile adevarate, doar ca au dimensiuni mai mici, Acestea beneficiaza insa de sisteme de franare, de viteze, de volan cu directie, centuri de siguranta, iar unele modele pot fi dotate cu sunete si lumini.

Citeşte mai mult...
 
Micii Sanitari - Ateliere de anatomie umana, igiena si prim-ajutor pentru elevi PDF Imprimare
Joi, 28 Iunie 2012 15:50

    În cadrul ofertei educaţionale de vacanţă lansată de Muzeul ”Grigore Antipa ” începe în 2 iulie seria de ateliere Micii Sanitari adresată copiilor între 8 şi 12 ani.

                                  

    Atelierele îşi propun să ofere copiilor mai multe informaţii despre corpul omenesc şi să îi înveţe cum să acorde primul ajutor, să descopere beneficiile aduse de alimentaţia sănătoasă şi de păstrare a igienei personale şi să le alunge teama de doctor şi injecţii.

 

Citeşte mai mult...
 
Coriolan a lansat o noua colectie de bijuterii cu diamante pentru copii PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2012 19:50

    Coriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colectie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micutii alintati sa poată avea amintiri stralucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

                                  

  Vineri, 22 iunie, Coriolan a lansat o colecție cu bijuterii unicat cu diamante, specială pentru copii alintați și cuminți.  Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent ca sunt fetițe sau băieței și indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluși cât și pentru copiii mai mari.

Citeşte mai mult...
 
Children’s Walk 2012 – alaturi de copii si in acest an PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2012 19:31

     Roche Romania se alatura astazi, 15 iunie 2012, colegilor din alte peste 100 de filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a noua editie a Roche Children’s Walk, o initiativa globala a Roche ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi si din alte zone ale lumii.

                   

   Proiectele de responsabilitate sociala devin astfel traditii la Roche Romania. Anul trecut, Roche Romania a inceput o noua traditie,  participand pentru prima data la Roche Children’s Walk.

Citeşte mai mult...
 
Program KidsFest 2012 ! PDF Imprimare
Vineri, 15 Iunie 2012 13:03

      Lumea lui P*ET – KidsFest se pregateste sa deschita portile primei sale editii care promite celor mici un program plin de activitati interesante.

                    

    Nu vor lipsi tunelul groazei, inchisorea parintilor, carnavalul, balul printeselor dar si concertele cu Smiley, Hi-Q si castigatorul X Factor Romania, Andrei Leonte. Festivalul este prezentat de Betty Ice si se va desfasura in weekendul 16-17 iunie, in Piata Unirii din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social