Total Media News

Timp liber
VIOLET CUP & DSE CHILDREN GRAND PRIX SI CUPA ROMANIEI LA SALSA SI BACHATA PDF Imprimare
Sâmbătă, 08 Septembrie 2018 11:59
VIOLET CUP & DSE CHILDREN GRAND PRIX SI CUPA ROMANIEI LA SALSA SI BACHATA
                          Fotografia postată de Clubul Sportiv Violet.
      Clubul VIOLET Bucuresti va invita la concursul international VIOLET CUP & DSE CHILDREN GRAND PRIX SI CUPA ROMANIEI LA SALSA SI BACHATA, in perioada 6-7 octombrie 2018, la Centrul Sportiv Apollo.
Citeşte mai mult...
 
Concurs de fotografie tip portret pe Instagram cu Sony α PDF Imprimare
Vineri, 27 Iulie 2018 17:55

                      Instagram

    Sony Europe Limited organizează un concurs de fotografie tip portret pe Instagram pentru utilizatorii de camere foto din seria Sony α în următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă , Slovacia şi Turcia.

    Participaţi la acest concurs prin partajarea fotografiilor pe Instagram. Puteţi participa la concurs cu fotografiile postate pe Instagram de pe 14 iunie 2018 până pe 16 august 2018.

 

Citeşte mai mult...
 
Cerbul de Aur 2018 PDF Imprimare
Joi, 12 Iulie 2018 12:09

 

                                               Cerbul de Aur

    „Cerbul de Aur”, primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România, revine cu o dublă aniversare.

În anul în care România sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri, TVR organizează a 18-a ediţie a Cerbului, marcând jumătate de secol de la primul eveniment. Festivalul va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie 2018.

Cu această ocazie, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, Gala Festivalului şi o Gală Centenară.

    După 50 de ani de la primele acorduri ale festivalului, Piaţa Sfatului din Braşov va găzdui scena spectacolului-concurs, un nucleu al performance-ului de calitate coprodus şi difuzat de Televiziunea Română, în calitate de organizator şi official broadcaster.

Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

 

    A XVIII-a ediție a Festivalului Internațional Cerbul de Aur aduce, în Brașov, numele mari ale industriei muzicale din România. Din 29 august, pe scena evenimentului vor susține recitaluri vedete precum Andra, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana, The Motans, Carla’s Dreams, The Humans și celebrul saxofonist Flavius Teodosiu.

 

Citeşte mai mult...
 
Turiştii afectaţi de intrarea în insolvenţă a agenţiei Terra Turism pot primi despăgubiri PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2018 08:34
  Confom  mediafax.ro,Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) anunţă că a luat la cunoştinţă de pe pagina de internet a agenţiei Terra Turism, prin anunţul publicat vineri, că agenţia - membră ANAT - va declanşa procedura de insolvenţă, iar turiştii afectaţi pot primi despăgubiri de maximum 50.000 de euro.

„Ulterior, agenţia Terra Tourism a închis orice canal de comunicare”, arată un comunicat al Asociaţiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Cugetari din Universul Paralel"- o carte care trebuie citita PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2018 12:10

"Un  poet  care  nu  se  incadreaza  in nici  un  curent  literar,in  nici  o  generatie "

     Screenshot_20180611-145723_Gmail

  

Număr pagini: 312
Preț: 33 ron (transport gratuit pentru comenzile cu plata online)

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber