Total Media News

Sporturi individuale
Vasile Citea a fost ales presedinte la FR Box PDF Imprimare
Vineri, 15 Ianuarie 2016 10:12

             Vasile Citea ales presedinte la FR Box

            Vasile Citea ales presedinte la FR Box

 

    Vasile Cîtea, fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Box, a fost ales, în cadrul Adunării Generale Extraordinare ce a avut loc în la București astăzi dimineață, în funcția de președinte al FR Box.

    Vasile Cîtea a obţinut 88 voturi, în timp ce contracandidatul său, Mihai Lauruc, a obţinut 38 de voturi. Pe lista candidaţilor oficiali s-au aflat şi Mihai Craiu şi Marian Simion. Craiu şi-a anunţat retragerea printr-o scrisoare, iar Marian Simion şi-a retras candidatura în timpul Adunării Generale.

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa Pescariu Sports & Spa 2016 - Squash PDF Imprimare
Luni, 11 Ianuarie 2016 15:43

 

                                   

 

                       Cupa Pescariu Sports & Spa 2016
                                16-17 Ianuarie 2016
      Avem placerea de a va invita la o noua editie a Cupei Pescariu organizata in colaborare cu Federatia Romana de Squash pentru categoria Seniori Divizia A.

.....................

 

Citeşte mai mult...
 
Romanian Darts Festival - RIDO PDF Imprimare
Luni, 11 Ianuarie 2016 15:26

                        Romanian Darts Festival - RIDO
              Romanian Darts Festival - RCDO


                     

 

        Federatia de Darts din Romania are placerea sa va invite la
 Romanian Darts Festival incepand cu data de 22 Ianuarie, 2016.
Evenimentul va consta in doua concursuri, Romanian Classic Darts Open
 si Romanian International Open.
Pentru ambele concursuri se vor acorda puncte, categoria 3 in WDF si
categoria C in BDO. Premiile totale ajung la 12.500 euro.


Citeşte mai mult...
 
Cupa "Tino Ferrario" la badminton PDF Imprimare
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 17:46

 

              Cupa   "  Tino  Ferrario "

 

                      

 

               **  http://www.badminton.ro/contact/

 

 

 

   *

 

Citeşte mai mult...
 
ANALIZA | Lucian Bute din nou campion mondial? A ramas o saptamana pana la meciul contra lui DeGale PDF Imprimare
Vineri, 20 Noiembrie 2015 17:08

 Multi specialisti ai boxului mondial l-au catalogat pe Lucian Bute , ca fiind un boxer terminat in urma infrangerilor cu Carl Froch si Jean Pascal . Daca cea din urma a survenit in urma unei decizii a arbitriilor judecatori , cea contra britanicului Carl Froch , partida disputata la Nottingham in urma cu 3 ani , a lasat urme adanci in increderea si moralul lui Lucian .

Nu intamplator am inceput acest articol amintind de acest episod dureros din cariera lui Bute . Lucian venea in 2012 dupa 5 ani in care a detinut centura IBF la Super Mijlocie , plin de incredere , mergand chiar pe terenul challengerului sau sa se lupte , un challenger in persoana lui  Carl Froch , dur , o bestie pur si simplu , un luptator nemilos .  Pana atunci s-au auzit multe voci critice la adresa lui Lucian , care spuneau ca nu s-a luptat inca cu cei mai valorosi boxeri ai categoriei , desi palmaresul sau si ai celorlalti campioni mondiali la acea ora , era oarecum similar . 

Nottingham 2012 . Momentul negru , momentul de rascruce al carierei lui Lucian . Super campionul nostru e pur si simplu demolat de o bestie , sustinut in spate de o galerie ce ar putea face fata lejer pe un stadion de fotbal cu brio . Lucian a aratat un box ciudat , schimbat , stand la bataie cu adversarul sau , nereusind sa-si faca jocul de a lovi si a eschiva ce a functionat pana atunci atat de bine . Rezultatul ? A  parasit ringul desfigurat , cu moralul bine zguduit , cu rani adanci atat in suflet cat si in psihicul sau , ce fusese pastrat intact pana in acel moment.

 

A urmat o perioada dificila pentru Lucian . Urmatorul meci cu Denis Grachev venit la doar cateva luni , a aratat un Bute confuz , un Bute care nu se regasea , mult departe de pugilistrul care domina categoria in versiunea IBF , totusi , in urma acestui meci se alege cu centura NABF la Semi-Grea. Urmatoarea partida a confirmat cele spuse anterior , Jean Pascal l-a dominat pe compatriotul nostru , castigand in mod evident si meritat la decizie .

A urmat o perioada destul de lunga de pauza pentru Lucian , timp suficient sa mediteze la restul carierei sale . A schimbat staff-ul , o schimbare ceruta si anticipata de multi specialisti in decursul anilor . Stephan Larouche nu mai putea suficient de interesat si capabil sa-l repuna pe linia cea buna pe campionul nostru . Astfel , Lucian a lucrat apoi cu Freddie Roach o perioada iar apoi a inceput sa lucreze cu fratii Grant  .


Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale