Total Media News

Fotbal
CSM Râmnicu Vâlcea va juca în Liga I şi NU CSU Craiova PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Iulie 2014 15:53

   Probabil  ca Decizia  TAS  data  in  favoarea RAPIDULUI  , si  perspectiva  ca   Comisia de Licentiere  ( si  membrii  ei  personal  ) sa  fie  data  in  judecata  si  sa plateasca  daune , va  atarna  greu in  votul  pentru  membrii Comitetului Executiv, cei care trebuie să aplice legea în Federaţia Română de Fotbal. 

                                      

                   

   În realitate în Liga I va juca CSM Rm. Vâlcea, o echipă aflată pe locul trei în Seria a II-a a Diviziei B, deoarece această echipă întruneşte condiţiile legale şi de fair-play sportiv pentru a promova în primul eşalon.

Sâmbătă, 28 iunie 2014, după terminarea Adunării Generale, reprezentanţii CSU Craiova, îmbătaţi de votul afilierii definitive, s-au şi văzut jucând în Liga I, de altfel şi preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, a avut acelaşi punct de vedere, însă situaţia reală este total opusă de ceea ce au prezentat CSU şi chiar însuşi Burleanu.

Toate aceste susţineri au fost făcute cu scopul de a INDUCE ÎN EROARE OPINIA PUBLICĂ ŞI A CREA O PRESIUNE MARE pe membrii Comitetului Executiv, cei care trebuie să aplice legea în Federaţia Română de Fotbal.

Astfel că, decizia pentru stabilirea echipelor participante în viitoarea ediţie a Ligii I o va lua Comitetul Executiv în data de 11 iulie 2014, dată când este programată întrunirea acestui for de conducere şi care are pe ordinea de zi validarea clasamentelor, Liga I şi implicit stabilirea echipelor participante în sezonul 2014-2015.
Editie.ro deţine în EXCLUSIVITATE informaţia că 10 membri din cei 14 ai Comitetului Executiv al FRF NICI NU VOR SĂ AUDĂ de posibilitatea ca ei să semneze intrarea în competiţia Ligii I a CSU Craiova, deoarece sunt puşi la curent cu repercursiunile acestei decizii.

Citeşte mai mult...
 
RAPID este in Liga I PDF Imprimare
Luni, 30 Iunie 2014 11:07

                Rapid a primit LICENTA pentru Liga I !

          

Viorel Moldovan:

   "Nu facem fata cu lotul asta, avem nevoie de inca o echipa

 

                                             

    Gruparea FC Rapid a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Nicolae Manea.

"Tribunalul a făcut dreptate. Am câştigat litigiul la TAS şi am primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licenţiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai contează, Rapid va juca din nou în Liga I chiar din acest sezon. Vreau să mulţumesc în mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat în acest litigiu de la Lausanne", a declarat Nicolae Manea.

Chiar dacă vor juca în sezonul viitor în Liga 1, problemele Rapidului nu sunt în totalitate rezolvate. Viorel Moldovan anunţă că nu se ştie dacă va continua să pregătească echipa din Giuleşti din cauza condiţiilor financiare dificile.

Citeşte mai mult...
 
Suporterii echipei CSM Râmnicu Vâlcea vor picheta sediul FRF cerând ca CSU să nu promoveze PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iunie 2014 20:07

                     "Respectaţi articolul 54"

                                              

    Membrii ”Ligii Suporterilor Vâlceni” vor protesta sâmbătă, 28 iunie, la Casa Fotbalului din Capitală, înainte şi în timpul Adunării Generale a FRF, cerând ca echipa CS Universitatea Craiova să nu primească dreptul de a evolua în Liga 1, pentru că nu are cei trei ani consecutivi de afiliere prevăzuţi în Statutul FRF. Cum se ştie, dacă CS U Craiova nu primeşte dreptul de promovare, în locul său accede în Liga 1 ocupanta locului 3, CSM Râmnicu Vâlcea.

    Fanii vâlceni au demarat deja procedurile legale pentru obţinerea autorizaţiei de pichetare a Casei Fotbalului.

   Iată comunicatul complet emis de LSV:

Citeşte mai mult...
 
Tribunalul Bucureşti a suspendat judecarea cererii de înregistrare a noii conduceri a LPF PDF Imprimare
Marţi, 24 Iunie 2014 18:37

    Tribunalul Bucureşti a suspendat judecarea solicitării LPF de înregistrare a noilor organe de conducere în registrul federaţiilor până la soluţionarea de către Curtea de Apel a cererii de intervenţie formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Adrian Mititelu, informează site-ul instanţei.

              

   "(...) suspendă judecarea cererii formulate de petenta Liga Profesionistă de Fotbal, până la soluţionarea căii de atac exercitate împotriva încheierii de respingere ca inadmisibilă a cererii de intervenţie voluntară principală formulată de Fotbal Club Corvinul Hunedoara şi Mititelu Adrian Marin", se arată în soluţia tribunalului.

   Curtea de Apel Bucureşti a respins la 10 aprilie solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în Registrul Federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova, club aflat în proprietatea lui Adrian Mititelu.

Citeşte mai mult...
 
Burleanu i-a solicitat demisia antrenorului secund al naţionalei U19 a României PDF Imprimare
Joi, 19 Iunie 2014 20:27

   Antrenorul coordonator al echipei naţionale Under 19 a României, Ştefan Iovan, a declarat, joi, agenţiei de presă MEDIAFAX, că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, i-a solicitat demisia, dar o decizie în această privinţă va lua peste 3-4 zile.

                               

   "Eu am avut o discuţie cu preşedintele Burleanu în care acesta mi-a sugerat să demisionez ca urmare a rezultatelor echipei. Mi-a spus că nu ne-am calificat la Campionatul European şi că ar fi mai bine să renunţ. Apoi am înţeles că mai este o problemă şi faptul că funcţia pe care o deţin eu, antrenor coordonator, nu mai există în noua organigramă. Eu deocamdată nu am dat niciun răspuns. Voi lua o decizie dacă demisionez sau nu peste 3-4 zile, la începutul săptămânii viitoare", a spus Iovan, al cărui contract cu FRF este pe perioadă nedeterminată.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 155 din 188

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal