Total Media News

Timp liber
PREMIERA Comedia DING DONG! PDF Imprimare
Marţi, 20 Iulie 2021 11:22
            
   Tot ce îți dorește PACO e să rămână singur acasă și să doarmă.

    Numai că 4  femei se încăpățânează să îi dea viața peste cap.

    O comedie extrem de amuzantă cu 1 bărbat, 4 femei, dar fără clișeul standard al afemeiatului.

    Hohote de râs garantate!
*
Citeşte mai mult...
 
TABERE CU SUFLET PDF Imprimare
Marţi, 18 Februarie 2020 20:12

                       

          

   In mod traditional, la finalul lui Faurar este programata Tabara  Olimpiada Copiilor! Anul acesta tabara are loc la Sinaia, in perioada 23-28 februarie. Vom sta la Hotel Cota 1400 si in fiecare zi vom schia in Valea Dorului, pana la inchiderea cablurilor:)
   In cazul in care vreti sa veniti si sa schiati cu noi, mai sunt cateva locuri iar inscrierile se pot face aici!

   Tabara era programata initial la Predeal. Majoritatea copiilor sunt insa de nivel avansat, iar la cererea parintilor am preferat sa mergem la Sinaia, unde partiile sunt mai darnice pentru cei care stiu bine sa schieze:)

 

Citeşte mai mult...
 
Zodiac chinezesc 2020 PDF Imprimare
Joi, 02 Ianuarie 2020 10:26

 

     

                                                   Imagini pentru semn  zodiac

     Pe 26 ianuarie 2020, se încheie anul Mistrețului de Pământ și intrăm în anul Șobolanului de Metal, considerat un an al Începutului, Reînnoirilor și Schimbărilor. Așadar, în 2020 toate zodiile trebuie să se aștepte la schimbări, oportunități noi, descoperiri și surprize.

      Puteți să vă descoperiți un anume talent și să faceți din el un mod de viață, vă puteți întâlni marea dragoste sau puteți începe o viață nouă în altă țară. Totul este posibil în 2020, anul Șobolanului de Metal. Cel mai important sfat: acceptați schimbările și luați ce e mai bun din fiecare situație nouă, nu vă împotriviți surprizelor pe care le face Șobolanul în anul care urmează!


Citeşte mai mult...
 
Conferința de Crăciun de la Antipa, PDF Imprimare
Vineri, 13 Decembrie 2019 14:49


               

                

     Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la cea de-a treia ediție a Conferinței de Crăciun de la Antipa, intitulată „La Curtea Regilor României. Mese și meniuri regale… de sărbători” susținută de Dr. Ștefania Dinu, istoric, director științific al Muzeului Național Cotroceni. Evenimentul va avea loc vineri, 20 decembrie de la ora 18:00, în Șos. Kiseleff nr. 1 și va fi urmat de o sesiune de autografe oferită de autoarea volumului „Mese și meniuri regale – eleganță, fast și bun gust”, apărut la editura Corint.

    Cu siguranță mulți dintre noi s-au întrebat cum se desfășurau mesele la Curtea Regală a României, în ce consta protocolul și ceremonialul gastronomic utilizat precum și cum se derula viața în acele vremuri. Dr. Ștefania Dinu ne va purta într-o călătorie fascinantă în timp și ne va dezvălui o panoramă a ceea ce putem denumi generic „viața cotidiană la Curtea Regală a României”.

 

Citeşte mai mult...
 
Lansarea volumului „Șamanul ”, de Aurora Dumitrescu PDF Imprimare
Luni, 09 Decembrie 2019 12:38
     Este posibil ca imaginea să conţină: munte şi text

    Muzeul Național al Literaturii Române vă invită sâmbătă, 14 decembrie 2019, de la ora 17.00, în Sala Perpessicius a sediului din Str. Nicolae Crețulescu nr. 8, la lansarea romanului „Șamanul” de Aurora Dumitrescu, apărut la Editura Aius.

     Invitați: Carmen Teodora Făgețeanu, Nicolae Marinescu și Petrișor Militaru. Moderator:Elena Pontbriant.  Eroii romanului sunt angajați într-o călătorie din Peru în Nepal, unde abandonează obiceiurile care îi fac prizonieri și sunt puși în situația să descopere o altă lume, în care se eliberează de fricile suferinței și ale morții.

     Personajele cărții trec printr-o terapie și încearcă să se bucure de șansa vieții. Autoarea a fost determinată să scrie acest roman în urma unei călătorii în sudul Asiei, în Nepal – un stat în inima munților Himalaya.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber