Total Media News

Timp liber
CRISTI BRANCU SHOW ! PDF Imprimare
Marţi, 10 Decembrie 2013 20:12

   Joi 12 decembrie 2013, ora 19:00 Coffeol Ploieşti Shopping City te invită la CRISTI BRANCU SHOW !

 


    Rodica Popescu Bitănescu şi Jean Paler se vor întrece în …cafea, iar Cristi Brancu va fi acolo pentru a-i supune la cele mai simpatice şi dificile probe !
   În deschidere Man2Show va susţine un concert LIVE care vă va introduce în atmosfera

Caffeol .

                             

 

Citeşte mai mult...
 
Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013 PDF Imprimare
Joi, 28 Noiembrie 2013 16:07

           A opta ediție a Festivalului de Muzică Veche București continuă tradiția de a aduce publicul român în contact cu rezonanțele muzicii culte din Renaștere și Baroc.

                     

     Festivalul din acest an se va desfășura între 2 și 5 decembrie sub tema Exotique cu o serie de spectacole și evenimente conexe adresate atât cunoscătorilor, cât și publicului larg.

      Programul Festivalului de Muzică Veche București 2013 va include concerte ale unor artiști consacrați precum Ansamblul belgian de muzică barocă Il Gardellino, violonista Melinda Béres, clavecinista Raluca Enea ce vor interpreta lucrări de J. S. Bach, A. Vivaldi, G. Fr. Haendel sau A. Corelli. Maestrul Harry Tavitian va participa, de asemenea, la festival prin susținerea unui concert de jazz cu improvizații pe teme bizantine și armenești. Festivalul va debuta cu un vernisaj de pictură și sculpură contemporană și un recital de muzică renascentistă în interpretarea lăutistului Nicolae Szekely.

Citeşte mai mult...
 
Premiile OSCAR 2013 PDF Imprimare
Marţi, 08 Octombrie 2013 09:08
        76 de țări au  intrat  în competiție pentru premiile  Oscar  2013 LIMBI STRAINE FILM OSCAR ®
                                                                    
     In  acest  , un număr record de 76 de țări au prezentat filme pentru considerare la Externe categoria film de limbă pentru  Premiile Oscar ®. 
    Moldova și Arabia Saudită sunt intrați prima dată, Muntenegru este prezentarea pentru prima dată ca o țară independentă.
   Filmele  untrate  in  competitie  sunt:
     
Citeşte mai mult...
 
InfiniteaJazz InFusion – September Songs- 23 septembrie, la ora 20:00 PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Septembrie 2013 16:05

               Viorica Pintilie este pe scena de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzica in Chisinau, iar in prezent este masteranda la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, sectia de Jazz.

                    

     A trecut prin mai multe genuri de muzica pana a ajuns sa cante jazz, acesta fiind stilul in care se regaseste cel mai bine.

     A participat la Festivalul de Jazz de la Targu Mureș si la Sibiu Jazz Fest și a lasat multe zambete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezenta care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci cand canta si felul in care se transpune in muzica, iar atmosfera creata la concerte este una intima si calda si ai senzatia ca iti stie povestea si ti-o cant.

Citeşte mai mult...
 
Muzica Clasica la Metrou PDF Imprimare
Miercuri, 11 Septembrie 2013 12:59

                                ” Muzică Clasică la Metrou”

ediția a 2-de Zilele Bucureștiului, împreună cu Metrorex- celebrăm    valori culturale, minți deschise și medicament pentru suflet!

                                    

 

                                                            16-21 septembrie, 2013
                                Piața Unirii 1,2, Universitate, Piața Victoriei 1, 2 și Gara de Nord 


            * Interval orar :17.30-19.00O serie de recitaluri de muzică clasică susținute de tineri artiști însoțite, de asemenea, de momente artistice inedite, precum : pictură, grafică, tango sau balet contemporan!!

 

  Ca extensie a acestui proiect, am realizat un program de difuzare a muzicii clasice toată luna septembrie, prin plasmele tv-o oră dimineața (07.30-08.30) și o oră după amiaza (16.00-17.00).

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 12 din 14

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber