Total Media News

Sporturi individuale
Cupa Riposta la sabie – etapă din Circuitul European de cadeți! PDF Imprimare
Vineri, 27 Ianuarie 2017 16:10

 

                            

          Clubul Sportiv Riposta București (antrenori Sandu Constantin și Lucian Dina) organizează, în perioada 28-29 ianuarie 2017, la Sala Polivalentă din București, cu sprijijul Federației Române de Scrimă,ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, o etapă din Circuitul European de Cadeți, la sabie feminin și masculin individual.
          Cupa Riposta la sabie U17 este unul dintre cele mai mari concursuri de sabie pentru cadeți din sud-estul Europei și este ultima oportunitate de verificare oficială înaintea Campionatelor Europene de cadeți și juniori de la Plovdiv (Bulgaria). La startul Cupei Riposta și-au anunțat prezența peste 200 de copii din 18 țări: Belgia, Bulgaria, Chile, Franța, Elveția, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Kuweit, Libia, Republica Moldova, Olanda, Slovenia, Turcia, Ucraina, SUA și România.

 

Citeşte mai mult...
 
S-a deschis primul centru oficial de badminton din Bucuresti PDF Imprimare
Luni, 05 Septembrie 2016 07:47

 

           

 

     Avem deosebita placere sa va informam ca incepand cu data de 01 septembrie 2016, s-a deschis primul centru oficial de badminton din Bucuresti, pentru copii si adulti de toate nivelurile – Iris Badminton Center.

   Fie ca sunteti impatimiti ai badmintonului sau fie doriti sa descoperiti acest sport deosebit, Iris Badminton Center este locul ideal unde puteti face aceste lucruri, intr-un cadru modern si profesionist. Se pot inchiria terenuri pentru joc liber sau se pot achizitiona abonamente pentru cursuri de initiere sau perfectionare pentru copii si adulti, alaturi de antrenorii specializati.

   “Iris Sports Arena”, cea mai mare sala de antrenament din Romania, este situate pe Strada Fruntas Anghel Mihail, sector 6, Bucuresti (in spatele AFI Palace Cotroceni).

 

Citeşte mai mult...
 
România este CAMPIOANĂ OLIMPICĂ la spada !!! PDF Imprimare
Vineri, 12 August 2016 07:17

  
             

           

  

    Mulţumim Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu

    România este  campioană olimpică în proba de spadă pe echipe. Simona Gherman, Ana Maria Popescu, Simona Pop şi Loredana Dinu au reuşit să bată pentru a doua oară în istorie China (campioană mondială, în 2015 şi olimpică, în 2012) şi au cucerit aurul la Rio, scor 44-38.

   Celor cinci titluri europene şi două titluri mondiale din palmaresul româncelor li s-a adăugat şi cea mai de preţ medalie: aurul olimpic.

   Fără medalie la individual, tricolorele au plecat cu şansa a doua în ultimul act, contra puternicei reprezentative a Chinei, dar  fetele  noastre  au   fost  la  cirma  ostilitatilor  tot  timpul.

 

Citeşte mai mult...
 
CUPA HERMANNSTADT la Bridge PDF Imprimare
Joi, 30 Iunie 2016 12:01


               


     ACS LOGISMART SIBIU organizează în parteneriat cu Federația Română de Bridge și Primăria Municipiului Sibiu CUPA HERMANNSTADT.


Perioada de desfășurare : 15-17 iulie 2016

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Toti componentii lotului de kaiac-canoe au fost depistati pozitiv PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Mai 2016 16:28
            
                 
   Comitetul Olimpic si Sportiv Roman  ne  informeaza  ca  : " a primit o informare oficiala din partea Agentiei Nationale Anti-Doping ca sportivii Leonid Carp, Stefan Strat, Petrus Gavrila, Traian Neagu, Catalin Turceag, Daniel Burciu, Liviu Lazar Dumitrescu, Constantin Mironescu si Elena Meroniac, toti componenti ai lotului de kaiac-canoe si care calificasera ambarcatiunile la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu Meldonium. In aceeasi informare apare mentionata si Daniela Stanciu, calificata la proba de saritura in inaltime.
 
    „Suntem socati de aceasta informare oficiala a ANAD, in conditiile in care au mai fost probleme si in urma cu cateva zile, tot la Federatia Romana de Kaiac-Canoe. Vom solicita investigatii amanuntite acolo, mai ales la nivel de lot olimpic, pentru a vedea ce se intampla cu adevarat, pentru ca nu este posibil ca toti sportivi care sunt calificati sa pice testul anti-doping. Daca si aceasta proba B va iesi pozitiva vom cere investigatie la cluburi si federatie pentru a descoperi cine din anturajul sportivilor le-a procurat substantele. Comitetul Olimpic si Sportiv Roman nu are niciun fel de toleranta pentru cei care incearca sa pacaleasca sportul prin aceste metode si nu doreste ca numele acestei institutii olimpice sa fie asociat cu dopajul. Nu ne luptam cu sportivii, ci cu dopingul. Inca o data spun, toti sportivii care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Rio vor fi testati, pentru ca dorim sa ne pastram curata imaginea olimpica ”, a declarat Ioan Dobrescu, Secretarul General al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. ​"
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 14 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale