Total Media News

Total Media News
Incepind de miercuri, 15 august, TVR suspenda emisia canalului TVR Info PDF Imprimare Email
Joi, 16 August 2012 10:00

    Claudiu Săftoiu, PDG al TVR: "Nu am o cifră a disponibilizărilor, aştept dialogul social"

                            

      Începând de miercuri, 15 august, TVR suspendă emisia canalului  TVR Info şi sistează toate achiziţiile din fondurile proprii, cu excepţia obligaţiilor contractuale şi a situaţiilor speciale strict motivate. Măsurile au fost anunţate de Claudiu Săftoiu, Preşedintele-Director General al TVR, ca parte a planului de redresare economică a instituţiei.

Citeşte mai mult...
 
Primul Ministru Victor Ponta i-a primit pe 14 august pe Gerhard Roiss, Presedinte si CEO al OMV PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012 21:20

   Primul Ministru Victor Ponta i-a primit astăzi, 14 august, la Palatul Victoria pe Gerhard Roiss, Preşedinte şi CEO al OMV, şi pe Mariana Gheorghe, Preşedinte şi CEO Petrom.

                                                                                                                                       

   Au fost discutate perspectivele de dezvoltare ale activităţii Petrom în baza strategiei recent lansate de această companie, incluzând şi investiţii în domeniul energetic.

Citeşte mai mult...
 
Eurocom lanseaza cel mai puternic desktop replacement al momentului PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012 21:13

    Scorpius este numele cele mai noi serii de notebook-uri create de Eurocom, o companie specializata in realizarea de notebook-uri foarte puternice.

                             

     Pe langa faptul ca ofera livrare in Romania, compania Eurocom va ofera pe site-ul propriu posibilitatea de a configura cu precizie elvetiana un sistem care se potriveste bugetului si specificatiilor voastre. Desi de la un anumit nivel s-ar putea incadra cu usurinta intr-o categorie de hardware inutil, daca aveti suficient de multi bani si vrei sa va jucati la detalii maxime pe un notebook si in 2, daca nu 3 ani, un monstru de 17,3 inci din seria Scorpius s-ar putea sa fie solutia perfecta.

Citeşte mai mult...
 
Ursus Breweries PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2012 12:30

   Cu o istorie care ne aduce in anul 1718 la Timisoara, 10 marci de bere in portofoliu, 3 fabrici si o mini facilitate de productie, 1.400 de angajati si o cifra de afaceri de peste 1 milion RON, Ursus Breweries este una dintre cele mai mari companii care activeaza in Romania.

                     

    In cadrul rubricii CompanyLife, Diana Klusch (Corporate Affairs Director, Ursus Breweries) si Mihai Barsan (Vice Presedinte Marketing, Ursus Breweries) ne prezinta echipa de management si marcile din portofoliu, agentiile cu care colaboreaza, rezultatele financiare pentru anul 2011 si pentru primul trimestru al anului fiscal 2012, programele de dezvoltare durabila si contextul pietei.

Citeşte mai mult...
 
Salarii duble pentru judecatorii de la Curtea Constitutionala in ultimul an PDF Imprimare Email
Marţi, 14 August 2012 15:00

                    Vezi ce salarii au acum toți judecatorii de la Curtea Constituțională:

      Salariile unor judecatori de la Curtea Constitutionala din Romania (CCR) s-au dublat anul trecut!

In doar un an, salariul judecatoarei Iulia Motoc a urcat de la 5.000 de lei pe luna in 2010, pana la 12.000 de lei pe luna in 2011.

Si nu este singura judecatoare din cadrul celei mai mai inalte institutii juridice, care s-a bucurat de un avans salarial extrem de consistent in ultimul an.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1017 din 1130

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri