Total Media News

Fotbal
Rapid a încheiat un parteneriat cu Sporting Lisabona............. PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014 20:00

   Clubul   Rapid a încheiat un parteneriat cu Sporting  Lisabona

 

                                                 

 

     Conform  siteului    onlinesport.ro  ,Clubul Rapid București a reușit o adevărată lovitură și a semnat un parteneriat cu o echipă mare a Europei și o forță a Portugaliei, Sporting Lisabona.

     La acest parteneriat s-a ajuns după ce Rapidul l-a împrumutat de la Sporting pe Felipe Luis Gomes Almeida “Kikas”. În urma acestui parteneriat în Giulești vor sosi sub formă de împrumut mai mulți jucători din Portugalia. De asemenea, vor avea loc și jocuri amicale între cele două echipe.

    Acționarul majoritar al formației feroviare a confirmat că între echipa din Grant și Sporting Lisabona a început un contract de colaborare care prevede că lusitanii să trimită jucători în Giulești!

Citeşte mai mult...
 
NICOLAE STANCIU – DIRECTOR EXECUTIV/PRESEDINTE F.C. RAPID PDF Imprimare
Vineri, 05 Septembrie 2014 20:51

      Conform  siteului  oficial  al   Fotbal Club RAPID București

 

                                                 


Prima zi de lucru – direct pe teren. Nu va plac birourile?

Nu e vorba de asta, dar e una dintre dorintele suporterilor de a putea ocupa in totalitate tribuna a doua. Acum vom vedea ce putem face pana la meciul cu U Cluj.

Intalnirea cu suporterii cum a fost?

O sedinta in spiritul Rapidului, cu nemultumiri, cu aplauze, cu scandari… Important e ca am luat act de doleantele lor ca sa putem sa-i multumim.

Au fost atatea sezoane in care Rapid a fost pe val… ati ales sa veniti la Rapid acum, in aceasta perioada grea. De ce?

Acum am fost solicitat. Primul m-a contactat domnul Manea ca sa fiu antrenor secund. Dupa o luna si jumatate mi s-a propus functia de director executiv – presedinte.

Va apasa aceasta denumire?

Deloc. Nu are de ce sa ma apese. Ce pot sa fac si promit, fac. Ce nu pot sa fac, spun.

Cum priviti situatia Rapidului?

E destul de multumitoare in comparatie cu alte echipe care au pornit cu alta baza financiara,  cu lot de jucatori si cu pregatire. Suntem cam pe acolo.

O sa fie ciudat cu Pancu in teren si dumneavoastra la birou?

Nu e niciun fel de problema. Daca vrea sa incheie cariera in tur sau in retur sper sa-i putem oferi ce doreste. Momentan e jucator. Daca vrea presedinte sau antrenor…

Poate iesi Rapidul din aceasta situatie financiara grea?


Citeşte mai mult...
 
"Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. ( al clubului Rapid )" PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 19:44

                 Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului.

                                                               ( al  clubului  Rapid )

                

                                         

     "Nicolae Stanciu va ocupa funcţia de preşedinte al clubului. Este vorba despre postul ocupat până acum de domnul Nicolae Manea. Acum urmează ca Nicolae Stanciu să semneze contractul", a afirmat, pentru MEDIAFAX,

      Dragoş Frăţilă.Valerii Moraru, acţionarul majoritar al clubului giuleştean, a declarat ieri pentru ProSport că se va renunţa la toţi cei care colaborează cu clubul în baza unor contracte pe Persoană Fizică Autorizată.

     „Nu mă ocup eu de aceste decizii. Întrebati-l pe administratorul special (n.r. - Dragoş Frăţilă). Din câte ştiu eu, tuturor persoanelor care lucrează în baza PFA li se vor rezilia contractele. Nicolae Manea este în această situaţie şi mai sunt alte patru sau cinci persoane la fel” , a declarat Moraru pentru ProSport.

     Administratorul special al FC Rapid, Dragoş Frăţilă, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că fostul fotbalist Nicolae Stanciu va ocupa postul de preşedinte al grupării giuleştene, deţinut până acum de Nicolae Manea.Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, i-a înmânat, miercuri, un preaviz de 30 de zile preşedintelui Nicolae Manea, însă acesta a refuzat să îl semneze.

 


****
         Intr-o  sedinta  de  la PRO RAPID  :Nae Stanciu a fost prezent astazi la sedinta . El va fi noul presedinte al Rapidului !
    De asemenea la sedinta au fost prezenti aproximativ 110 suporteri din ce am numarat eu .
    Au fost dezbatute mai multe subiecte dar principalul "interogat" a fost Valerii Moraru care a lasat o impresie buna Rapidistilor.

Citeşte mai mult...
 
Coincidenţă bizară: Ionuţ Chirilă a fost instalat antrenor la CSMS Iaşi după o discuţie cu V. Ponta PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 August 2014 20:09
  • CSMS Iaşi, club finanţat de primarul PSD Gheorghe Nichita, l-a numit antrenor principal pe Ionuţ Chirilă, cel autodeclarat "prieten cu Victor Ponta"
  • Decizia celor de la Iaşi vine la doar zece zile după ce Chirilă şi primul-ministru au fost surprinşi având o conversaţie în tribunele Naţional Arena, la meciul Steaua - Ludogoreţ (1-0), din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor
  • Clubul CSMS Iaşi trăieşte aproape exclusiv din banii primăriei lui Nichita, membru influent în partidul condus de Victor Ponta şi politician contestat pentru felul în care direcţionează banii publici către fotbal
  • Coincidenţa de acum este la fel de mare precum cea din noiembrie 2013, atunci când Ponta s-a întâlnit cu 10 oficiali ai cluburilor din Liga I, dar şi cu Gino Iorgulescu în noaptea ce a precedat alegerile LPF

               

 

    Ionuţ Chirilă a fost prezentat joi drept noul antrenor al echipei CSMS Iaşi, club finanţat din banii primăriei conduse de către PSD-istul Gheorghe Nichita. Instalarea lui Chirilă s-a produs la zece zile după ce antrenorul a fost surprins discutând cu Victor Ponta, prim-ministrul României şi preşedinte PSD, în tribunele Naţional Arena în timpul partidei Steaua – Ludogoreţ.

Acestea sunt faptele concrete, iar o serie de alte indicii solide întăresc ideea unei posibile implicări a lui Ponta în numirea antrenorului care l-a înlocuit pe Marius Lăcătuş la Iaşi.

Chestionat a doua zi după momentul discuţiei cu Ponta, Ionuţ Chirilă a refuzat, râzând, să spună dacă l-a rugat pe premier să îl ajute să îşi găsească o echipă "nu pot să vă spun ce am discutat cu el, însă suntem prieteni de multă vreme", iar în cursul zilei de azi nu a putut fi contactat pentru a răspunde întrebărilor. A făcut-o însă Florin Prunea, preşedintele CSMS Iaşi.

 

Citeşte mai mult...
 
Piţurcă a renunţat la Gardoş şi Bourceanu în vederea meciului cu Grecia PDF Imprimare
Vineri, 29 August 2014 16:10

     Selecționerul Victor Pițurcă a definitivat astăzi lista cu internaționalii români din străinătate convocați pentru debutul preliminariilor EURO 2016.


                   

 

   Pentru partida Grecia - ROMÂNIA, programată duminică, 7 septembrie, ora 21:45, la Atena, selecționerul echipei naționale va miza pe 13 stranieri. Cei care au primit astăzi faxurile de confirmare a convocării sunt:
 
Costel PANTILIMON (Sunderland), Ciprian TĂTĂRUȘANU (Fiorentina), Gabriel TAMAȘ (Watford), Vlad CHIRICHEȘ (Tottenham), Dorin GOIAN (Asteras), Cosmin MOȚI (Ludogorets), Dragoș GRIGORE (Toulouse), Răzvan RAȚ (PAOK), Mihai PINTILII (Al Hilal), Gabriel TORJE (Konyaspor), Alexandru MAXIM (VfB Stuttgart), Bogdan STANCU (Genclerbirligi), Ciprian MARICA (Konyaspor).
 
Lista completă a ”tricolorilor” ce se vor prezenta luni, 1 septembrie, la reunirea lotului va fi anunțată duminică, 31 august, pe site-ul www.frf.ro.
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 148 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal