Total Media News

Timp liber
The Mission pres. Solomun +1 PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Aprilie 2018 13:13

 

                           Fotografia postată de The Mission.

    Pentru că SOLOMUN +1 este în topul listei MUST HEAR & SEE al celor mai tari concepte de Ibiza party, te convocăm în vara asta în Pădurea Băneasa la o călătorie senzorială fermecată.
   Pe 22 iunie ți-am pregătit o explozie de serotonină condimentată cu aer cald de vară, miros de pădure și prieteni veseli, toate pe un fundal sonor de techno și groove-uri dulci ca mierea. Servim o poveste de vis, cu SOLOMUN +1, în premieră, în România. Locația este practic un mini paradis verde, un luminiș printre conifere parfumate și flori sălbatice, decorat cu ciuperci și ghinde visătoare care știu să danseze printre frunze pe note muzicale.
   Brief. O noapte. 2 DJ. Solomun + invitatul lui special. “+1” pentru această seară va fi Âme (Kristian Beyer). Ideea din spatele acestui concept care l-a încoronat pe Solomun “King of Sundays” la Pacha Ibiza este simplă. Solomun invită un singur artist de încredere, ambii pun muzică individual, apoi petrecerea continuă printr-o călătorie B2B extinsă până la răsărit.


Bucharest. The city of The Mission.

 

Citeşte mai mult...
 
Festivalul Filmului Francez începe astăzi! PDF Imprimare
Miercuri, 25 Aprilie 2018 07:35

                             CINEMA  ELVIRE  POPESCO

 

                                   Newsletter FFF 02


    A început o nouă ediție a Festivalului de Film Francez!
    Vă invităm să consultați noul nostru program cinema și vă așteptăm la film!

    Une nouvelle édition du Festival du Film Français a commencé! La nouvelle brochure cinéma est désormais en ligne, vous pouvez désormais la consulter!

     Ne vedem la film!


Citeşte mai mult...
 
Festivalul Spotlight la Muzeul Antipa PDF Imprimare
Vineri, 13 Aprilie 2018 15:56

                             

    Imagini uriaşe sub forma unor animale din diverse continente vor fi proiectate, în premieră, pe fațada Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, între 12 și 15 aprilie 2018, cu ocazia celei de-a patra ediţii SPOTLIGHT - Bucharest International Light Festival organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB.

   Cu o temă inspirată de celebrarea Centenarului, ediţia Spotlight din acest an este intitulată "United We Shine" și aduce la Bucureşti 27 de instalaţii, proiecţii şi sesiuni de video mapping din Franţa, Australia, Israel, Germania, China, Rusia, Italia, Spania şi România.

 

Citeşte mai mult...
 
Va invitam sa participati la elaborarea “Cartei Albe a turismului din Romania” PDF Imprimare
Vineri, 16 Februarie 2018 13:05

            

 

    CNIPMMR realizează de peste 25 de ani studii și analize economice pe diverse domenii, lansând în fiecare lună, în cadrul conferințelor de presă, analize/sondaje pe diverse teme de actualitate pentru mediul de afaceri.

    Consiliul Național al IMM-urilor (CNIPMMR), în parteneriat cu Groupama Asigurări  și cu sprijinul Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT) și Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) realizează în perioada Ianuarie – Februarie 2018, o analiză reală a sectorului de turism din România, ce reprezintă prima și singura analiză din acest domeniu, la nivel national.

   Lucrarea își propune să analizeze domeniul prin identificarea principalelor caracteristici, riscuri, vulnerabilități și anticipări ale turismului, cu scopul de a influența viitoarele politici publice să vină mai mult în sprijinul acestui sector.

 

Citeşte mai mult...
 
Teatrul de Magie prezintă Christmas Magic Show pe 16 şi 17 decembrie la Casa Magicianului PDF Imprimare
Sâmbătă, 16 Decembrie 2017 10:10

Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, a anunţat organizarea unui spectacol special dedicat Crăciunului, în weekend-ul 16-17 decembrie, la care îi invită pe părinţi alături de copii.

Afisul Spectacolului Christmas Magic Show

Afisul Spectacolului Christmas Magic Show

Ştim cu toţii că de Crăciun trebuie să încercăm să fim mai buni, să dăruim mai mult şi să credem în poveşti. Teatrul de Magie vă propune o zi în care să vă bucuraţi alături de cei dragi de iluzii spectaculoase şi de multa magie. 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber