Total Media News

Sporturi de echipa
etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la oina PDF Imprimare
Vineri, 11 Aprilie 2014 18:43

 

   În data de 10 aprilie 2014, în orașul Salcea, județul Suceava, a avut loc etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar competiție rezervată echipelor de gimnaziu.
                                                                       
   Au participat echipele reprezentative a județelor:  
Suceava - Școala Gimnazială Salcea
Botoșani- Școala Gimnazială Vorona,
Iași - Școala gimnazială Maxsut
Vaslui - Școala Gimnazială ,,George Tutuveanu,,
Bîrlad Neamț - Școala Gimnazială Gherăiești.
Citeşte mai mult...
 
Programul Sport Arena Streetball 2014 PDF Imprimare
Marţi, 01 Aprilie 2014 21:53

    Denumita de celebra publicatie “Sports Illustrated” un inedit „Mecca al baschetului 3x3”, Capitala Romaniei se pregateste intens pentru cel de-al zecelea sezon al Sport Arena Streetball , cea mai populara competitie de baschet 3x3 din Romania.

            

    Iar ca o confirmare in plus a faptului ca Bucuresti a devenit un adevarat “templu” al baschetului 3x3, FIBA-Europe a acordat Federatiei Romane de Baschet organizarea primei editii a Campionatului European de baschet 3x3 in Bucuresti, in septembrie 2014!
 
Baschetul 3x3 din Romania se afla pe drumul cel bun si atrage din ce in ce mai multi participanti, o arata si materialul publicat in decembrie anul trecut de prestigioasa revista americana “Sports Illustrated”, in care sunt promovati sportivii romani, in frunte cu liderul incontestabil al acestei discipline, Angel Santana, precum si competitiile organizate de Sport Arena Streetball .

Citeşte mai mult...
 
Convocarea Adunarii Generale Ordinare a Federatiei Romane de Oina pe 29.03.2014 PDF Imprimare
Miercuri, 26 Februarie 2014 21:55

  In conformitate cu prevederile Statutului Federatiei Romane de Oina (art.34), Biroul Federal, intrunit in data de 09.02.2013, a hotarat convocarea Adunarii Generale Ordinare a Federatiei Romane de Oina pe anul 2014, pentru data de 29.03.2014, ora 11.00, in sala de sedinte a Universitatii Maritime Constanta

                                                          
Ordinea de zi va fi urmatoarea:
1. Cuvantul presedintelui;
2. Prezentarea raportului de activitate al federatiei pe anul 2013;
3. Prezentarea raportului biroului federal pe anul 2013;
4. Aprobarea executiei financiare pe anul 2013;
5. Prezentarea raportului Comisiei de cenzori pe anul 2013;
6. Aprobarea proiectului de buget pe anul 2014;
7. Aprobarea sistemului competitional pe anul 2014;
8. Stabilirea taxelor si cotizatiilor pentru anul 2014;
9. Aprobarea afilierii definitive pentru structurile sportive care au primit afiliere provizorie;
10. Discutarea si aprobarea eventualelor modificari ale statutului;
11. Diverse.

Citeşte mai mult...
 
Romania va gazdui prima editie a Campionatului European de baschet 3x3! PDF Imprimare
Marţi, 25 Februarie 2014 21:46

         Dupa ce anul trecut FIBA-Europe lansa la Bucuresti primul circuit european de baschet 3x3 (FIBA Europe 3x3 Euro Tour), alcatuit din zece turnee gazduite de zece orase europene, anul acesta, capitala Romaniei va fi din nou in centru atentiei baschetului european, urmand sa gazduiasca primul European de baschet 3x3, in perioada 5-7 septembrie!
                                                      
   In cursul acestei zile, forul european a anuntat oficial ca Romania va organiza primul Campionat European de baschet 3x3 din istorie, anuntul fiind realizat dupa ce Comitetul Executiv al FIBA-Europe, intrunit la Munchen, a analizat ofertele de organizare prezentate de mai multe tari, “finala” fiind decisa intre tara noastra si Slovenia, gazda Eurobasket 2013 - http://www.3x3eurotour.com/coid_U4,XSf,rJT6Mk0L0DbvuP3.articleMode_on.html

.
    Astfel, prima editie a intrecerilor europene de baschet 3x3 va avea loc in Bucuresti, in septembrie 2014, si va fi organizata de Federatia Romana de Baschet in colaborare Sport Arena, companie care organizeaza de zece sezoane singurul campionat de baschet 3x3 din Romania - http://youtu.be/ZcHKoYEJqHo

.

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa a Federatiei Romane de Baschet PDF Imprimare
Marţi, 11 Februarie 2014 22:51

        Sala de conferinte “Mihai Nedeff” din incinta sediului Federatiei Romane de Baschet a gazduit, astazi, de la ora 12:00, prima conferinta de presa a noii conduceri a FRB, in fata reprezentantilor mass-media prezentandu-se presedintele Horia Paun, secretarul general Dan Berceanu, antrenorul federal Tudor Costescu si directorul Departamentului International&Evenimente, Adrian Voinescu.

                                         

    Dupa o scurta prezentare a staff-ului FRB, presedintele Horia Paun a vorbit despre strategia de dezvoltare si promovare a baschetului romanesc pentru urmatoarea perioada, precum si despre competitiile internationale in care sunt angrenate echipele nationale ale Romaniei.
 
Grupa dificila, dar mai accesibila, spre Eurobasket 2015
 
Referindu-se la strategia pe care FR Baschet a decis s-o adopte in urmatoarea perioada, antrenorul federal Tudor Costescu a mentionat ca vizeaza in principal identificarea tinerilor jucatori romani care dau randament si promovarea lor pana la nationala de seniori, care este pregatita de antrenorul principal Marcel Tenter.

“O parte din tinerii jucatori care anul trecut au dat randament la Jocurile Mondiale Universitare, vor face parte acum din echipa nationala de seniori pregatita de Marcel Tenter. Ne-am propus sa identificam jucatorii de perspectiva si sa-i promovam pentru a obtine performante notabile”, a spus Costescu, in vreme ce presedintele Horia Paun, care a fost prezent la tragerea la sorti de la Barcelona, a reamintit ca tricolorii au fost distribuiti in Grupa F, alaturi de Letonia, Suedia si Slovacia. “Putem spune ca este o grupa ceva mai accesibila, daca tinem cont ca am fi putut ajunge in Grupa G, cu Rusia si Italia! In seria noastra, putem juca, Letonia, Suedia si Slovacia fiind adversari puternici, dar oarecum mai accesibili. Avem sansa noastra!”, a mentionat si fostul international Adrian Voinescu, recent “transferat” in staff-ul FRB in cadrul Departamentului International & Evenimente.
 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 10 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa