Total Media News

Timp liber
TOP 5 Cele mai frumoase croaziere de iarnă. PDF Imprimare
Duminică, 23 Decembrie 2018 13:56

      La cât ajung tarifele pentru o vacanţă pe fluvii exotice

 

     Imagini pentru vas de croaziera poza

 

   Conform  mediafax.ro,Din Amazon până în Zambezi, sezonul de iarnă vine cu o ofertă bogată de croaziere pe fluvii exotice, care pornesc de la 4.500 de dolari de persoană, potrivit The Telegraph.

 

Malurile apelor din Botswana găzduiesc una dintre cele mai bogate faune din Africa, iar vastul Parc Naţional Chobe adăposteşte elefanţi, lei, girafe şi hipopotami. Croazierele pe fluviul Zambezi încep din Kasane, iar excursiile includ cascada Victoria, Cape Town şi Johannesburg. Preţul pentru o astfel de călătorie poate porni de la 9.500 de dolari pentru nouă nopţi.

Irrawaddy leagă cei mai înalţi gheţari din Himalaya de apele tropicale din Oceanul Indian, prin câmpiile vaste ale Myanmarului. Cele mai potrivite luni pentru croaziere sunt între noiembrie şi februrie, când căldura şi umiditatea sunt la niveluri coborâte. Croazierele pornesc din Mandalay, trec prin Bagan şi includ templul budist din Ananda. O astfel de excursie costă de la 3.500 de dolari pentru şapte nopţi.

 

Citeşte mai mult...
 
Topul ţărilor cu cei mai mulţi turişti din lume PDF Imprimare
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 14:59
    Imagini pentru turnul eiffel
 
   Conform  mediafax.ro,Franţa ocupă prima poziţie în topul ţărilor cele mai vizitate de turişti, cu 84,5 milioane de vizitatori anual, iar podiumul este completat de SUA şi Spania, potrivit Organizaţiei Mondiale de Turism.

   În ciuda faptului că localnicii sunt descrişi mai degrabă ca neospitalieri şi a limbii care reprezintă pentru mulţi o barieră, Franţa s-a situat pe primul loc.

    Pentru că este accesibilă din multe ţări europene, are multe obiective turistice, mâncare bună, vinuri excepţionale, coaste frumoase şi o capitală superbă, Paris.

    SUA înregistrează 77,5 milioane de vizitatori anual. Printre atracţiile turistice se numără oraşele New York, Las Vegas, Los Angeles, Florida şi multe altele din cele 50 de state diverse.

 

Citeşte mai mult...
 
Premiile Academiei de Film Europene 2018" PDF Imprimare
Duminică, 16 Decembrie 2018 13:30

"Cold War", marele câştigător/ LISTA completă a câştigătorilor

 

            Imaginea articolului Premiile Academiei de Film Europene 2018": "Cold War", marele câştigător/ LISTA completă a câştigătorilor l VIDEO

    Conform mediafax.ro,Lungmetrajul "Cold War", de Paweł Pawlikowski, a fost, cu cinci trofee, marele câştigător la cea de-a 31-a gală a premiilor decernate de Academia de Film Europeană (EFA), organizată sâmbătă seară, la Sevilla, în Spania, potrivit site-ului organizatorilor.

     Astfel, "Cold War", de Paweł Pawlikowski, a primit premiul pentru cel mai bun film european, cel mai bun scenariu, cea mai bună actriţă europeană (Joanna Kulig), cel mai bun monteur şi cel mai bun regizor.

      După multipremiatul "Ida", recompensat cu Oscarul pentru film străin în 2015, regizorul polonez Pawel Pawlikowski ("My Summer of Love") revine cu un lungmetraj inspirat din viaţa părinţilor săi, pentru care a primit premiul pentru regie la Festivalul de la Cannes 2018. "Cold War" este plasat în perioada Războiului Rece, în Polonia, şi spune pasionanta poveste de dragoste dintre doi oameni de condiţii sociale diferite, cu temperamente la poluri opuse, aparent nepotriviţi, dar incapabili să renunţe unul la celălalt. Iubit de critici, dar şi de public, "Cold War" are forţa de odinioară a cinematografului polonez clasic şi este considerat un favorit al Oscarurilor pentru film străin 2019.

*

*

Citeşte mai mult...
 
The Sony World Photography Awards has four competitions PDF Imprimare
Vineri, 14 Decembrie 2018 14:52
Imagini pentru The Sony World Photography Awards  logo
Competitions
Find the right competition for you
About
The world’s most diverse photography competition

The Sony World Photography Awards is one of the most celebrated and diverse photography competitions in the world. Now in its 12th year, our goal is to showcase the best contemporary photography worldwide. 


The Awards are free to enter and open to all levels of photographer, from emerging 12-19-year-olds, enthusiastic hobbyists, and students, to established professionals. There is a competition and a category for everyone, from Architecture, Documentary, Landscape, Portraiture, Sports, Street Photography, Wildlife, Travel, Culture, and more.

All images are judged by leading industry experts, who come together each year in London to decide the best images. A total prize fund of $30,000 (USD) plus the latest Sony digital imaging equipment is shared between winning photographers.

 

Citeşte mai mult...
 
Luna Literaturii Europene PDF Imprimare
Vineri, 12 Octombrie 2018 09:15
  

     EUcitesc, noi citim.

     În luna octombrie, punem literatura europeană sub lupă și vă invităm să explorați noi perspective asupra poveștilor care ne unesc.

      De la cluburi de carte și concursuri la lansări, spectacole și ateliere jucăușe pentru toate vârstele, activitățile din Luna Literaturii  Europene vă așteaptă să descoperiți culorile și fațetele culturilor europene cu ajutorul literaturii.

      În cadrul Lunii Literaturii Europene, vă așteptăm la:

# EUcitesc European Book Club

În Luna Literaturii Europene, în fiecare vineri, de la 19.00, vă dăm întâlnire cu unele dintre cele mai iubite cărți europene la Muzeul Național al Literaturii Române, ca să discutăm despre dragoste, viață și despre provocări care ne unesc, pornind de la personajele și poveștile selectate.
Dacă vrei să afli o perspectivă nouă sau doar cauți inspirație, te așteptăm la #EUcitesc European Book Club.
Toate ședințele vor fi moderate de Eli Bădică, iar participarea la club este gratuită.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber