Total Media News

Sporturi individuale
Director of Lausanne lab reveals 67 Russian samples destroyed legally PDF Imprimare
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 17:42

                                    
     By Ugo Curty, AIPS Young Reporter, Switzerland

    LAUSANNE, November 11, 2015 -

    Death threats, previous revelations of the swapping of Russian urine samples, 3000 unanalyzed Moscow lab samples. These are just some of the issues raised by the Lausanne Laboratory in light of the shocking WADA Commission Report unveiled on Monday. Along with a full blown attack on the Moscow anti-doping lab, chapter 16 of the report is entirely dedicated to the Lausanne Laboratory (LAD).

   Named in the shocking report, LAD director Martial Saugy defended the work of his lab in the Russian scandal and raised questions on WADA’s own work and leadership regarding the now infamous 67 samples said to be destroyed by the Lausanne lab. 

 

Citeşte mai mult...
 
Leonard Doroftei A DEMISIONAT de la FR BOX PDF Imprimare
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 15:14

 

          

 

 

     Leonard Doroftei a vorbit în ultima perioadă de "formarea de tabere şi cheltuieli cu care, personal, n-am fost de acord".

     Totuşi, mesajul de adio a fost unul decent, anuntţă GSP.

    "Au fost doi ani în care am muncit cum am ştiut mai bine. Situaţia boxului s-a remediat, au apărut medalii cum nu s-a întâmplat de mulţi ani, e timpul să plec", a spus Leonard Doroftei.

 

Citeşte mai mult...
 
Cutremur la Federatia Romana de Judo..... PDF Imprimare
Luni, 19 Octombrie 2015 14:33

 

                        

 

   Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Alin Petrache a convocat o sedinta de urgenta pentru a analiza situatia de la Federatia Romana de Judo (FRJ) care a culminat cu demisia lui Doru Sapta din functia de presedinte.

    Prin aceasta intalnire, Alin Petrache doreste identificarea unor solutii pentru finantarea activitatii astfel incat sportivii si antrenori angrenati in procesul de calificare si pregatire pentru Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016, sa nu aiba de suferit de pe urma acestor evenimente.

    La intalnirea care va avea loc la sediul Casei Olimpice maine dimineata (marti 20 octombrie a.c.) din partea FRJ vor participa Gheorghe Savu - secretarul general interimar, Florin Bercean - antrenorul lotului olimpic feminin si Emanoil Campeanu - secretar federal.

 

Citeşte mai mult...
 
CUPA BLACK KNIGHT SQUASH PLOIESTI 2015 PDF Imprimare
Duminică, 18 Octombrie 2015 19:20

 

      CUPA   BLACK   KNIGHT   SQUASH   PLOIESTI  2015

 

              

 


    31 Octombrie - 1 Noiembrie 2015 - Divizia B si C Masculin + Feminin
    Avem placerea de a va invita la CUPA BLACK KNIGHT - SQUASH PLOIESTI organizata de ACS Squash Ploiesti in colaborare cu Federatia Romana de Squash pentru categoriile Divizia B, Divizia C si Feminin la Infinity Sport Arena.
  In plus, o mare surpriza este in pregatire pentru participanti si spectatori   !!

 

Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă începe la Budapesta noul sezon în Circuitul Internațional de sabie pentru copii și speranțe PDF Imprimare
Joi, 15 Octombrie 2015 16:09

                       

     Federația Maghiară de Scrimă organizează în sezonul 2015-2016 un Circuit Internațional de sabie pentru copii și speranțe, la feminin și masculin, doar la individual.
      Circuitul este similar celui Olimpici, de la spadă, sau celui Fulop Mihaly, de la floretă, iar prima etapă va avea loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 17-18 octombrie, la Budapesta. Etapa din capitala Ungariei este organizată de către Federația Maghiară de Scrimă, în colaborare cu cluburile BVSZ și UTE, la trei categorii de vârstă: copii, 14 ani și speranțe.
      Concursul este găzduit de Sala UTE, după următorul program:
Sâmbătă, 17 octombrie
Ora 11:00 – sabie masculin copii;
Ora 13:30 – sabie feminin 14 ani;
Ora 16:00 – sabie masculin speranțe.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 17 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale