Total Media News

Sporturi individuale
Romanian Junior 2015‬ la Badminton PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 August 2015 11:14

 

                                                     

      Astazi, la Timisoara, in sala Constantin Jude, s-a dat startul turneului ‪   ‎Romanian  Junior  2015‬, ce face parte din ‪  ‎BEC  Junior  Circuit‬, fiind o premiera pentru Federatia Romana de Badminton, reusind sa organizeze doua competitii internationale in acelasi an, una destinata seniorilor si cea de-a 2-a rezervata juniorilor U19.
    Maine in sferturile de finala la simplu masculin si simplu feminin puteti urmari evolutia lui Collins Filimon, Florentin Gisca, Mihai Grosu si respectiv a Catalinei Simionescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Triathlon Challenge Mamaia 2015 PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 15:00

 

              

 

    Evenimentul va avea loc pe 5 septembrie, în cadrul Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani, și este organizat de Federația Română de Triatlon și Smart Atletic cu sprijinul sponsorului principal La Fântâna si al partenerilor Regina Maria, Fundația eMag si Primăria Constanța.

    În cadrul competiției ”Start Campioni la Triatlon” copiii se pot înscrie la urmatoarele probe:

 

Citeşte mai mult...
 
Se repeta scenariul din TDF si in Vuelta ? PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 09:12


 
    Editia 2015 a TDF pornea drept cea mai puternica si competitiva editia a Marii Bucle din ultimele sezoane , avandu-i la start pe Vincenzo Nibali (castigatorul din 2014) , Nairo Quintana , Chris Froome , Alberto Contador , Thibaut Pinot , Romain Bardet , Teejay Van Garderen sau Jean Christophe-Peraud.

 

Din pacate , entuziasmul s-a pierdut repede , in primele etape cu un traseu ce aducea curselor clasice de primavara , Nibali, Quintana , Pinot si Contador pierzand timp important fata de Chris Froome.

Apoi, in prima etapa de munte , Froome alaturi de Porte si ceilalti colegi de la Sky au facut o reala demonstratie de forta  , punand extrem de mult timp fata de urmatorii favoriti . Apoi , Froome nu a facut decat sa-si conserve avantajul , reusind acest lucru si ajungand cu pieptarul galben la Paris , fiind urmat la general de Nairo Quintana si Alejandro Valverde.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Național de Șosea pentru Amatori 2015 PDF Imprimare
Joi, 20 August 2015 12:52

 

             

 

    Cel de-al treilea campionat național de ciclism din acest an, după cele două de mountain bike XCO și de XCM, va avea loc în luna septembrie, în județul Ilfov, prin împrejurimile Bucureștiului.

    De această dată, șoseaua ajunge în prim-plan, amatorii fiind invitați să se întreacă în două probe – cea de fond și cea de contratimp.

    Detalii despre Campionatul Național de Șosea pentru Amatori 2015:.............

 

Citeşte mai mult...
 
Decizie TAS in cazul unui atlet turc PDF Imprimare
Luni, 17 August 2015 16:11

 TAS a luat o decizie in cazul procesului dintre Federatia Internationala de Atletism (IAAF) si  Federatia Turca de Atletism privind atletul de distanta medie  Asli Cakir-Alptekin

 

Acest proces se judeca pe baza probelor de sange colectate de la atlet in perioada Iulie 2010 - Octombrie 2012. Aceasta este a 2-a eroare intr-un caz de dopaj al atletului turc , prima avand ca data anul 2004. Toate rezultatele din 2010 , medalii , titluri , puncte , sunt anulate. Aceasta include medalia de aur de la JO din 2012 , si medalia de aur ale Campionatelor Europene din acelasi an.

 

In Ianuarie 2013,  IAAF l-a prins pe atlet cu nereguli privind regula dopajului in baza pasaportului biologic.Astfel , procedurile TAS se incheie in acest caz.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale