Total Media News

Fotbal
RAPID - CFR CLUJ PDF Imprimare
Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 20:58

                                                RAPID - CFR CLUJ

 

Echipele de start ale meciului din această seară, transmis în direct pe Look TV

 - circa  2000  de  spectatori

 - frig

 

                                             Scor  final    0:0

                                    0 :0 la pauza , desi Rapid a dominat

** min 42 Pancu centrare sutata la poarta CFRului
** min 33 ocazie mare Pancu din lovitura libera

 

Citeşte mai mult...
 
Marian Rada : " Trebuie sa scoatem maximum din ultimele 2 jocuri." PDF Imprimare
Vineri, 28 Noiembrie 2014 11:54

   

                                              

     Astazi , a avut loc   la  Pro Rapid  conferinta de presa a Rapidului , premergatoare meciului cu CFR Cluj.

 

      La  conferinta  de  presa  a  luat  parte  :Marian Rada , tehnicianul echipei.

      Marian Rada   : " Speram sa mai scoatem ce putem din aceste doua meciuri , sa iesim cu fruntea sus din aceasta situatie dificila in care ne aflam in clasament sa intram putin mai linistiti in pauza de iarna . Trebuie sa ne luptam sa obtinem puncte . E important ca tinerii , sa aiba din iarna alaturi de ei nume precum Sapunaru , Maftei , Lazar , s.a.m.d . Speram sa avem si aportul cat mai mare al fanilor in tribune la ultimul meci acasa din acest an calendaristic . Daca am vedea un numar mai mare in tribuna , probabil ca si echipa ar avea un alt joc .

"Din inceputul lui 2015 , stadionul va intra in renovare , si ramane de vazut unde vom juca in retur . Probabil , pe National Arena va fi bataie , avand in vedere ca si Dinamo si Steaua , vor avea arenele in renovare. Speram sa gasim o solutie , astfel incat suporterii sa vina in numar mare din retur ."

"Privind lotul , am 20 de jucatori de camp si 3 portari . Antrenamentele si jocurile , au decurs mult mai bine , decat in perioada in care ne am trezit cu 35 de jucatori la un antrenament . Toti trebuie sa dea maxim pe teren , iar apoi, va fi facuta o evaluare si vom vedea cine ramane , si cine paraseste echipa".

Privind programul echipei din anul 2015 , antrenorul Rapidului a declarat :" Avem reunirea pe 12 ianuarie , vizita medicala pe 15 ianuarie , apoi vom efectua 2 cantonamente in strainatate ."

 

 

Citeşte mai mult...
 
CSU Craiova - Rapid PDF Imprimare
Luni, 24 Noiembrie 2014 20:12

   Echipele  de  start:

                            

Final       2:0

    - a  marcat Bawab  ptr. CSU  in  min  93

La  pauza   1:0

     -  a  marcat  Brandan  ptr. CSU  in  min.  43.

"După mai bine de trei ani de pauză, duelurile din Liga 1 dintre cluburile craiovene şi cele bucureştene revin în Bănie, prima confruntare aducând Rapidul pe "bâtrânul" Oblemenco. 

Istoria disputelor dintre cele două oraşe a început în 1940, atunci când Sportul, Venus, Unirea Tricolor şi Rapid au întâlnit FC Craiova, echipă înfiinţată în acelaşi an prin fuziunea a două formaţii locale, Rovine Griviţa şi Craiu Iovan. Experienţa formaţiilor de pe Dâmboviţa şi-a spus cuvântul, acestea izbutind 7 victorii şi o remiză contra grupării oltene în 1940/41. Două din cele 7 succese au fost bifate de giuleşteni, 5-0 la Bucureşti şi 2-1 la Craiova, 4 din cele 7 goluri izbutite de "vişinii" purtând semnătura golgheterului Ionică Bogdan.  "--  LPF

 

    Ultimul  meci  oficial  disputat  pe stadionul  Ion Oblemenco , inainte de  a  fi  demolat  si  construit  un  nou  stadion.

 

Citeşte mai mult...
 
UEFA a prezentat mascota EURO 2016 PDF Imprimare
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 08:00

            
   

 

     Va fi Driblou, Goalix sau Super Victor?
     Oficial UEFA EURO 2016 a prezentat  mascota  la Stade Vélodrome din Marsilia, înainte de al Franței amical împotriva Suediei - acum este momentul sa ii  dea  un  nume  mascotei .
    Jumătate copil, jumătate super-erou, mascota este un personaj curios, plin de duh care va încuraja fanii din întreaga lume pentru a sărbători "arta fotbalului"

   Interesant  este   faptul  ca  deocamdata  mascota  nu  are  un  nume  si  va  fi  ales  din  propunerile  oamenilor  prin  vot  :--http://en.mascot.uefa.com/

 

Citeşte mai mult...
 
Romania a invins Irlanda de Nord cu 2 :0 ptr. EURO 2016 PDF Imprimare
Vineri, 14 Noiembrie 2014 17:00

Astazi pe National Arena , Romania va disputa ultimul meci din acest an calendaristic , in compania echipei Irlandei de Nord , in derby-ul grupei F , al preliminariilor EURO 2016.

 

Lumea pe stadion va fi in numar mare , si va astepta prestatia echipei , la primul meci al noului selectioner , Anghel Iordanescu . Acesta cu siguranta , va incerca sa adapteze alt stil nationalei noastre , unul mult mai spectaculos.

 

Acest meci , are si o insemnatate istorica , deoarece in urma cu multi ani , echipa nationala antrenata de Mircea Lucescu , era lasata acasa , de echipa Irlandei de Nord , dupa un sec 3-1, fiind altfel ultima lor victorie , in fata echipei Romaniei . Astfel , acesta este prliejul perfect pentru o revansa in fata lor in meciurile oficiale.

Cele doua echipe se afla pe primele doua pozitii ale grupei inainte de meciul direct. O victorie contra Irlandei , ar insemna o calificare aproape sigura la turneul final francez.

 

Partida va avea lovitura de start , la ora 21.45.

 

România a învins Irlanda de Nord, scor 2-0, grație golurilor marcate de Paul Papp

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 142 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal