Total Media News

Handbal
Aprobarea organizării şi sprijin financiar pentru Campionatul European de Handbal (handbal feminin) PDF Imprimare
Vineri, 20 Octombrie 2023 17:01

14.MEMORANDUM cu tema: Aprobarea organizării şi sprijin financiar pentru Campionatul European de Handbal (handbal feminin) - EURO 2026
Guvernul sprijină organizarea Campionatului European de Handbal –EURO 2026 – handbal feminin și are în vedere acordarea unui sprijin financiar în valoare de până la 25 milioane lei pentru asigurarea condițiilor necesare organizării acestui eveniment sportiv la standarde internaționale.
Organizarea acestei competiții de amploare, la care ar urma să participe 23 de națiuni, contribuie la promovarea sportului și performanțelor realizate de România în rândul țărilor dezvoltate din punct de vedere handbalistic și reprezintă o confirmare a capacității organizatorice a Agenției Naționale pentru Sport și a Federației Române de Handbal.
Ultimul campionatul european de handbal a fost găzduit de România în urmă cu 26 de ani, la București și Râmnicul Vâlcea, cu participarea a 12 echipe.

*
Citeşte mai mult...
 
Calificare FANTASTICA pentru Rapid in Champions League! PDF Imprimare
Duminică, 26 Martie 2023 18:02

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi stadion

 

Campioana Romaniei la Handbal feminin, Rapid Bucuresti, a trecut in aceasta seara, in retur, de campionaa Sloveniei, Krim Ljubljana.

Giulestencele au venit in fata a 5.000 de spectatori dupa o infrangere la 5 goluri, iar astazi fetele lui Rasmussen aveau o misiune foarte grea.

Citeşte mai mult...
 
Romania pierde cu Norvegia onorabil, si continua competitia in grupele principale! PDF Imprimare
Marţi, 07 Decembrie 2021 23:16

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane făcând sport

Romania venea in aceasta seara cu o garnitura foarte tanara in fata unei super echipe a Norvegiei din care nu lipseau Oftedal, Mork, sau Lunde, iar pentru noi lipseau Cristina Neagu, Eliza Buceschi sau Elena Dache. De remarcat in aceasta seara din nou puternicul aport al publicului roman din comunitatea Valenciana, ce si-a facut din nou auzita prezenta foarte bine.

Victoriile cu Iran si Kazakhstan au fost pastile de incredere, iar inceputul a fost bun, conducand in primele minute de cateva ori puternica nationala scandinava. Incetul cu incetul acestea au preluat controlul, faza a 2-a a mers foarte bine pentru ele, au eliminat greselile si paradele lui Lunde au completat peisajul perfect pentru norvegience. 

Citeşte mai mult...
 
CSM Bucuresti rateaza intrarea in Final4! Infrangere in Rusia! PDF Imprimare
Duminică, 11 Aprilie 2021 17:40

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi interior

CSM Bucuresti pornea drept mare favorita in returul de la Moscova cu CSKA, dupa ce invinsese la o diferenta de 5 goluri la Bucuresti(32-27), iar in timpul partidei diferenta a fost si de 9 goluri in favoarea romancelor.

Prima repriza la Moscova a fost echilibrata, scor 12-11 pentru rusoaice. A doua repriza a adus mai ales in prima sa jumatate o ploaie de ratari, iar in final scorul a fost 24-19 pentru rusoaice, suficient pentru calificare, datorita numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare. Cea mai buna jucatoare a noastra a fost Cristina Neagu, care a marcat o mare parte din golurile echipei, dar si Jelena Grubisic, cu o evolutie buna in poarta.

De cealalta parte, Dimitrieva si Ilina au orchestrat jocul CSKA-ului. Din pacate, la ultima faza Siraba Dembele a suferit o accidentare urata la glezna, iesind in lacrimi de pe teren.

Citeşte mai mult...
 
Romania incepe cu stangul Europenele! PDF Imprimare
Joi, 03 Decembrie 2020 21:16

Romania, a pierdut astazi meciul de debut la Campionatul European de Handbal din Danemarca, contra Germaniei, scor 19-22, dupa un meci destul de modest pe faza de atac a nationalei noastre.

Cele mai bune jucatoare pentru Romania, au fost Dumanska, cu multe interventii bune in poarta, Buceschi, si Popa, in timp ce nemtoaicele au prestat un meci solid, pe parcursul aproape intregii partide.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 5

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Handbal